Välkommen till

Staffanstorp

Vår expert i Staffanstorp heter Ulf Björk. Så här beskriver han sig själv som mäklare:

För mig är ett stort personligt engagemang för de människor jag möter genom hela bostadsaffären viktigt. Du kan känna dig trygg med att jag lägger ned stor omsorg på alla delmoment i försäljningen av din bostad, och som köpare kan du räkna med att få det stöd du behöver på vägen till ditt nya hem. Med mig som mäklare får du den bästa rådgivning, marknadsföring och lokalkännedom du kan önska dig. Jag har en stark grund att stå på inom arkitektur, design, ekonomi och juridik. Det gör att jag kan förmedla allt det som är speciellt med just din bostad.

 

Staffanstorp

Staffanstorp är en lugn och mycket populär ort som tilltalar många barnfamiljer. Staffanstorp ligger sydost om Lund och nordost om Malmö och har snabba och bra kommunikationsmöjligheter till både Malmö och Lundaregionen. Buss 166 går till Lund 4-6 gånger i timmen och buss 172 och 174 tar dig till Malmö 3-6 gånger i timmen.
Fina cykelvägar tar dig till Lund på ca: 20 minuter eller varför inte cykla till Lomma strand på sommaren!
Flera matbutiker, småbutiker, mysiga restauranger och cafféer, banker, gym samt Bråhögsbadet, bowlinghall, folktandvård, vårdcentral och fin fotbollsanläggning och ett rikt föreningesliv gör det lätt att trivas här. I utkanten av byn finns även ett handelsområde med flera välkända butiker. Här finns också flertalet skolor och förskolor samt grönområden och ett stort antal lekplatser.

Staffanstorps läge är fantastiskt. Mitt i en expansiv region, mitt i det vackra öppna landskapet. Här finns Sveriges bästa jordbruksmark, pilevallar, bronsåldershögar, lummiga byar och artrika naturområden.

Kommunen har mycket att erbjuda för dig som vill ha en aktiv fritid. Här finns förutom simhall, friluftsbad och idrottshall ett varierat utbud av aktiviteter för hela familjen under hela året. man kan delta i många olika fritidsaktiviteter som till exempel bowling, scouting, hunddressyr, miniracing, ridning, skytte. Det finns också motionsspår vid Gullåkra mosse i Staffanstorp och i Hjärup.