Malmö - Husie - Bulltofta

Sallerupsvägen 216A

Visa på karta

Balkong i soligt söderläge - Fantastisk utsikt - Ligger högst upp i byggnaden

Välkommen till denna trivsamma kvadratsmarta lägenhet som ligger högst upp i byggnaden med en stor och härlig balkong i soligt söderläge. Utsikten är underbar och ingen insyn i lägenheten. Bostaden bjuder även på stilrent helkaklat badrum samt snyggt kök från Vedum som ligger med social planlösning mot vardagsrummet. Här bor man på bekvämt läge med Bulltofta rekreationsområde som sin granne samt gångavstånd till Coop, bank och Burger King. För pendlaren nås både inre och yttre ringvägen på någon minut och här finns även bra bussförbindelser till centrum.

I korthet

Utgångspris 1 150 000 kr
Månadsavg. 3 277 kr
Rum 1
Boarea 32 Kvm
Våning 5 av 5
Hiss Ja
Balkong Balkong
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår 2019
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Cassandra Bülow

Direkt:
Mobil: 073-314 43 63

Ansvarig mäklare: Cassandra  Bülow
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Kök

Snyggt kök från Vedum som ligger med öppen social planlösning mot vardagsrummet. Köksluckorna är i klassiskt vitt med vitt kakel ovan bänkskivan och här finns gott om förvaringsmöjligheter. Utrustat med kyl/frys, ugn, induktionshäll, fläkt samt integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror är från Electrolux. Från köket nås den underbara balkongen.

Alla bilder

Balkong

Härlig balkong i soligt söderläge med fantastisk och fri utsikt över området. Plats för loungedel eller matgrupp om så önskas. Här njuter man gärna!

Alla bilder

Vardagsrum

Generöst tilltaget rum med bra ljusinsläpp och plats för säng, soffgrupp samt matbord med stolar. Väggarna är vita och på golvet vilar vacker ekparkett. 

Alla bilder

Badrum

Stilrent badrum med vita helkaklade väggar som kontrasterar fint mot den mörka klinkern på golvet. Utrustat med vägghängd wc, dusch med infällbara glasdörrar, handdukstork, kombinerad tvättmaskin med arbetsbänk ovan samt handfat med kommod. 

Alla bilder

Entré

Välkomnande entré med avhängningsmöjligheter samt gott om förvaring i garderoberna längs väggen. Ekparkett på golvet och vita väggar.

Alla bilder

Förening

Föreningen har lämnat följande uppgifter om fastigheten. Vi uppmanar den slutlige köparen att själv bekräfta denna information med någon representant för styrelsen.

Brf Startfältet bildades år 2018 då de även köpte marken som de äger. I föreningen finns det 128 lägenheter som alla upplåts med bostadsrätt. Nabo sköter den ekonomiska förvaltningen och tar ut en överlåtelseavgift på ca 1433 kr som debiteras köparen samt en pantsättningsavgift på 573 kr/pant.

AVGIFT
Avgiften höjdes senast 2024-01-01 då den höjdes med 4%. Avgiften planeras att höjas 2024-08-01 med 10%. Den nya avgiften står angiven i beskrivningen. Värme, kallvatten samt bostadsrättstillägg ingår i avgiften. Föreningen tillämpar individuell mätning av varmvatten och el. Kostnaden för bredband och TV tillkommer som ett obligatoriskt tillägg på 183 kr/mån.

RENOVERINGAR & UNDERHÅLL
2021-2022: OVK, tvåårsbesiktningen genomfördes, åtgärder efter tvåårsbesiktningen
2023: ventilationsrensning och byte av filter.

TV OCH BREDBAND
Föreningen har tecknat ett gruppavtal via Telenor som kostar 183 kr per månad och läggs som ett obligatoriskt tillägg. I avtalet ingår bredband med hastighet på 250/250 mbit/s, kabel-TV samt telefoni.

PARKERING
Det finns ett stort P-hus som aimo park sköter beläget i närheten på Carl Flormansgatan. En vanlig p-plats kostar 2024 ca 871 kr/mån och en p-plats med laddstation kostar ca 1171 kr/mån + kostnad för laddning. Det finns även 29 besöksparkeringar, två handikappsparkeringar samt fri parkering i villakvarteret på andra sidan Sallerupsvägen.

GEMENSAMMA UTRYMMEN:
Gemensamma utrymmen i föreningen är cykelförråd, miljöhus samt barnvagnsrum. Den grönskande innergården med fruktträd och planteringar ger ett gemensamt uterum för de boende i kvarteret. Här hittar man flera olika sittplatser, några under tak och det finns gott om plats för lek och långa härliga grillkvällar.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information: https://www.brfstartfaltet.se/

Alla bilder

Område

Här bor man i naturskönt läge med vackra Bulltofta rekreationsområde som sin granne. Här finns härlig skog, dammar, motionsslingor, gym, tennisbanor, minigolfbanor, pulkabackar och helt enkelt fantastisk natur. Kort promenadavstånd till välsorterad Coop butik, kinarestaurang, Burger King och pizzeria. Bra kommunikationmöjligheter med buss. Man cyklar enkelt till stan på bra cykelvägar. Med bil tar man sig snabbt ut på både yttre och inre Ringvägen och Öresundsbron nås på ca 15 minuter. Andra naturmiljöer som Bokskogen ute vid Torup är endast 10 minuter bort. Skolor och förskolor finns även i närheten.

Alla bilder

Försäljningsformation, bostadsrätt

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån berörd förening och/eller dess förvaltare. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av bostadsrätten.  

 

BUDGIVNING
Vid köp av bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av båda parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Det går bra att lämna bud via sms, mejl eller telefon men när första budet lämnas behöver mäklaren prata med spekulanten för att ta reda på hur dennes situation ser ut med inflyttning, finansiering och andra villkor. Det är viktigt att spekulanten lämnar rätt uppgifter till mäklaren så att budgivningen blir så rättvis och tydlig som möjligt. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Det kan förekomma andra bud än de som vi redovisar på hemsidan. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
ÖVERLÅTELSE- & PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5 % av prisbasbeloppet, det varierar om den faller på säljaren eller köparen. I regel tas också en pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbeloppet per pant, om man pantsätter bostaden.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka bostadsrättens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Köplagens § 20. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående.

 

MÄTINFORMATION
Information om bostadens boarea hämtas i regel från berörd föreningen, dess förvaltare eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Behöver du tips på bra bankkontakt är du varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare som förmedlar kontakt.

 

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planlösning

Med reservation för avvikelser

Fakta

   
Utgångspris 1 150 000 kr
Månadsavg. 3 277 kr
Ingår i avgift Värme, kallvatten, bostadsrättstillägg
Adress Sallerupsvägen 216A
Kommun Malmö
Område Husie - Bulltofta
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 1
Boarea 32 Kvm (Föreningens information)
Våning 5 av 5
Hiss Ja
Balkong Balkong
Byggår 2019
Förening Brf Startfältet
Pantsatt Ja
Byggnadssätt
Uppvärmning Fjärrvärme
Driftskostnad 10 260 kr/år varav:
El: 7 200 kr
Vatten/Avlopp: 864 kr
Övrigt: 2 196 kr
Övrigt avser det obligatoriska tillägget för bredband och TV.
Beräknat på 1 person(er)
Energiprestanda 68 kWh/kvm/år

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.