Vi erbjuder

en skräddarsydd tjänst

Alla förmedlingar kommer med olika förutsättningar. Därför anpassar vi vårt arbete utifrån dina önskemål och din bostad. Med fokus på kunskap om bostadsaffärens alla delar i kombination med en hög servicenivå antar vi uppdraget med stort engagemang. Nedan följer mer information om vårt arbetssätt och vår filosofi.

 

Dags att flytta?

 kostnadsfri värdering

Vi vet hur mycket din bostad har stigit i värde, vi känner omgivningarna och vi har köparna som vill bo i ditt område.

Det är vår kunskap som gör oss till en fastighetsmäklare att räkna med och framförallt, till en trygg och erfaren samarbetspartner när du ska sälja din bostad i Skåne.

Boka en kostnadsfri värdering med en av våra engagerade mäklare och få mer information om din bostads värde och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Låter det intressant? Kontakta oss redan idag!

 

Planera framåt med

Klara, färdiga, sälj!

Bostadsmarknaden är en intensiv arena där mäklarna på
Bülow & Lind är dina coacher som guidar dig mot avslut.

Att vara väl förberedd är viktigt och därför rekommenderar vi dig som både ska köpa och sälja att förbereda din bostad inför försäljning.

Vår tjänst Klara, Färdiga, Sälj! bygger på 4 enkla steg:

  1. Kostnadsfri värdering och samtal med mäklare.
  2. Gratis stylingkonsultation med professionell stylist.
  3. Fotografering och objektsbeskrivning.
  4. Snart till salu på Hitta Hem.

Annonseringen ger dig en uppfattning om hur stort intresset är för din bostad.

När detta är gjort väntar vi bara på klartecken från DIG att det är dags att lägga ut din bostad till försäljning.

En av många fördelar med detta upplägg är att du helt kan fokusera på ditt nya boende och inte behöver tänka på försäljningen, det sköter VI!

Vi älskar

homestyling

Styling av bostaden inför fotografering och visning blir allt vanligare och kan göra stor skillnad i fråga om bostadens dragningskraft.

Bülow & Lind samarbetar med en rad professionella stylister som kan hjälpa dig att förbereda din bostad.

Stylingkonsultation innebär att du får besök av en stylist som ser över din bostad och ger dig konkreta tips och lösningar som du sedan själv kan genomföra.

Konsultationen ingår i vår tjänst utan extra kostnad!

 Om du önskar full styling erbjuder vi även detta och anpassar utformningen/kostnaden utifrån behovet.

 

Att sälja

– steg för stegLadda ner större bild

Fem goda skäl att

välja Bülow & Lind

Vi på Bülow & Lind är stolta över hela vår verksamhet gör allt för att vara er bästa mäklare. Men några saker är vi lite extra bra på:

1. God lokalkännedom är en trovärdighetsfråga. Vi vet att det är först när vi själva hittar till affären eller känner till närmaste grundskola som vi kan göra ett riktigt bra jobb.

2. Presentationen av din bostad är inte allt, men nästan! Detta är en väldigt viktig del av en lyckad affär. Det gäller att lyfta fram det som säljer just din bostad bäst – och att se till att den sticker ut och blir ihågkommen.

3. Våra mäklare har ett brett kontaktnät med spekulanter vilket ökar chansen till ett bra försäljningspris.

4. Lönsamma bankrelationer vinner alla på. Därför är det självklart för oss att erbjuda dig som kund goda, nära banksamarbeten.

5. Vårt arbetssätt är lika enkelt som klokt. Vi utgår helt enkelt ifrån hur vi själva skulle vilja ha det om vi vore säljare. Det innebär bland annat att du har en enda kontaktperson från början till slut – din mäklare.

Detta är

Bra att veta

1 juli 2011 trädde en ny mäklarlag i kraft. Även om den till stor del är baserad på tidigare lagstiftning, finns det en del nyheter.

Bland dessa märks:

*Det är numera inskrivet i lagen att köpare och säljare ska få en skriftlig budgivningslista efter avslutad affär. *Fastighetsmäklare får motta ekonomisk ersättning vid förmedling av sidotjänster, men bara i ringa omfattning.

Ytterligare en nyhet är att mäklaren ska överlämna en uppdragsjournal som redogör för de arbetsmoment, kontroller eller överenskommelser som är gjorda under uppdragets gång. Både köpare och säljare får journalen i samband med tillträdet.

Det krävs mer än bara tur för att göra ett bra bostadsköp. Har ni frågor? Ring din personliga fastighetsmäklare på Bülow & Lind!