Din mäklare i

HUSIE!

Välkommen till Husie, den gröna stadsdelen! Den kallas så för att andelen grönområde och jordbruksmark är stor i förhållande till övriga Malmö. Ta till ex. Bulltofta rekreationsområde som anlades efter att Bullttofta flygplats lades ner. Idag består området av omväxlande natur med skog, vatten, ängar och kullar med rikt djur- och växtliv. Här finns bollplaner, motionsspår och promenadvägar. På vintrarna finns här skidspår och skiduthyrning samt en kalasbra pulkabacke. På somrarna är det populärt med minigolf, tennis eller att grilla på de anvisade grillplatserna. 

Barnfamiljer och pensionärer utgör majoriteten av befolkningen i Husie och här finns ett stort antal med förskolor och grundskolor i både kommunal och privat regi.

Husie delas in i sin tur in i flera delområden. Längre ner på sidan kan du läsa lite mer information om några av dem.

Våra tre Husie-specialister heter Andreas Bülow, Paul Eriksson och Cassandra Bülow. 

 

Andreas Bülow är den enskilda mäklare som fått förtroendet att sälja flest hus i Husie, dessutom till högst snittpriser de senaste åren.

(källa: Hitta mäklare) 

För sitt fina arbete har han belönats med fina diplom från Hitta Mäklare. Dessa samt statistik från Hemnet kan ni se nedan:

 

 

Gyllins Trädgård

Här bor man mitt i naturen, men samtidigt är Gyllins Trädgård mycket välplacerat och lättillgängligt i staden. Stigar och gångvägar genomkorsar det lugna bostadsområdet och naturparken. Du kan enkelt cykla till köpcentrum utan att behöva korsa bilvägar. I området ligger Junibackens förskola, som är en väldigt bra förskola med fantastisk personal och stora fina lekytor, samt nybyggda Trädgårdens Förskola med skogen och fälten alldeles inpå knuten. Här finns också nybyggda Toftanässkolan (F-9) och inom kort cykelavstånd når man den populära Bäckagårdsskolan (F-9) utan att ha korsat någon gata.

Kvarnby

I Kvarnby har man bra kommunikationer med Yttre Ringvägen bara ett par minuter bort samt busslinje 35 som går in till city. Bra cykelväg till den populära Bäckagårdsskolan (F-9). Även fina cykelvägar både in till stan och ut till bokskogen. Nära till Kvarnby Golfklubb med sina öppna, fina och gröna omgivningar där man även kan stanna till på Kvarnby Byakrog. På promenadavstånd finns även Toftanäs och dess affärer samt natursköna Husie Mosse. Kort och gott är Kvarnby ett område för dig som gillar att bo lugnt och tryggt med naturen inpå knuten.

 

Videdal

Videdal är ett lugnt och barnvänligt område med bra kommunikationer.. Det tar endast några minuter att komma ut på Inre Ringvägen som tar dig vidare. Det är också lätt att ta sig in till centrum med både buss och fina cykelvägar. I området ligger Videdalsskolan (F-9), Videdals Privatskolor (F-9 samt förskola) samt flera förskolor.

Riseberga

Riseberga ligger intill vackra Bulltofta rekreationsområde. I området finns den populära Risebergaskolan samt förskolor och många fina lekplatser. Kort och gott är Riseberga ett väldigt trevligt och lugnt område med mycket grönområden - En idyll för barnfamiljerna!

Vi är stolta sponsorer av Husie IF!