Välkommen till

Lund

Vår expert i Lund med omnejd heter Magnus Lind. Så här beskriver Magnus kort sig själv:

"Som person är jag mycket energisk och ger aldrig upp, det finns alltid möjligheter.”

 

Magnus är Lundabo sedan många år tillbaka och har bra koll på allt från hur skolor och förskolor, närmsta matbutik till trevliga promenadstråk. Han har under sina år som mäklare varit med om det mesta och har bra kunskap kring vad man till exempel behöver tänka kring vissa huskonstruktioner. Den goda lokalkännedomen tillsammans med Magnus gedigna kunskap om fastigheter gör att du som kund kan känna dig trygg genom hela köpet/försäljningen.

Lund

Lund är en av Skandinaviens äldsta städer och grundades 990 av den danske kungen Sven Tveskägg. Lund är den lilla staden med den stora karaktären - här finns en unik blandning av nytänkande, innovation och traditioner.  Här trivs alla, gammal som ung! 

Många förknippar Lund med Universitetet som även är ett av världens högst rankade. Studenter från hela Sverige och från stora delar av världen söker sig hit. Dörrar öppnas för innovation och forskningen är bland den bästa i världen. Det enastående studentlivet har hjälp till att sätta Lund på kartan där traditioner och gemenskap genomsyrar studentåren.

Förutom Universitetet har Lund även lockat till sig flera världsledande företag som Tetra Pak, Axis Communications och Alfa Laval. Företagen och Universitetssjukhuset är arbetsgivare till flera Lundabor och människor från hela världen söker sig till dessa internationella arbetsplatser.

Lund har ett rikt kulturliv och flera besöksmål att välja mellan. Den största turistmagneten är Lunds Domkyrka som har lockat besökare ända sedan 1100-talet. Andra populära besöksmål är Skissernas museum, Lunds konsthall och friluftsmuseet Kulturen. Lund upptäcks bra till fots - här kan du strosa runt bland färgglada gathus och kullerstensgator, köp med mat från Saluhallen och njuta av den rofyllda omgivningen i Stadsparken.