Peter StarckReg. Fastighetsmäklare - Jur kand

040-300 305 070-88 60 113
peter.starck@bulowlind.se

Peter Starck är en av företagets absoluta toppsäljare.  Redan första månaden som mäklare sålde Peter nio bostäder, inte illa för första månaden som mäklare. Sedan dess har Peter fortsatt att utvecklas till en fulländad mäklare. Han har hjälpt 1000-tals människor att hitta hem. Han har med brinnande engagemang, professionellt tillvägagångssätt och affärsmässigt kundfokus vunnit stort förtroende hos sina kunder. Peters kundkrets består idag till mer än 90 % av återkommande eller rekommenderade kunder, vilket visar kundernas fulla belåtenhet. Ibland måste Peter tacka nej till ett uppdrag på grund av, som han säger, ”kvaliteten får aldrig stå tillbaka mot kvantiteten”. Receptet säger han är enkelt, passion. Han älskar att förädla. Han älskar mötet med kunden och att göra goda affärer. Det är just detta som ger honom lust och energi!

Peter är även en omtyckt föreläsare. Flera banker har anlitat honom, liksom högskolan och olika intresseorganisationer. Han har också varit ansvarig för utbildningar inom ämnet försäljningsteknik.

På fritiden vill Peter helst vara med sin familj och sina vänner. Hans intressen är film, böcker, foto, arkitektur, inredning, byggnadsvård och, sist men inte minst, judo.

Vill ni läsa om vad Peters tidigare uppdragsgivare tycker om hans arbete som fastighetsmäklare så sök på https://www.hittamaklare.se/peter.starck