Malmö - Ribersborg

Limhamnsvägen 10A

Visa på karta

Fantastiska vyer - Vån 9 - Balkong

En 4:a om 89 m² med oslagbar utsikt över hav, Ribban och Köpenhamn, högst upp i huset på nionde. En av de bästa lägenheterna i föreningen. Stor balkong där möblemang med lätthet ryms. Renoverat kök och badrum harmoniserar med härliga originalgolv. Generöst vardagsrum med angränsande matrum och två sovrum i bra storlek. I området har ni allt ni kan önska på bekvämt avstånd, det är svårt att hitta ett bättre läge i Malmö.

I korthet

Utgångspris 3 695 000 kr
Månadsavg. 5 047 kr
Rum 4
Boarea 89 Kvm
Våning 9 av 9
Balkong Ja
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår 1954
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Christoffer Carlström

Direkt:
Mobil: 070-876 01 80

Ansvarig mäklare: Christoffer Carlström
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Budgivning pågår

Högsta bud: 3 950 000 kr – Visa budhistorik

Balkong

Generöst tilltagen balkong som nås från vardagsrummet. En fantastisk plats att under sommarkvällar njuta av solnedgångarnas olika skådespel. Utsikten över sundet är oslagbar. Här finns gott om för möblering med stolar och bord eller kanske en loungesoffa.

Alla bilder

Vardagsrum

Det är svårt att inte lägga märke till vardagsrummets fantastiska havsutsikt, för det är nämligen det första vi slås av redan i entrén till denna bostad. Det rejäla fönsterpartiet i slutet av rummet förstärker intrycken och bjuder ut oss till balkongen som vetter ut mot sundet. Vita väggar och en fin originalparkett ger utsikten perfekt inramning.

Alla bilder

Kök

Stilrent renoverat kök i mycket bra standard, vita luckor och lådor som kontrasterar mot stommarna i ek och de grå bänkskivorna. Fullutrustat med spishäll, inbyggnadsugn, spisfläkt, diskmaskin samt kyl/frys. Gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor, smart planerat helt enkelt. Köket rymmer matplats för upp till fyra personer vid fönstret med utsikt över Malmö.

Alla bilder

Matrum/Sovrum

I direkt anslutning till köket ligger lägenhetens matrum som också öppnar upp sig mot vardagsrummet. Samma originalparkett som i vardagsrummet flyter obruten in i detta rum. Här finns utrymme till ett ordentligt stort matbord där hela släkten ryms.

Alla bilder

Sovrum 1

Lägenhetens master bedroom ligger snett höger från entrén sett. Väl tilltaget till ytan och dubbelsängen plus fristående möblemang såsom byrå, garderober eller kanske en läsfåtölj för mysiga höstkvällar. Rummet erbjuder dessutom en stor inbyggd garderob med praktiska skjutdörrar. Stavparkett i originalutförande ackompanjeras av vita väggar. Fönster i öster med trevlig utsikt.

Alla bilder

Sovrum 2

Sovrum nås via vardagsrummet och ligger också med fönster i öster plus ett litet fönster mot balkongen som pricken över i. Bra storlek gör att även här ryms dubbelsäng och extra garderober om behovet finns. Underbart välhållen stavparkett i original.

Alla bilder

Badrum

Helkaklat badrum i klassisk färgskala, grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Utrustat med spegelskåp, vask med underskåp, wc samt duschhörna med infällbara glasdörrar. 

Alla bilder

Entréhall

Välkomnande entréhall där ni direkt slås av den härliga utsikten via vardagsrummets generösa fönsterparti, inte många hallar som erbjuder havsutsikt. Gott om avhängningsmöjligheter plus en inbyggd garderob.

Alla bilder

Utsikt

Utsikten från huset nionde våning kan inte få annat än 10/10, bättre kan det omöjligen bli! Rak obruten havsutsikt plus att ni samtidigt ser Västra hamnen och stora delar av västra Malmö.

Alla bilder

Övrigt

Källar- och vindsförråd tillhör lägenheten. Säkerhetsdörr är installerad. 

Garage finns. Q-park arrenderar, 775 kr/månad, för mer info kontakta Q-park. Boendeparkering på gatorna i närområdet.

Alla bilder

Förening

Brf Vittsjöborg 3 har lämnat följande uppgifter om fastigheten. Vi uppmanar den slutlige köparen att själv bekräfta denna information med någon representant för styrelsen.

Föreningen, som först bildades 2005, kunde i april 2018 föreningen förvärva fastigheten genom hembud. Föreningen består av 110 lägenheter. Byggnaden uppfördes ursprungligen 1954. Tomten är friköpt. Bredablick sköter den ekonomiska förvaltningen och tar ut en överlåtelseavgift om 1138 kr och en eventuell pantsättningsavgift om 455 kr/pant.

AVGIFT
I dagsläget (okt 2018) har inga beslut tagits kring avgiftsförändringar nästa år.

TV & INTERNET
Kabel-tv via ComHem ingår i avgiften. Bredband tecknas separat.

RENOVERINGAR & UNDERHÅLL
I nuläget pågår renovering av takterrasserna. 2019 planeras stambyte och i samband med detta renovering av badrummen. Kostnad för detta ligger inlagt i den ekonomiska planen. Mer information om framtida panerade renoveringar finns i den ekonomiska planen.

PAKERING
Garage finns och tecknas via Q-park. En garageplats kostar 775 kr/månad, kösystem tillämpas. I området råder boendeparkering.

ÖVRIGT
Det finns cykelrum och barnvagnsrum i källaren. Här finns även föreningens tre tvättstugor, vilka är utrustade med totalt 6 tvättmaskiner, 3 torktumlare, 3 torkskåp och 2 torkrum. Föreningen har en gemensam innergård med grillmöjligheter och utemöbler. Med vacker utsikt högst upp finns även två härliga takterrasser. Till varje lägenhet hör ett vindförråd och ett källarförråd.

Besök gärna http://www.vittsjoborg3.se/ för mer information.

Alla bilder

Område

Här bor man granne med Malmös verkliga Riviera, Malmös stolthet och gräddhylla. Grönskan och havet bidrar till vällust och vackert sinne. På kartan blir det fantastiska läget påtagligt. Öster om Slottsparken pulserar Malmös hjärta, Gustav Adolfs torg. Slottsparken och Västra Hamnen nås enkelt till fots och den välbesökta Ribersborgsstranden med kallbadhuset finns endast ett stenkast bort. Regementsgatan och Kronprinsen är andra närliggande och välbesökta platser, som gjorda för ett skönt och bekvämt liv. I närområdet finns det mataffärer och gott om trevliga kvarterskrogar. Kort och gott en boplats för dig som vill säkerställa högsta livskvalitet.

Alla bilder

Försäljningsformation

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån berörd förening och/eller dess förvaltare. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av bostadsrätten.  

 

BUDGIVNING
Vid köp av bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
ÖVERLÅTELSE- & PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5 % av prisbasbeloppet, det varierar om den faller på säljaren eller köparen. I regel tas också en pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbeloppet per pant, om man pantsätter bostaden.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Köplagens § 20. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående.

 

MÄTINFORMATION
Information om bostadens boarea hämtas i regel från berörd föreningen, dess förvaltare eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

 

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 3 695 000 kr
Månadsavg. 5 047 kr
Ingår i avgift Värme, Vatten, Kabel-TV
Adress Limhamnsvägen 10A
Kommun Malmö
Område Ribersborg
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 4
Boarea 89 Kvm (Föreningens information)
Våning 9 av 9
Balkong Ja
Byggår 1954
Förening Brf Vittsjöborg 3
Pantsatt Ja
Byggnadssätt
Driftskostnad 4 800 kr/år varav:
El: 3 000 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat på 2 person(er)
Energiprestanda 192 kWh/kvm/år

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.

Budgivning pågår

Högsta bud: 3 950 000 kr

Bud Budgivare Datum Tid
3 950 000 kr Budgivare 2 2019-01-23 14:01
3 925 000 kr Budgivare 3 2019-01-23 13:20
3 900 000 kr Budgivare 1 2019-01-23 10:25
3 875 000 kr Budgivare 3 2019-01-23 10:12
3 850 000 kr Budgivare 1 2019-01-22 16:24
3 775 000 kr Budgivare 2 2019-01-22 16:19
3 725 000 kr Budgivare 1 2019-01-21 20:35
3 675 000 kr Budgivare 2 2019-01-21 19:23
3 650 000 kr Budgivare 1 2019-01-21 17:26