Snart till salu


Malmö - Karlskronaplan

Amiralsgatan 47

Visa på karta

Charmigt kök -Karlskronaplan - Generöst sovrum

Välkommen till denna charmiga tvårumslägenhet belägen på Karlskronaplan, med adressen Amiralsgatan 47. Med en yta på 44 kvadratmeter erbjuder denna bostad en harmonisk och funktionell boendemiljö. Lägenheten välkomnar dig med en välkomnande atmosfär och genomtänkt planlösning. Det ljusa och öppna vardagsrummet skapar en inbjudande plats för avkoppling och umgänge. Stora fönster ger generöst med naturligt ljus och ger rummet en luftig känsla.

I korthet

Månadsavg. 3 958 kr
Rum 2
Boarea 44 Kvm
Våning 1
Hiss Ja
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår 1935
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Philip Dönnes

Direkt:
Mobil: 076-513 39 90

Ansvarig mäklare: Philip Dönnes
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Kök

Modernt och rymligt kök med matplats för 4-6 personer. Köksinredningen är i en härlig blå färg med beslag i obehandlat trä och en bänkskiva i Carreramarmor. Köket är utrustat med integrerad kyl/frys (Bosch), integrerad diskmaskin (Bosch), inbyggnadsugn (Bosch), spishäll (Bosch) samt fläkt (Teka). Här finns gott om förvaringsmöjligheter i form av både över- och underskåp samt i skafferiet. På golvet ligger en vitlaserad trestavsparkett i ek och väggarna är målade i ljusgrått. 

Alla bilder

Vardagsrum

I direkt anslutning och med en öppen planlösning till köket ligger det välplanerade vardagsrummet. Här ryms soffa eller annat möblemang om så önskas. Likt köket ligger här den vackra trestavsparketten i ek och väggarna är målade i ljusgrått. Ett stort och härligt spröjsat fönster i nordväst skänker rummet ett fint ljusinsläpp. 

Alla bilder

Sovrum

Generöst och rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och mindre möblemang. Goda förvaringsmöjligheter i form av 3 garderober. På golvet finner vi återigen den vitlaserade trestavsparketten i ek och de ljusgråa väggarna. Även här ett spröjsat fönster för ett trevligt ljusinsläpp. 

Alla bilder

Badrum

Badrummet är halvkaklat i samma ljusgråa ton som övriga väggar. Badrummet är utrustat med duschhörna med vikdörrar, WC, handfat, spegelskåp, handdukstork samt golvvärme. 

Alla bilder

Område

På grönskande Karlskronaplan bor man med gångavstånd till S:t Knuts mysiga kvarter och livfulla Folkets Park och Möllevången. Väl utanför porten finns flera matbutiker och mysiga caféer. Goda kommunikationsmöjligheter med MalmöExpressen som snabbt och smidigt tar en genom city. En kort promenad eller 5 minuter på cykeln tar dig till Triangeln och Citytunneln för den som tågpendlar. 

Alla bilder

Föreningen

Brf Amiralen är en äkta bostadsrättsförening om 29 lägenheter, varav samtliga upplåts med bostadsrätt och 3 hyresrättslokaler. Fastigheten förvärvades 2016 och 2017 påbörjades ombyggnationen till det som under 2018/2019 blev Brf Amiralen 47.  Femvåningshuset är ursprungligen byggt 1935 och har tidigare varit både dansskola och kyrka. 

 

Renoveringar och underhåll:

2022: Hissreperationer

2022: Reparation av portar

2022: Reparation i tvättstugan

 

Planerade underhåll:

2024: Takreparation

 

Ekonomi:

Större höjning av avgiften för bostadsrätter har skett på grund av det höga ränteläget och höga övriga driftkostnadsökningar. 

Enligt styrelsens beslut justerades årsavifterna 2023-01-01 med 49%

Alla bilder

Planlösningar

Med reservation för avvikelser

Fakta

   
Månadsavg. 3 958 kr
Ingår i avgift I angiven avgift ingår värme och vatten
Adress Amiralsgatan 47
Kommun Malmö
Område Karlskronaplan
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 2
Boarea 44 Kvm (Föreningens information)
Våning 1
Hiss Ja
Byggår 1935
Förening Brf Amiralen 47
Bostadsrättens nettoskuldsättning 639 411 kr
Andel i föreningen 2.70436%
Pantsatt Ja
Förråd Källare
Byggnadssätt
Uppvärmning Fjärrvärme
TV/Internet Telia
Energiprestanda 89 kWh/kvm/år

Boka en kostnadsfri värdering här!