Lund - Norra Fäladen

Magistratsvägen 14D

Visa på karta

Välplanerad 1a - Nyproducerad - 5 Minuter från LTH

Välkommen till denna moderna, nyproducerade etta på Magistratsvägen 14D i Lund, som erbjuder en optimal kombination av stil och funktionalitet. Med sina 34 kvadratmeter är denna bostad perfekt för dig som söker ett bekvämt och lättskött hem. När du kliver in genom dörren möts du av ett praktiskt förråd, idealiskt för förvaring. Lägenheten är genomgående utrustad med trestavsparkett, vilket ger ett enhetligt och stilrent intryck. Väggarna är vitmålade, vilket skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Badrummet har istället kaklade väggar och klinkergolv, och är utrustat med WC, handfat med kommod, spegelskåp, väggskåp över kombimaskinen från Siemens, handdukstork samt en duschhörna med glaspartier. Det öppna vardagsrummet binder samman köket och sovalkoven på ett harmoniskt sätt. Köket, med sin inredning från Marbodal, erbjuder vita luckor, en laminatbänkskiva med underlimmad diskho och vitvaror från Siemens, inklusive en induktionshäll och utdragbar fläkt. Från köket når du även den franska balkongen som vetter mot den trevliga innergården – en perfekt plats för morgonkaffet. Sovalkoven, som är praktiskt placerad direkt till vänster från entrén, erbjuder plats för både säng och nattduksbord, samt en inbyggd skjutdörrsgarderob som ger gott om förvaringsutrymme. Detta är ett perfekt boende för dig som vill ha ett stilrent och funktionellt hem i ett attraktivt område i Lund. Välkommen att uppleva Magistratsvägen 14D!

I korthet

Utgångspris 1 750 000 kr
Månadsavg. 3 194 kr
Rum 1
Boarea 34 Kvm
Våning 4
Hiss Ja
Balkong Ja, Fransk.
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår 2024
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Philip Dönnes

Direkt:
Mobil: 076-513 39 90

Ansvarig mäklare: Philip Dönnes
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls:

Imorgon
Visa alla

Hall

Hallen är både funktionell och inbjudande, vilket ger ett gott första intryck när du kliver in i lägenheten. Direkt vid entrén möts du av ett praktiskt förråd, perfekt för förvaring av ytterkläder, skor och andra nödvändigheter. De ljusa, vitmålade väggarna förstärker känslan av rymd och renhet, medan golvet i trestavsparkett skapar en sammanhängande och stilren look som sträcker sig genom hela bostaden.

Hallen fungerar som en central punkt som effektivt binder samman de olika delarna av lägenheten, samtidigt som den erbjuder en välkomnande atmosfär. Härifrån når du enkelt både badrum, vardagsrum och sovalkov.

 

Alla bilder

Vardagsrum

Vardagsrummet är hjärtat av lägenheten och erbjuder en ljus och öppen yta som binder samman köket och sovalkoven. Med sin öppna planlösning skapas en rymlig och social atmosfär, perfekt för både avkoppling och umgänge. Golvet i trestavsparkett bidrar till en elegant och sammanhängande känsla, medan de vitmålade väggarna förstärker ljusinsläppet och skapar en modern, fräsch miljö.

Placerat centralt mellan köket och sovalkoven, är vardagsrummet lättillgängligt och praktiskt. Här finns gott om plats för en bekväm soffa, ett soffbord och andra möbler som gör rummet hemtrevligt och funktionellt. Med sin genomtänkta layout och stilrena design är vardagsrummet en inbjudande plats att tillbringa tid på, oavsett om du vill koppla av efter en lång dag eller umgås med vänner och familj.

Alla bilder

Kök

Köket utgör en perfekt plats för matlagning och umgänge. Inredningen från Marbodal med vita luckor ger ett ljust och fräscht intryck. Köket är utrustat med en laminatbänkskiva som har en underlimmad diskho, vilket både är praktiskt och elegant.

Vitvarorna och induktionshällen kommer från Siemens, för hög kvalitet och pålitlighet. Köket är även utrustat med en utdragbar fläkt och diskmaskin. Från köket har du dessutom tillgång till en fransk balkong som vetter mot den härliga innergården – en idealisk plats att avnjuta en kopp kaffe. Detta kök är genomtänkt och välplanerat för att göra din vardag både enklare och trevligare.

Alla bilder

Sovalkov

Sovalkoven är smart planerad för att maximera både funktion och komfort. Belägen direkt till vänster från entrén, erbjuder den en avskild plats för vila och återhämtning. Här finns det gott om utrymme för en säng och ett nattduksbord, vilket skapar en mysig och personlig sovmiljö.

En inbyggd skjutdörrsgarderob kompletterar sovalkoven och erbjuder generöst med förvaringsutrymme, perfekt för kläder och andra personliga tillhörigheter. Denna praktiska lösning gör att du enkelt kan hålla ordning och reda, samtidigt som den frigör golvyta och skapar en rymlig känsla. 

Alla bilder

Badrum

Badrummet är utformat med både stil och funktionalitet i åtanke. Med sina kaklade väggar och klinkergolv skapas en modern och lättskött miljö. Här finner du en WC, handfat med kommod, och ett praktiskt spegelskåp som ger extra förvaringsutrymme.

Över kombimaskinen från Siemens finns ett väggskåp, perfekt för förvaring av handdukar och andra nödvändigheter. Badrummet är även utrustat med duschhörna med glaspartier. Allt är noggrant utvalt för att skapa en behaglig och funktionell badrumsmiljö.

 

Alla bilder

Förening

BRF Studio115 är en välorganiserad och modern bostadsrättsförening belägen på Magistratsvägen 14D. Föreningen består av ett flerbostadshus med 4-6 våningsplan och omfattar totalt 115 lägenheter. Här erbjuds ett bekvämt och tryggt boende med flera praktiska faciliteter.

 Gemensamma utrymmen:

På markplan finns rum för förvaring av barnvagnar, cyklar och rullstolar, vilket underlättar förvaring och tillgänglighet. Undercentralen är också placerad på markplan. Samtliga lägenheter har egna förråd, antingen belägna i eller utanför lägenheten, vilket ger extra förvaringsutrymme. Cyklar kan parkeras i cykelställ på innergården, vilket gör det enkelt att ta sig ut på två hjul.

Föreningen ingår i både cykel- och bilpool.

Parkering:

Föreningen har ett servitutsavtal som ger tillgång till upp till 48 garageplatser på Fastighetsboken 1, vilket löser parkeringsbehovet för de boende.

Gemensamma avtal:

För att förenkla vardagen ytterligare, tecknar föreningen gemensamma avtal för vatten och el för alla medlemmar. Detta innebär att du som boende inte behöver ha egna abonnemang. Varje lägenhet är utrustad med separata mätare för förbrukning av varmvatten och hushållsel. En schablonsumma betalas i förskott varje månad för förbrukningen, och vid årets slut görs en avstämning för att säkerställa att betalningen motsvarar den faktiska förbrukningen.

Renoveringar och underhåll:

Eftersom fastigheten är nyproducerad från 2024 finns det inga planerade underhåll eller renoveringar. 

Alla bilder

Område

Magistratsvägen 14D ligger i ett strategiskt och bekvämt område i Lund, perfekt för både studenter och yrkesverksamma. Här bor du på ett smidigt avstånd till stadens utvecklingscentrum samt till arbetsplatser och utbildningsinstitutioner. LTH (Lunds Tekniska Högskola) och Ideon Science Park, samt världsledande forskningsanläggningar som MAX IV och Medicon Village, ligger alla inom räckhåll.

För den som pendlar är läget utmärkt – det tar bara 11 minuter med buss till centrala Lund och 30 minuter till Malmö Centrum. Utöver kollektivtrafiken når du med cykel större delar av Lund under 15 minuter. Detta gör det enkelt att ta del av stadens rika kultur- och nöjesutbud, samtidigt som du kan njuta av en lugnare boendemiljö.

I närheten av lägenheten finns flera större matbutiker, restauranger, gym och löparslingor, samt Delphinenbadet som erbjuder många träningsmöjligheter både utomhus och inomhus.

Sammanfattningsvis erbjuder området runt Magistratsvägen 14D en perfekt balans mellan närhet till stadens bekvämligheter och en hållbar livsstil, vilket gör det till ett attraktivt val för en bred målgrupp.

Alla bilder

Försäljnings­information

ALLMÄN INFORMATION
De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån berörd förening och/eller dess förvaltare. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av bostadsrätten.

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se

LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.

BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.

ÖVERLÅTELSE- & PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5 % av prisbasbeloppet, det varierar om den faller på säljaren eller köparen. I regel tas också en pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbeloppet per pant, om man pantsätter bostaden.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Köplagens § 20. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående.

MÄTINFORMATION
Information om bostadens boarea hämtas i regel från berörd föreningen, dess förvaltare eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad.

BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Handelsbanken Ideon för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Ring dem på 046-159590.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen. Önskar du inte bli kontaktad så meddelar du bara det så tar vi bort dig ur våra register.

Alla bilder

Planlösning

Med reservation för avvikelser

Fakta

   
Utgångspris 1 750 000 kr
Månadsavg. 3 194 kr
Ingår i avgift Värme, Kallvatten, Tv och Bredband samt allmän renhållning.
Adress Magistratsvägen 14D
Kommun Lund
Område Norra Fäladen
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 1
Boarea 34 Kvm (Föreningens information)
Våning 4
Hiss Ja
Balkong Ja, Fransk.
Byggår 2024
Förening Brf Studio 115
Bostadsrättens nettoskuldsättning 474 526 kr
Kommentar nettoskuldsättning Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är hämtad från bostadsrättsföreningens ekonomiska plan.
Andel i föreningen 0.7002
Pantsatt Ja
Förråd Entrévåning
Byggnadssätt
Ventilation Mekanisk från- och tilluftssystem med värmeåtervinning (FTX)
Uppvärmning Fjärrvärme
Driftskostnad 6 960 kr/år varav:
El: 5 280 kr
Vatten/Avlopp: 1 680 kr
Driftkostnaderna är baserade på en schablon. Kostnad under vatten avser kostnad för varmvatten.
Energiprestanda 63 kWh/kvm/år

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning