Svedala

Travarevägen 67-0

Visa på karta

Stort garage (motorhobby/husbil/båt) - Gästhus - 1 ha mark - stall med 2 boxar

Underbar avstyckad gård strax utanför Svedala med bara några km in till centrum med affärer och utmärkta kommunikationer. Gården är i fint skick, genomgripande och smakfullt renoverat under senare år. Här erbjuds förutom en stilfull och harmonisk atmosfär både ute och inne, även flera attribut som ger den här gården många möjligheter. 8 rok, varav 5 sovrum. Stor friliggande garagebyggnad med plats för flera bilar - perfekt för motorhobby, verkstad, husbil/båt eller liknande. Separat stallbyggnad med två hästboxar, 9843 kvm intilliggande mark tillhör. Dessutom finns ett trevligt vitputsat gästhus (även detta nyrenoverad med eget pentry och wc med dusch) t.ex för generationsboende eller uthyrning. Inglasat uterum, kakelugn, ny jordvärmepump för låga driftskostnader. Det här är perfekt för dig som vill bo på gård och njuta av lantlivet men ändå ha cykelavstånd in till kommunikationer och all samhällsservice! Gården är dessutom lättskött och utan alltför stora ekonomibyggnader.

I korthet

Utgångspris 4 195 000 kr
Rum 8
Boarea 160 Kvm
Biarea 100 Kvm
Tomtarea 9843 Kvm
Typ 1 1/2-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1909
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Fredrik Engwall

Direkt:
Mobil: 070-353 90 96

Ansvarig mäklare: Fredrik Engwall
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls:

Idag!
  • Tisdag 15 juni 18:00 - 18:30
    • Välkommen att välja och boka din visningstid!
Visa alla

Budgivning pågår

Högsta bud: 5 450 000 kr – Visa budhistorik

Välkommen

Med stor omsorg och känsla för stil och detaljer har nuvarande ägare från 2012 och löpande förädlat denna skånegård till en helt underbar bostad med många kvaliteter och möjligheter!
Lantligt läge omgivet av hästhagar och böljande fält men samtidigt bara några minuter till Svedala centrum med all samhällsservice. Lätt att pendla, ca 10 min till ringvägarna i Malmö med bil. 

Den lilla slingriga Travarevägen passerar grönskande ängar och skogsdungar och leder fram till Travarevägen 67 där man möts av den här fina vitputsade gården med högt läge. Infart till den rymliga garagebyggnaden först på vänster sida och efter denna finns huvudinfarten upp till bostadsbyggnaden med biluppställningsplats och carport.

Bostaden är genomgripande renoverad under senare år, nya badrum, nytt kök, vattenburet värmesystem med jordvärme som sörjer för låga driftskostnader (ny jordvärmepump, Valiant 2019), nya fönster m.m.

Med hela 8 rok varav 5 sovrum så får även en större familj gott om plats. Här finns också inglasat uterum, härliga stenlagda uteplatser, mycket trivsamt vardagsrum med stora glaspartier och kakelugn, synliga takbjälkar m.m.  Dessutom finns en jättefin vitputsad gäststuga som även den är nyrenoverad, perfekt när man har gäster, eller kanske för generationsboende alternativt uthyrning? För den som behöver plats för motorhobby, möjlighet att förvara husbil eller båt så finns ett rymligt friliggande garage med stor port och högt i tak! 

Gott om plats finns även när det gäller markytor - ca 1 ha mark tillhör gården. Hästgård, (det finns idag en separat liten stallbyggnad med två hästboxar), hunduppfödning, hobbyodling, fårskötsel, motorhobby osv eller så kanske man vill ha möjlighet att bygga ytterligare byggnader på¨tomten för uthyrning eller liknande?

Många möjligheter erbjuds och ett fridfullt lantliv med bekväm närhet till all samhällsservice och utmärkta kommunikationer får man också på köpet - varmt välkommen till denna härliga bostad!

Alla bilder

Framsida

På framsidan, mot Travarevägen, finns en prydlig och mycket mysig trädgårdsdel med vitt staket, flaggstång, utebelysning i svart smide och stenlagda uteplatser med västerläge. Utgång till trädgården här från både vardagsrummet och det inglasade uterummet. Underbar utsikt mot prunkande grönska och dessutom mot en vacker damm på andra sidan Travarevägen! 

Alla bilder

Uteplats - framsida

Trevlig stenlagd uteplats på framsidan där man gärna njuter man av den natursköna miljön och av eftermiddags- och kvällsolen. Utgång till uteplatsen från det inglasade uterummet som nås från bostadens vardagsrum. 

Alla bilder

Baksida

På baksidan finns också en stor skyddad trädgårdsdel med härliga gräsytor med gott om plats för lek och spring, solstolar osv. Avgränsas mot övrig mark och hästhagar delvis med staket och delvis med häckar. 

Alla bilder

Garage

Riktigt rymlig och fin garagebyggnad med separat infart från Travarevägen - perfekt för den som behöver bra plats för motorhobby, båt, hästtransport, husbil, husvagn eller annat! Här finns också en separat biluppfart varifrån man når stallet och baksidan med access till hästhagen.

Garagebyggnaden är rejält byggd i sten med plåttak och bra takhöjd. Dubbla portar varav en stor port så man kan komma in med både husbil, hästtransport, båttrailer osv. El indraget, utomhusbelysning på framsidan. 

Alla bilder

Tomten

Här blir drömmen om att bo på landet med egen mark verklighet och möjligheterna är många beroende på vilka intressen man har! Någon form av djurhållning för hobbybruk, odling eller arrendera ut men också kanske att ha möjlighet i framtiden att bygga ytterligare byggnader för t.ex uthyrning. Total markareal är nästan 1 ha, 9843 kvm.

Alla bilder

Stall

Mindre stallbyggnad med två hästboxar. Möjligt att köra fram med bil och trailer ändra fram via första infarten vid sidan om garaget. 

Alla bilder

Läge

Gården ligger högt belägen vilket tillsammans med skyddande växtlighet gör att man inte störs mycket av närheten till E-65:an som gränsar till fastighet på norra sidan.

Den lilla Travarevägen som leder fram till huset är en liten väg som slutar strax efter den här gården så det är nästan ingen som kör förbi och barnen kan leka fritt och cykla.

Alla bilder

Innergården

Vilken mysig innergård! Mellan huvudbyggnaden med vinkel och det vidbyggda vitputsade gästhuset bildas en trevlig, gruslagd och helt skyddad innergård. Här finns också bostadens huvudentré i en tillbyggd del som knyter ihop den gamla huvudbyggnaden med vinkelbyggnaden på ett smart sätt.

Framför entrén till det vitputsade gästhuset, på dess kortsida, finns den gamla gårdsbrunnen med handpump (fungerar ej).

 

Alla bilder

Gästhus

Gästhuset är är perfekt om man har övernattningsgäster, för uthyrning eller kanske för generationsboende!

Gästhuset, som också renoverats under senare år, har öppet upp till taknock vilket ger en ljus och luftig känsla. Här finns både badrum med wc med dusch (klinkergolv och kaklat i duschutrymmet) samt fint och välutrustat pentry med spishäll, ugn och kylskåp. Plats för både säng eller soffa och ett smart sovloft finns också!

Klicka på "alla bilder" för att se fler bilder på gästhuset.

Vita väggar, laminatgolv, öppet till taknock med synliga bjälkar, infällda spotlights i taket. Låg uppvärmningskostnad med luft/luft-värmepump (Panasonic 2017), även golvvärme (elslingor) finns för bästa komfort. Här bor man fint! 

Under gästhuset finns en överbyggd trappa ned till en liten vinkällare! 

 

 

Alla bilder

Vinkällare

Omsorgsfullt byggd liten vinkällare med belysning under gästhuset - charmigt! 

Alla bilder

Entré

Entrén till bostaden från innergården leder in till hallen som på ett smart sätt knyter samman vinkelbyggnaden med huvudbyggnaden. Vita väggar och stilrent mörkt klinkergolv med vattenburen golvvärme. Infällda ledspotlights i taket.

Access från hallen genom stort valv in till huvudbyggnaden samt vidare genomgång rakt fram till vinkelbyggnaden med access till pannrummet, sovrum 2 samt grovköket. 

Alla bilder

Matplats

Genom valvet i hallen och förbi trappan till övre plan kommer man ut i ett öppet utrymme med rymlig matplatsdel rakt fram och allrum/TV-rum med plats för soffa och bord till höger. Öppen planlösning mot kök som ger en ljus och luftig känsla. Vitlaserat ekparkett på golvet, synliga takbjälkar och infällda dimbara spotlights i taket. 

Alla bilder

Allrum

Allrum/TV-rumsdel med plats för soffa och bord. Dimbara ledspotlights i taket, vitlaserat ekparkett på golvet.

Alla bilder

Badrum 1

Från hallen finns också access via smart skjutdörr in till det helkaklade Badrum 1. Grått klinkergolv med golvvärme (elslingor). 

Utrustning:

Wc, badrumskommod med porslinsvask, duschhörna med vikbara glasdörrar, väggspegel med belysning. 

Alla bilder

Kök

Vilket härligt och elegant kök! Från det ljusa och stilrena köket har man fin kontakt med både matsal & allrumsdelen och genom en glasad skjutdörr även mot vardagsrummet och det finns slösande stora arbetsytor med exklusiva bänkskivor i ljus granit och gott om förvaringsutrymmen. Köksinredning från HTH 2015, barköksdel med sittplatser och/eller för servering - utmärkt.
Här får mästerkocken möjlighet att uträtta sina storverk med glädje har fin utsikt från fönster i olika väderstreck. Han/hon sätter nog också extra värde på den breda (90 cm) och påkostade gasspisen från Italienska Lofra med flera gashällar och elektrisk ugnsdel.

I köket ligger ett ljust klinkergolv (sprickor i fogar finns) med vattenburen golvvärme, vitt kakel som stänkskydd, infällda dimbara ledspotlights i taket och synliga takbjälkar. 

Utrustning:

Gasspis (Lofra -15), spisfläkt i tak med extern motor (Fjäråskupan -16), integrerad kyl (Siemens -15), integrerad frys (Siemens -15), integrerad diskmaskin (-15).

Klicka på "alla bilder" för att se alla högupplösta bilder på bostaden.

Alla bilder

Vardagsrum

En glasad skjutdörr från köket leder ut till ett fantastiskt trevligt vardagsrum med stora glaspartier och panoramautsikt mot den prunkande grönskan och trädgården på framsidan.
Utgång från vardagsrummet ut till det glasade uterummet på ena sidan och på andra sidan en glasad altandörr mot södersidan med vidsträckt utsikt över ett böljande landskap. 

Vita väggar, vitlaserad ekparkett på golvet, infällda dimbara ledspotlights i taket.

Alla bilder

Kakelugn

Den östra väggen i det härliga vardagsrummet pryds av en vacker fungerande kakelugn som sprider värme men också massor av trivsel i detta vardagsrum som ju inte kan få annat än absolut högsta trivselpoäng!

Alla bilder

Uterum

Från vardagsrummet nås ett mycket trivsamt inglasat uterum med klinkergolv och utsikt mot trädgården och den lummiga grönskan på framsidan. Här kan man njuta stora delar av året - isolerglasfönster (vacuum släppt i några rutor) och tak av isolerande kanalplast. 

Alla bilder

Sovrum 1

Från allrummet/TV-rummet nås sovrum 1 med vitlaserat ekparkett som är väldigt mysigt med fönster i två väderstreck, synliga bjälkar och infällda ledspotlights i taket. Detta sovrum har både walk-in-closet med smart Elfa hyllsystem för praktisk klädförvaring och genomgång till ett eget helkaklat wc med dusch - perfekt! 

Alla bilder

Badrum 2

Badrum 2 från 2015 med klinkergolv från Villeroy & Boch med golvvärme (elslingor) och vita väggar med kakel samt glasvägg i duschhörnan. 

Utrustning:

Wc, dusch, badrumskommod med porslinsvask och skiva i granit, badrumsskåp med spegel, handdukstork som är kopplad till det vattenburna systemet. 

Alla bilder

Sovrum 2

Sovrum 2 på entréplanet i vinkelbyggnaden med dubbla fönster mot innergården och ljus ekparkett med vattenburen golvvärme. Infällda ledspotlights i taket.

Alla bilder

Grovkök

Nyrenoverat grovkök med mörkt klinkergolv med vattenburen golvvärme, ledspotlights i taket samt separat luft/luftvärmepump (Panasonic -19). 

Här erbjuds allt som behövs för praktisk klädvård; bra arbetsytor vid fönstret och utmärkta förvaringsutrymmen i skåp och lådor. Tvättvask och extra elluttag. 

Utrustning:

Tvättmaskin (Electrolux Time Care 7kg - 19), torktumlare (Hoover Silent -19)

Alla bilder

Trappa

Från den inre hallen vid entrén leder en vit trappa, med fint ljusinsläpp via fönstret, upp till allrummet övre plan.

Alla bilder

Allrum ovanvåning

Ljust och trevligt allrum med vita väggar och ljust laminatgolv samt takkupa med dubbla fönster i väster. Barnen skulle kunna få en egen avdelning på övre plan, här finns förutom allrummet tre olika sovrum. Allrummet är perfekt om man vill kunna spela spel eller titta på TV utan att störa och här finns plats både för soffa och övrigt möblemang.

Alla bilder

Sovrum 3

Sovrum 3 på övre plan med fönster mot norr, vita väggar och laminatgolv. 

Alla bilder

Klädkammare

I gången fram till sovrum 4 så finns två stora garderober med skjutdörrar med mycket gott om plats. 

Alla bilder

Sovrum 4

Sovrum 4 på övre plan är nyrenoverat och supermysigt! Fönster i väster, ljust laminatgolv och dimbara ledspotlights i taket.

Alla bilder

Sovrum 5

Sovrum 5 på övre plan med fönster mot söder, vita väggar och ljust laminatgolv. 

 

Klicka på "alla bilder" för att se samtliga högupplösta bilder på denna vackra bostad.

Alla bilder

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Svedala HYLTARP 9:21

Taxeringsinformation:

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, värde: 1 189 000 kr
Mark, värde: 866 000 kr
Summavärde: 2 055 000 kr

Taxeringsår: 2018
Byggår: 1909
Värdeår: 1948

Servitut & Samfälligheter:

Avtalsservitut avloppsledningar, Förmån
12-IM2-97/10585 - 1, 1997-08-13

Avtalsservitut vattenledning mm, Last
12-IM2-81/1078 - 1, 1981-01-28

Gemensamhetsanläggning Svedala HYLTARP GA:5
fnr_120323716

Samfällighet Svedala HYLTARP S:8
fnr_121048591

Samfällighet Svedala HYLTARP S:2
fnr_120121068

Samfällighet Svedala HYLTARP S:1
fnr_120121067

Uttagna pantbrev:

2 734 000:-

 

Klicka på "alla bilder" för att se samtliga bilder i högupplöst format på denna vackra gård!

Alla bilder

Område

Travarevägen ligger strax utanför Svedala, lugnt och naturskönt men ändå med bekväm närhet till samhällsservice. 1,8 km (ett par minuter med bil, ca 10 min med cykel och cykelbana finns hela vägen, ca 20 min om man går) till Svedala.

Skolbuss hämtar upp barnen precis i närheten.

Utmärkt läge om man ska pendla, ca 10 min till Malmö med bil och täta tågavgångar till Malmö med pågatåg.

I Svedala bor man nära naturen men är i storstadens centrum på en dryg kvart! Bygden är levande med ett aktivt näringsliv och Svedala är en expansiv kommun där inflyttningen till nya bostadsområden är stadig. Evenemanget Sommarrock Svedala har i flera år satt kommunen på kartan.

Med Malmö Airport inom kommungränsen och på bekvämt avstånd från Öresundsbron är Svedala tätort strategiskt belägen, just där E65 och väg 108 korsas. Av kommunens ca 20 000 invånare bor ca 10 000 i Svedala tätort. Närhet till Pågatågens och busstrafikens täta avgångar och direkttåg från Danmark med Öresundståget gör det enkelt att pendla och bidrar till känslan av storstadsregion med småstadens fördelar.

På orten finns det mesta; allt från restuaranger och cafér, bibliotek, banker, systembolag osv. Här finns också tre mataffärer (Hemköp, Coop och ICA Kvantum), sportaffär, presentbutik, blomsteraffärer, fotobutik, optiker, urmakare och apotek. Finns även ett stort utbud av skönhetsvård såsom frisörer, nagelbyggare och skönhetssalonger. Dessutom en mycket omtyckt charkbutik med stort urval av kvalitetskött till bra priser och som också erbjuder en härlig lunchmeny. Planerar man en grillkväll så rekommenderas Svedala Chark & Grill.

Inne i Svedala finns många parker att besöka bl.a Stadsparken. Vidare fotbollsplaner, tennisbanor, sporthall, bowlinghall, golfbanor, ridmöjligheter, vandringsleder och på sommaren ett stort utomhusbad. Traktens kullar och vidder erbjuder fantastiska naturupplevelser och svalkande dopp i någon av de närliggande badsjöarna. I Torups rekreationsområde, mitt i Bokskogen, finns motionsslingor, dusch och bastu, Statarmuseet och skolmuseet, caféer och Torups slott med tillhörande park.

Yddingesjön ligger alldeles intill men man kan också ta sig till den mysiga badsjön Pudesjön som har en kommunal badplats för alla. Det finns stora grönytor vid badet för lek och spring.

I Svedala finns flertalet skolor att välja på, åk F-3 finns Kyrkskolan, Marbäcksskolan och Roslättsskolan. Naverlönnskolan åk 4-9. Aggarpsskolan blir helt nybyggd hösten 2018, åk 4-9. Förskolor finns runt om i Svedala såväl kommunala som fristående. Se mer info på kommunens hemsida. www.svedala.se/forskolor

All parkering på allmän plats i Svedala är avgiftsfri, dock gäller på många platser 24-timmarsgräns på vardagar. Krav på parkeringsskiva finns på vissa tidsbegränsade platser i Svedala centrum.

Alla bilder

Försäljnings­information

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten.

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. När det gäller dolda bud så är det säljaren som bestämmer hur dessa ska hanteras. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se

LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.

BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.

LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 875 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad

BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planskiss - Entréplan

Med reservation för avvikelser

Planskiss - Övre plan

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 4 195 000 kr
Adress Travarevägen 67-0
Kommun Svedala
Typ 1 1/2-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 8
Boarea 160 Kvm (Säljarens information)
Biarea 100 Kvm (Säljarens information)
Tomtarea 9843 Kvm (Fastighetsregistret)
Boarea enligt fastighetsregistret 134 kvm, nuvarande ägare har byggt om och utökat med ca 26 kvm. Biytor ca 100 kvm (bla stort garage ca 75 kvm, förråds, gäststuga).Ytor ej uppmätta, köparen uppmanas att kontrollmäta om exakta mått erfordras.
Byggår 1909
Grundläggning Gjuten grund
Stomme Tegel, lertegel, cementsten
Fasad Vit puts, gavelspetsar i trä
Tak Plåt
Plåtarbete Plåt
Ventilation Självdrag
Uppvärmning Vattenburet system. Jordvärme (Valiant 2019 med 500 m kollektorslang). Vattenburen golvvärme plus radiatorer.
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Fönster 3-glasfönster (2013,2018,2018) flertal ljusisolerade
TV/Internet Fiberbredband inkopplat i fastigheten
Driftskostnad 40 000 kr/år varav:
El: 27 700 kr
Vatten/Avlopp: 4 500 kr
Samfällighet: 1 500 kr
Renhållning: 6 300 kr
Elkostnad är inklusive laddning elbil ca 4000:-/år. Tillkommer kostnad för försäkring ca 10.000:-/år Fastighetsskatt f.n 8500:-/år
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 055 000 kr
Summa pantbrev 2 734 000 kr
Servitut/GA Redovisning av rättigheter kan vara ofullständig.
Avtalsservitut vattenledning mm
Avtalsservitut avloppsledningar
Gemensamhetsanläggning SVEDALA HYLTARP GA:5
Samfällighet SVEDALA HYLTARP S:1
Samfällighet SVEDALA HYLTARP S:2
Samfällighet SVEDALA HYLTARP S:8
Avtalsservitut

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

  • Tisdag 15 juni 18:00 - 18:30
    • Välkommen att välja och boka din visningstid!
    • 18:00 FULLBOKAD!
    • 18:15 FULLBOKAD!

Budgivning pågår

Högsta bud: 5 450 000 kr

Bud Budgivare Datum Tid
5 450 000 kr Budgivare 5 2021-06-15 15:04
5 400 000 kr Budgivare 4 2021-06-15 09:54
5 350 000 kr Budgivare 6 2021-06-15 09:08
5 300 000 kr Budgivare 2 2021-06-15 09:04
5 200 000 kr Budgivare 4 2021-06-15 08:57
5 150 000 kr Budgivare 5 2021-06-15 08:52
5 100 000 kr Budgivare 6 2021-06-15 08:51
5 050 000 kr Budgivare 3 2021-06-14 18:47
5 025 000 kr Budgivare 2 2021-06-14 18:46
5 000 000 kr Budgivare 6 2021-06-14 18:33
4 900 000 kr Budgivare 3 2021-06-14 18:28
4 850 000 kr Budgivare 4 2021-06-14 14:57
4 800 000 kr Budgivare 3 2021-06-14 14:14
4 750 000 kr Budgivare 4 2021-06-14 14:08
4 700 000 kr Budgivare 3 2021-06-14 11:16
4 650 000 kr Budgivare 5 2021-06-14 11:14
4 600 000 kr Budgivare 4 2021-06-14 11:13
4 550 000 kr Budgivare 3 2021-06-14 09:49
4 500 000 kr Budgivare 5 2021-06-14 09:32
4 375 000 kr Budgivare 2 2021-06-14 09:23
4 350 000 kr Budgivare 4 2021-06-14 08:19
4 300 000 kr Budgivare 3 2021-06-14 08:06
4 250 000 kr Budgivare 2 2021-06-14 07:59
4 195 000 kr Budgivare 1 2021-06-14 07:55