Välkommen till

Burlövs kommun

Vår egen Burlövsmäklare, Ing-Marie Bengtsson, är den enskilda mäklare som säljer flest bostäder i Burlövs kommun. Det har hon gjort inte mindre än fem år i rad. Och i år kommer det inte bli något undantag. Här nedan ser ni hennes statistik från Hemnet och hennes tjusiga diplom som hon blivit tilldelad från Hitta Mäklare.

Ing-Marie vill tillägga:

"Stort tack till mina härliga kunder för att ni väljer mig!

Är det något som ni undrar eller vill ha hjälp med så tveka inte att kontakta mig.

Ing-Marie Bengtsson"

Arlöv

Arlöv ligger på utmärkt pendlingsläge med goda kommunikationer med såväl buss som tåg och dessutom är det en jättefin cykelbana till Malmö och Lund. Man promenerar snabbt och lätt till busshållplatser och till Burlöv tågstation är det gång-/cykelavstånd. Till Sockerbitstorget som är Arlöv centrum är det också gångavstånd och här finns jourbutik, bibliotek, restauranger, frisör mm. Gång-/cykelavstånd är det också till både Burlöv Center och Burlövsbadet. Burlöv Center erbjuder allt du behöver inom shopping och på Burlövsbadet finns förutom badet även ett omtyckt gym. En promenad till Burlöv Center/Burlöv station tar ca 10 minuter. 

Åkarp

Åkarp är lugnt och barnvänligt och ligger endast 9 km från både Malmö och Lund. Det finns dagis samt tre skolor. I Åkarp finns bland annat matbutik, pizzeria, blomsteraffär, frisör, fotvård, restaurang/pub. Åkarp ligger på utmärkt pendlingsläge med goda kommunikationer med såväl buss som tåg. Om du föredrar att cykla till från arbete/studier i Malmö/Lund så är det riktigt bra cykelväg hela vägen mellan Malmö/Lund. Det är dessutom bara några km till både Burlöv Center och Burlövsbadet. Burlöv Center erbjuder allt du behöver inom shopping och på Burlövsbadet finns förutom badet också ett omtyckt gym. Under sommarhalvåret tar du dig snabbt och lätt till Lomma beach för att sola, bada eller kanske äta en god bit mat i någon av alla riktigt bra restauranger i Lomma. Om du/ni föredrar att äta mat och samtidigt njuta av ett glas vin etc kan det vara bra att veta att tar det inte många minuter att cykla till Lomma. "Mäklaren i Burlöv" har själv gjort det många, många gånger och varje gång insett hur bra Åkarp är att bo i - nära till allt!