Lund - Genarp

Risavägen 4H

Visa på karta

Lugnt och naturnära - Tomt i söderläge - Lättskött och inflyttningsbart

Välkommen till detta 2-plans parhus på Risavägen 4H! Med sin funktionella planlösning över två våningar erbjuder denna bostad en bekväm och enkel tillvaro. På nedervåningen möts du av det sociala planet där köket, matplatsen och vardagsrummet är gemensam del av en öppen planlösning. Det generösa vardagsrummet bjuder in till avkoppling med ett vackert ljusinsläpp som lyfter rummets atmosfär. Ovanvåningen utgör bostadens privata del med sina 3 fina sovrum. Badrum finns både uppe och nere. På baksidan av huset finner du en härlig uteplats i söderläge, perfekt för att njuta av soliga dagar och kvällar utomhus. Garage och förråd tillhör bostaden. Vill man bo utan trafikstörningar på ett lugnt och grönt läge, och med närhet till både centrum och naturreservatet Risen, då kan detta vara något för er. Välkommen att boka visning!

I korthet

Utgångspris 2 895 000 kr
Rum 4
Boarea 104 Kvm
Tomtarea 231 Kvm
Typ Parhus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1992
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Håkan Persfell

Direkt:
Mobil: 070-555 25 65

Ansvarig mäklare: Håkan Persfell
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls om:

2 dagar
Visa alla

Fastighet

Detta 2-plans parhus har en lugn och stillsam placering i kvarteret med rejält avstånd till de närmaste vägarna i området. Maximerad barnvänlighet alltså!

Alla bilder

Uteplats

Härlig uteplats i söderläge, perfekt plats att avnjuta morgonkaffet på eller för en trevlig grillkväll. Uteplatsen består av en trätrall som sträcker sig längsmed hela bostaden, större delen av altanen är belägen under tak. 

Alla bilder

Kök

Ett praktiskt u-format kök med goda arbetsytor. Vita köksluckor med silvriga beslag, mörk bänkskiva i trä och stora brunrostiga kakelplattor på väggarna. Köket är utrustat med spishäll, fläkt, en dubbelugn, diskmaskin samt hel kyl och fys. 

Alla bilder

Badrum - Entréplan

Vitt helkaklat badrum utrustat med duschkabin, WC och handfat med kommod.

Alla bilder

Matplats

Social matplats belägen mellan kök och vardagsrum med plats för 6 personer. 

Alla bilder

Vardagsrum

Det rymliga vardagsrummet är sammankopplat med det ljusa köket. Den öppna planlösningen skapar en social känsla, perfekt för trevliga middagar. Rummet fylls av naturligt ljus tack vare de stora fönsterpartierna. Från vardagsrummet når du även ut till den trevliga uteplatsen. På golvet ligger en vacker parkett som är genomgående på entréplan, väggarna är vitmålade samt en fondvägg i jordnära toner. 

Alla bilder

Hall

Inbjudande hall med plats för avhängnigsmöjligheter eller mindre förvaringsmöbel. Från hallen når man även groventrén där det finns plats för ytterligare förvaring. 

Alla bilder

Trappa

Härlig u-trappa i samma ton som golvet med vit spaljé som tar dig upp på ovanvåningen, en trevlig detalj är ledstången i form av ett mörkt rep. 

Alla bilder

Sovrum 1

Ljust och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt för större förvaringsmöbel. Parkett på golv, vitmålade väggar och en fondvägg i blommigt mönster. 

Alla bilder

Sovrum 2

Ännu ett rymligt sovrum med härligt ljusinsläpp från de två fönsterna i rummet. Parkett på golvet, vita väggar och en tapetserad fondvägg som ramar in sängen. Här finns det plats för dubbelsäng samt förvaringsmöbel. 

Alla bilder

Sovrum 3

På ovanvåningen finner vi ett tredje rum som idag används som kontor/förvaring, men som utan problem även kan användas som ett extra sovrum om så önskas. Parkett på golvet, vitmålade väggar och fönster för härligt ljusinsläpp. 

Alla bilder

Badrum - Övre plan

Vitt helkaklat badrum med naturligt ljusinsläpp. Badrummet är utrustat med WC, dusch, handfat, spegelskåp, förvaringsmöbel samt högskåp. 

Alla bilder

Groventré

Groventrén används idag som tvättstuga, förvaring samt avhängning. Rummet är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, vask samt överskåp för förvaring. Grön plastmatta och vita väggar finner vi i rummet. 

Alla bilder

Genarp

Allmänt: 

Invånarmängden i församlingen har varit i stadigt ökande sedan 70-talet och uppgår nu till dryga 3.869 (SCB, 2018). 

Här finns två skolor, Häckebergaskolan och Genarps skola, t o m årskurs 9.

Här finns tre förskolor, Enestugans förskola, Häckeberga förskola och Welins förskola.

Idrottshallen är välbesökt och mycket populär. Förutom en fritidsgård så huserar Genarps framgångsrika innebandyklubb, IBK Genarp, här. Actic har också ett gym i hallen. 

Naturreservatet Risen och Häckeberga naturvårdsområde tar vid där byns södra delar slutar. Häckeberga slott och Häckebergasjön finns 3 km söder om Genarp. I just Häckebergaområdet finner man också ortens bästa och mest närliggande skid- och pulkabacke, Skoggårdsbacken. Få områden i Skåne dra till sig så mycket cyklister som omgivningar runt Genarp. 

Inne i Genarps by finns ett populärt och välbesökt friluftsbad med cykelpark. De badande gästerna erbjuds tre pooler med olika djup och målgrupp. 

I utkanten av byn, intill Höje å, ligger en idrottsplats med fotbollsplaner och tennisbanor samt en elbelyst motionsslinga.

I Genarp finns ett levande föreningsliv som exempelvis anordnar valborgsfirande och adventsmarknad. Även konstutställningar och konserter förekommer och på Björnstorps slott ordnas varje år en julmarknad där lokala konsthantverkare deltar.

För den bilburne kan det vara bra att veta att det går att tanka på orten.

Kommunikation

Bil: Malmö Airport/Sturup 15 minuter. Lund 20 minuter. Malmö 25 minuter. Öresundsbron 30 minuter. 
Buss: Det går utmärkt att ta buss till både Lund och Malmö för den som arbetar vanlig kontorstid. Se Skånetrafikens tider på nätet för att få fram detaljerad tidtabell.

Närservice

På orten finns både ICA och Coop, två pizzerior/snabbmatsställen, en distriktssköterska, Folktandvården och ett Bibliotek.

Alla bilder

Mäklaren från Genarp

Kul att ni visar intresse för denna fastighet!

Mitt namn är Håkan Persfell och jag har arbetat som fastighetsmäklare i Malmö sedan 1994 och i Genarp med omnejd sedan början av 2000-talet (där jag också haft min uppväxt och skolgång). Jag lovar att göra mitt bästa för att ni ska få korrekt information och att alla ska få samma möjligheter att tänka, bjuda och köpa.

Eftersom jag mestadels ägnar dagarna åt att prata med människor så brukar det vara enklast att nå mig via mejl. Så snart jag får en lucka så hör jag av mig med ett svar, eller ett telefonsamtal. Normalt är fredagar och lördagar lediga dagar för mig, men undantag förekommer.

Har ni frågor så är ni varmt välkomna att skicka dessa via mejl: hakan.persfell@bulowlind.se. (det går självklart att prova nå mig på telefon också: 070-555 25 65)

Alla bilder

Fritid

Simning, fotboll, tennis, hästar, musik, cykling, löpning, hundpromenader, svampplockning, fiske, innebandy, kampsport, gym, scouting... ja, det mesta finns numera att ta del av även i denna by. (Se länkar i stycket "Genarp på internet").

Alla bilder

Natur

Naturreservatet Risen och Häckeberga naturvårdsområde är omgivningar som verkligen bidrar till att sätta Genarp på kartan. Oavsett om man vill ta en promenad, springa, cykla, rida eller gå ut med hunden så kan man njuta av bland det vackraste Skåne har att bjuda, när som helst.

Alla bilder

Planlösningar

Med reservation för avvikelser

Planlösningar

Med reservation för avvikelser

Fakta

   
Utgångspris 2 895 000 kr
Adress Risavägen 4H
Kommun Lund
Område Genarp
Typ Parhus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 4
Boarea 104 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 231 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1992
Grundläggning Krypgrund
Stomme Trä
Fasad Tegel och trä
Tak Betongpannor
Plåtarbete Målad och galvaniserad plåt
Ventilation Mekanisk frånluft
Uppvärmning Frånluftsvärmepump
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster 3-glas
TV/Internet Fiber
Driftskostnad 47 478 kr/år varav:
El: 27 521 kr
Samfällighet: 16 800 kr
Försäkring: 3 157 kr
Beräknat på 2 person(er)
Energiprestanda 117 kWh/kvm/år
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 511 000 kr
Summa pantbrev 1 567 500 kr
Servitut/GA Gemensamhetsanläggning LUND BRÄNNERÖD GA:1

Boka en kostnadsfri värdering här!

Dokument

  • Inga dokument tillgängliga

Boka visning