Vi erbjuder

en skräddarsydd försäljning

Alla fastighetsförmedlingar kommer med olika förutsättningar. Därför anpassar vi på Bülow & Lind vårt arbete utifrån dina önskemål och din bostad. Med fokus på kunskap om bostadsaffärens alla delar, i kombination med en hög servicenivå, antar våra erfarna mäklare uppdraget att sälja din bostad med stort engagemang.

 

När vi säljer en bostad utgår vi från hur vi själva skulle vilja ha det om vi vore bostadsägare. Vi delar därför upp försäljningen i olika steg och skapar de bästa förutsättningarna vi kan i varje del av bostadsaffären. Det betyder att det är din fastighetsmäklare som sköter visningarna och att du har en kontaktperson från början till slut, din mäklare. Nedan följer mer information om hur vi går tillväga vid försäljning av din bostad och vår filosofi.

 

Dags att flytta?

 kostnadsfri värdering av din bostad

Våra mäklare vet hur mycket din bostad har stigit i värde, vi känner omgivningarna kring Malmö, Lund och övriga Skåne och vi har köparna som vill bo i ditt område.

Det är vår kunskap som gör oss till en fastighetsmäklare att räkna med och framförallt, till en trygg och erfaren samarbetspartner när du ska sälja din bostad.


Boka en kostnadsfri värdering av din bostad med en av våra engagerade mäklare, och få mer information om din bostads värde och om hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Låter det intressant? Kontakta våra mäklare redan idag!

 

Planera framåt med

Klara, färdiga, sälj!

Bostadsmarknaden är en intensiv arena där mäklarna på
Bülow & Lind är dina coacher som guidar dig mot avslut och en lyckad bostadsaffär.

Att vara väl förberedd är viktigt och därför rekommenderar vi dig som både ska köpa och sälja att förbereda din bostad inför försäljning.

Vår tjänst Klara, Färdiga, Sälj! bygger på 4 enkla steg:

  1. Kostnadsfri värdering av bostaden och samtal med mäklare.
  2. Gratis stylingkonsultation med professionell stylist.
  3. Fotografering och objektsbeskrivning av din bostad.
  4. Redo för publicering.

När detta är gjort väntar våra mäklare bara på klartecken från dig att det är dags att lägga ut din bostad till försäljning.

En av många fördelar med detta upplägg är att du helt kan fokusera på ditt nya boende och inte behöver tänka på försäljningen, det sköter din mäklare!

Homestyling

Öka värdet på din bostad

Styling av bostaden inför fotografering och visning blir allt vanligare och kan göra stor skillnad i fråga om bostadens dragningskraft. En attraktivt inredd lägenhet eller ett stylat hus kan just ge det lilla extra som höjer värdet, ger de bästa förutsättningarna och maxar försäljningen av din bostad.

Bülow & Lind samarbetar med en rad professionella stylister som kan hjälpa dig att förbereda din bostad inför försäljning.

Stylingkonsultation innebär att du får besök av en stylist som ser över din bostad. Du får konkreta tips och lösningar som du sedan själv kan genomföra för att presentera din bostad på bästa sätt när du ska sälja den.

Konsultationen ingår i vår tjänst utan extra kostnad!

Om du önskar full styling av din bostad erbjuder vi även detta och anpassar utformningen samt kostnaden utifrån ditt behov.

 

Att sälja

– steg för steg

Bläddra gärna igenom vår intagsbroschyr.

Fem goda skäl att

välja Bülow & Lind

Vi på Bülow & Lind är stolta över hela vår verksamhet och vi gör allt för att vara den bästa mäklaren för er. Men några saker är vi lite extra bra på:

1. God lokalkännedom är en fråga om trovärdighet. Vi vet att det är först när vi själva hittar till affären eller känner till närmaste grundskola som våra mäklare kan göra ett riktigt bra jobb. När du ska köpa eller sälja bostad i Malmö, Lund och övriga Skåne kan våra mäklare guida dig med sin kunskap.

2. Presentationen av din bostad är inte allt, men nästan! Detta är en väldigt viktig del av en lyckad bostadsaffär. Det gäller att lyfta fram det som säljer just din bostad bäst – och att se till att bostaden sticker ut och blir ihågkommen.

3. Våra mäklare har ett brett kontaktnät med spekulanter vilket ökar chansen till ett bra försäljningspris av din bostad.

4. Lönsamma bankrelationer vinner alla på. Därför är det självklart för oss att erbjuda dig som kund goda och nära banksamarbeten vid din bostadsaffär.

5. Vårt arbetssätt är lika enkelt som klokt. Vi utgår helt enkelt från hur vi själva skulle vilja ha det om vi skulle sälja vår egen bostad.

Bra att veta

NÄR DU SKA SÄLJA BOSTAD

1 juli 2011 trädde en ny mäklarlag i kraft. Även om den till stor del är baserad på tidigare lagstiftning, finns det en del nyheter.

Bland dessa märks:

*Det är numera inskrivet i lagen att köpare och säljare ska få en skriftlig budgivningslista efter avslutad affär. *Fastighetsmäklare får motta ekonomisk ersättning vid förmedling av sidotjänster, men bara i ringa omfattning.

Ytterligare en nyhet är att mäklaren ska överlämna en uppdragsjournal som redogör för de arbetsmoment, kontroller eller överenskommelser som är gjorda under uppdragets gång. Både köpare och säljare får journalen i samband med tillträdet.

Det krävs mer än bara tur för att göra en bra bostadsförsäljning. Har ni frågor? Ring din personliga fastighetsmäklare på Bülow & Lind!

Våra

Samarbetspartners

 

Vi har knutit till oss ett komplett nätverk av samarbetspartners som alla kan bidra till att din bostads värde ökar.

    Banker
■    Jurister
■    Heminredare
■    Trädgårdsmästare
■     Fotografer
■     Marknadsförare
■     Besiktningsmän
■     Energiexperter
■     Flyttfirmor
■     Städbolag
■     Arkitekter
■     Hantverkare
■     Försäkringsbolag
■     Byggnadsvårdsexperter
■     Auktionsföretag
■     Skatteexperter

Vi är också ambassadörer för Nordiska Villor – Hustillverkaren med känsla för stenhus.