Staffanstorp

Kabbarp 201

Visa på karta

Tomt om hela 14579kvm i Tottarp.

I gemytliga Tottarp med både förskola och skola finner vi denna tomt om hela 14579kvm. Det finns busshållplats alldeles i närheten. Till de stora Europavägarna är det bara det bara ett par minuters bilväg. Det har tidigare funnits positivt förhandsbesked för ett enbostadshus men det har gått ut. Kommunalt VA och fiber finns i tomtgräns. Säljes som projekt där köparen själv går vidare med ansökan hos kommunen gällande positivt förhandsbesked och ev fler byggrätter. Alla kostnader såsom tex ansökan om positivt förhandsbesked, bygglovskostnader, anslutningsavgifter kostnader för lantmäteriförrättning mm står köparen för.

I korthet

Utgångspris 5 800 000 kr
Betesmark 1 Ha
Tomtarea 14579 Kvm
Typ Tomt
Ägandeform Friköpt - Tomt
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Välkommen

Välkommen till Kabbarp, en liten ort  alldeles utanför Staffanstorp som tillhör Uppåkra socken. 

Alla bilder

Tomten

Tomt om hela 14500kvm i Tottarp. Fanns ett positivt förhandsbesked men detta har gått ut. Kommunalt VA och fiber finns i tomtgräns. Säljes som projekt där köparen själv går vidare ansökan hos kommunen gällande positivt förhandsbesked, byggrätt, anslutningsavgifter mm. Kostnad för ev lantmäteriförrättning står köparen för.

Alla bilder

STAFFANSTORP

I Staffanstorp bor man med närhet till det mesta som kan behövas i serviceväg. Byns centrum har livsmedelsbutiker, tandläkare, vårdcentral, småbutiker, banker och flertalet matställen för alla smaker. Alldeles i utkanten av byn finns ett handelscentrum med flertalet större välkända butiker. 

Gott om förskolor, skolor, lekplatser och grönområden har gjort byn till en attraktiv ort för barnfamiljer att bosätta sig på.

Här finns ett aktivt föreningsliv med bl.a.  fotbollsplaner, flera idrottshallar, Bråhögsbådet, bowlinghall och motionsslinga vid Gullåkra Mosse. Dom s.k. ”Beträdorna”, unika för Staffanstorp, är breda, gräsbesådda klippta vägar längs med åkermarkerna och anlades i slutet av 80-talet. Dessa ”vägar” är utmärkta att vandra på och sträckan är i dagsläget på ca 1,2 mil. Det är även tillåtet att rida här. 

Idylliska naturområden runt omkring orten med ett nätverk av cykelvägar och mysiga rastplatser att stanna till på. Ett av ställena är Tirups örtagård där man kan fika på hembakat och kanske shoppa kryddor, marmelad, oljor, olika tesorter m.m. 

Är man historieintresserad finns Kolböra Mosse där det finns kvarlevor av gravar och boplatser från bronsåldern, ett populärt utflyktsmål för bl.a. skolor.

Staffanstorp är beläget med snabba och bra kommunikationsmöjligheter till både Malmö och Lundaregionen. Buss 166 går till Lund 4-6 gånger i timmen och buss 172 och 174 tar dig till Malmö 3-6 gånger i timmen. 

Fina cykelvägar tar dig till Lund på ca: 20 minuter eller varför inte cykla till Lomma strand på sommaren!

 

Alla bilder

Fakta

   
Utgångspris 5 800 000 kr
Adress Kabbarp 201
Kommun Staffanstorp
Typ Tomt
Ägandeform Friköpt - Tomt
Betesmark 1 Ha (Fastighetsregistret)
Tomtarea 14579 Kvm (Fastighetsregistret)
Pantsatt Nej
Taxeringskod 110
Taxeringsvärde 130 000 kr
Servitut/GA Redovisning av rättigheter kan vara ofullständig.
Avtalsservitut
Avtalsservitut se beskrivning

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.