Välkommen till

Oxie

Nära storstadens puls men ändå på landet! Oxie är populärt, lugnt och rofyllt och tryggt med närhet till promenadstråk och grönområden, lekplatser och förskolor och skolor.

Affärer, skolor och dagis finns på gångavstånd, utmärkta kommunikationer med bussar och tåg som går fram och tillbaka till Malmö var 10:e minut. Många golfbanor i närheten, natursköna rekreationsområden, ridhus m.m gör Oxie och närliggande Käglinge till ett paradis för den som gillar att röra på sig. Här bor man barnvänligt med bekväm närhet till allt.

Endast några få minuters bilväg in till Malmö - på 5 minuter är man på Jägersros köpcentrum, 40 minuter till centrala Köpenhamn och under 10 minuter till Hyllie tågstation. Med buss tar det ca. 25 minuter in till Malmö. Från detta husets läge har ni endast 2 minuter med cykel och 8 minuter med apostlahästarna till pågatågsstationen.

I Oxie finns tillgång till allt man kan önska sig; simhall, pågatågsstation, sportanläggning, gym, apotek, affärer, pizzeria, bageri, bibliotek, barnavårdscentral, vårdcentral och matställen.