Vi hjälper dig

NÄR DU SKA KÖPA BOSTAD

Går du i köptankar och funderar på att köpa en ny bostad? Kanske drömmer du om ett idylliskt hus på landet eller en lägenhet med pulserande stadsliv runt omkring dig? Det är vanligt att man går på flera visningar innan man hittar det perfekta hemmet. Bostadsmarknaden kan kännas svår att ta sig an på egen hand så när det är dags för dig att hitta ditt nya hem hjälper våra mäklare dig att hitta just ditt drömboende. Det ska kännas helt rätt, vare sig det gäller bostadsrätt, villa, gård eller tomt. Utifrån dina personliga önskemål och behov hjälper våra mäklare på Bülow & Lind dig att skapa de bästa möjligheterna för att du ska hitta ett nytt hem att trivas i.

Att investera i en ny bostad kan ge många funderingar. Oavsett om du ska sälja eller köpa bostad, är det viktigt att förstå alla förutsättningar kring försäljningen eller köpet i god tid innan du skriver på köpeavtalet. Våra mäklare hjälper dig att sätta dig in i det du behöver veta när du ska köpa bostad. Det är vår skyldighet som mäklare. Vi ser till att du kan ge dig in på bostadsmarknaden i trygga händer. Din personliga och erfarna mäklare vägleder dig genom hela processen, från början till slut, så att du kan känna dig trygg inför en lyckad bostadsaffär.

Undersökningsplikten och information om vad som ingår i bostadsköpet ifall inget annat avtalas är exempel på sådant som våra fastighetsmäklare kan hjälpa dig att reda ut innan det blir en affär.

Livets största affär

DAGS ATT KÖPA BOSTAD?

Det bästa rådet vi på Bülow & Lind kan ge dig som bostadsköpare är att vara påläst i hur regelverket kring en bostadsförsäljning ser ut. Det finns många viktiga frågor att ställa när du ska köpa bostad. Vad innebär till exempel undersökningsplikten? Hur fungerar det med dolda fel? Och hur tänker sig egentligen lagstiftarna att en bostadsaffär ska genomföras?

Bra källor där du kan hitta information inför ditt bostadsköp är: Fastighetsmäklarinspektionen, Fastighetsmäklarförbundet och Mäklarsamfundet – och din egen personliga fastighetsmäklare hos Bülow & Lind, naturligtvis.