Din mäklare i

Kävlinge kommun

Vår egen pärla i Kävlinge heter Anna Kajrup. Hon utgår från vårt kontor som ligger inne på Lödde Centrum. Så här skriver Anna själv:

Sedan 2011 har jag fått förtroendet att förmedla bostäder åt nöjda kunder i Kävlinge kommun och eftersom
jag själv är en hängiven lokalbo kan jag berätta allt för dig om hur det är att bo och leva här.

Höga ambitioner, att vara målinriktad och noggrann kännetecknar mig.
Eftersom varje bostad och människa är unik lovar jag dig en lyhörd person som lägger stor vikt vid att hitta rätt köpare,
ge god rådgivning och stöd till båda parter vid en bostadsaffär. Jag är övertygad om att detta gynnar alla
och bidrar till många av mina lyckade försäljningar.

Efter 20 år i branschen är kicken av nya utmaningar och nöjda kunder det som fortfarande driver mig allra mest.
Tack vare en härlig mix av olika objekt genom åren, allt från bostadsrätt, gård och det lite mer udda så som en ombyggd mölla
har jag lyckats samla på mig en värdefull erfarenhet som du kan ha stor nytta av.

I en ständigt föränderlig bostadsmarknad, nöj dig inte med mindre,
välj en rutinerad mäklare som alltid håller sig uppdaterad om det allra senaste på marknaden.
Jag finns här nära till hands inne på Lödde Centrum, mitt i byn.
Välkommen!

Kävlinge

Välkommen till Kävlinge kommun på den vackra skånska landsbygden. Med sina små charmiga orter har den något för alla smaker. Omgiven av ängar, rapsfält och hav så långt ögat kan nå är denna lilla kommun ett enkelt val för många.

Inom kommunen hittar du flera mysiga och barnvänliga områden med blandad bebyggelse, oftast med grönområden och lekplatser. Fina cykelvägar leder dig lätt till skolor, affärer och restauranger men även till bibliotek, vårdcentraler och motionsanläggningar.

Bra barnomsorg och ett rikt föreningsliv inom till exempel fotboll och handboll skapar en stark gemenskap i kommunen. Intresset för hästar och hästsport är stort här och du finner därför många fina ridstigar och hästgårdar runtom på landsbygden.

Är du en naturälskare har du gott om promenadstråk och vandringsleder att välja bland. Järavallens strövområde intill Barsebäcks Golfbana, utmed Kävlinge å, Karabybackar och vackra Högalidskogen bara för att nämna några. Närheten till havet vid Vikhög och Barsebäck med sköna bad och andra fritidsaktiviteter lockar många människor till kommunen.

Belägen mitt i mellan fyra större städer och i en förlängning även Köpenhamn och Helsingör och dess utbud är den otroligt populär. Med god kommunikation från de flesta byarna i kommunen går det enkelt att pendla till jobbet eller ge sig ut på nöjesresor.

Den stora marknadsplatsen Center Syd erbjuder allt du kan önska dig i form av shopping och restauranger. Föredrar du känslan av byliv lite mer kan du välja Lödde centrum eller den lilla shoppinggatan som löper rakt igenom Kävlinge by. Som boende i Kävlinge Kommun behöver du aldrig sakna någonting.

Väl mött!

Löddeköpinge

Löddeköpinge har nära till hav och natur. I området finns ett flertal trevliga badplatser samt två inomhusbad. Järavallens strövområde och Lödde Sandskog lockar till friluftsliv året runt och här finns gott om fritidsaktiviteter så som t. ex. golf, paddling och fiske.

Löddeköpinge är mycket barnvänligt med gott om gång- och cykelvägar genom byn. Kommunen har under senare tid rustat upp och moderniserat områdets lekplatser som nu håller hög standard.
På gångavstånd finner man inte mindre än 5 kommunala förskolor, två F-6 skolor samt en 7-9 skola. För mer info om de olika skolorna vänligen se; www.kavlinge.se
Även för barnen erbjuds en rad aktiviteter, mest utmärkande är Löddeköpinges stora fotbollsverksamhet men även innebandy, ridning, dans, simning och paddling bl.a.

Kommunikation
Bussar mot Malmö, Lund, Kävlinge samt Landskrona.
Med bil via E6:an ca 20 min till Helsingborg, 15 min till Malmö och 10 min till Lund.

Närservice
Löddeköpinge erbjuder två olika centrum.
Dels den nyare "lilla" centrat mitt i byn där det finns bl. a. ICA, bageri, blomsteraffär, frisörer, bank, tandläkare och bibliotek.
Förutom det finns Center Syds handelsplats med all tänkbar service man kan behöva på bekvämt avstånd.

Parkering
Fria parkeringsplatser inom området.

Löddeköpinge ligger behändigt till för den som vill ha närhet till hav, bad och natur. Naturreservatet Järavallen och Lödde Sandskog lockar till friluftsliv året om och det finns gott om fritidsaktiviteter så som t.ex. golf, paddling och fiske. Även för barnen erbjuds en rad aktiviteter, mest utmärkande är Löddeköpinges stora fotbollsverksamhet men även handboll, padel, innebandy, ridning, dans och i kommunen finns även inomhusbad.

Närheten till E6:an gör att man lätt och bekvämt tar sig till Lund, Malmö och Helsingborg.

Löddeköpinge erbjuder två olika centrum. Dels Lödde Centrum där det bl.a. finns restauranger, bageri, gym, blomsteraffär, ICA, frisörer, tandläkare och bibliotek.

Förutom det finns Center Syds handelsplats med all tänkbar service man kan behöva på kort cykelavstånd.

I området finns dessutom ett flertal förskolor och skolor. Titta in på www.kavlinge.se för mer information om de olika skolorna.

Hofterup

I Hofterup ligger husen inbäddade i grönska med stora härliga tomter och naturområden runt knuten. I närheten finns Järavallens vackra strövområde och en kort cykeltur bort ligger havet. I Löddeköpinge finns badhus och för den golfintresserade finns två golfbanor samt lite utanför ligger Barsebäcks Golf & Country Club i vacker miljö. I utkanten av Hofterup finns flera hästgårdar och bra ridstigar i området.

Kommunikation
Till Hofterup tar man sig lättast med bil men även med Skånetrafikens buss, linje 126 och 138.
Ca 5km från Hofterup ligger Dösjebro där det finns tågstation. Man når bl.a. Helsingborg via Landskrona och Malmö via Lund.

Närservice
I området finns en jourbutik med pizzeria och bensinstation samt ett mysigt bageri som erbjuder färskt bröd men även lite pålägg och mejerivaror.
Bibliotek, folktandvård och vårdcentral med barnavård finns ett stenkast bort i Löddeköpinge. På vägen dit passerar man även Center Syd handelsområde med all tänkbar service såsom stormarknader, apotek, systembolag och köpcentrum.

Övrigt
Hofterup har två förskolor, Henkelstorps och Skönadals förskola, och Skönadalsskolan som är en F-6 skola. För mer information om de olika förskolorna och skolan, vänligen se kommunens hemsida, www.kavlinge.se

Furulund

Furulund erbjuder ett idylliskt byliv, är barnvänligt och lungt. Det är lätt att ha ett aktivt liv med närhet till fritidsaktiviteter som fotboll, handboll och badhus. Ett stenkast ifrån skog och natur med promenad och löparslingor. Furulund är idag närmaste sammanvuxet med Kävlinge, avståndet från centrum till centrum är endast två-tre kilometer. Det finns en cykelväg längs Kävlinge ån och det tar ca 10-15 min.

Kommunikation
Pågatåg från Kävlinge till Lund, Malmö, Köpenhamn, Landskrona, Helsingborg. Busskommunikationer från Furulund till Lund med buss 123 via tågstation i Kävlinge.

Närservice
I Furulund finns bra service iform av livsmedelsbutik, restaurang, bensinstation, och ATG-ombudI Kävlinge finns fler affärer, restauranger, bibliotek, vårdcentral etc.

Förskola och grundskola
Förskolor: Ljunggårdens förskola, Nya Dala förskola och Lackalänga förskola. Grundskolor 0-6: Ljungeskolan och Lackalängaskolan. läs mer på www.kavlinge.se

 

 

Barsebäck

Härlig lugn bymiljö med äldre bebyggelse och nybyggda villor som ger hela området mysig karaktär. I närheten ligger naturområdet Järavallen som är ett av de största fritidsområdena i sydvästra Skåne och rymmer både ängar, strand och tallskog med ett nät av natur och -motionsstigar. Barsebäcks Hamn och Öresund med dess badmöjligheter mm ligger inom gång- och cykelavstånd.
Golf kan utövas bl a på den närliggande Barsebäcks golfbana och i Löddeköpinge, som har två anläggningar.

Kommunikation
Strategiskt placerat ca 5 min. från E6:an för pendling norrut mot Landskrona/ Helsingborg eller söderut mot Malmö/ Lund.
Buss går till tågstationen i Kävlinge via Löddeköpinge och Center Syd. Hållplats vid Barsebäck kyrka.

Närservice
Center Cyd ligger knappt en kilometer bort och har all tänkbar service såsom stormarknader, apotek, systembolag och köpcentrum.
I Lödde centrum hittar man mataffär, blomsteraffär, tandläkare, bibliotek m.m.

Övrigt
Cykelväg till Barsebäcks strandbad.