Malmö - Kvarnby - Husie

Bertil Muhrs gata 25

Visa på karta

Luftigt öppen planlösning - Välplanerat och familjevänligt parhus - Trädgård i både öst och väst

Beläget i ett idylliskt och barnvänligt område hittar vi ett ljust och inbjudande parhus som nu letar efter sin nästa familj. Huset är gediget byggt i betong. Trivsamt och välplanerat boende i två plan med luftigt öppen planlösning på bottenvåningen, smakfullt kök och härliga sällskapsytor. Här finns tre fina sovrum varav ett med stor balkong i soligt västerläge, två badrum - ovärderligt i vardagen för barnfamiljen - och praktiskt grovkök med egen entré utifrån. Trädgård både på husets fram- och baksida med flera uteplatser och stort trädäck där kvällssolen skiner. Alldeles lagom stora utomhusytor som är perfekt för er som flyttat ifrån villan men ändå vill ha en lättskött trädgård eller er med små barn som vill bo i ett attraktivt område med bra skolor samt fina lekmöjligheter i egen trädgård. Friköpt tomt och stenlagd uppfart samt eget garage för parkering och el-laddning av bilarna. Med sin gedigna konstruktion i betong, smarta lösningar och behagliga utomhusmiljöer är detta ett hem som lovar en enkel och bekymmersfri tillvaro. Nära till den populära Bäckagårdsskolan och Gyllins trädgård och dess grönområden samt rekreation bara några steg utanför dörren. Sällan till salu! Välkommen på visning!

I korthet

Utgångspris 3 795 000 kr
Rum 4
Boarea 106 Kvm
Tomtarea 255 Kvm
Typ Parhus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1992
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Andreas Bülow

Anna Carlstedt Mörk

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Välkommen

Välkommen till Bertil Muhrs väg 25 - Gediget boende på lugnt och barnvänligt läge med välplanerade ytor!

 

Alla bilder

Vardagsrum

Ljust och luftigt vardagsrum som ligger helt öppet mot köket ger härliga sociala ytor och blir familjens naturliga  samlingsplats. Stort fönsterparti och glasdörr släpper in dagsljuset samt vetter mot trädgården på husets baksida. Gott om plats för både soffgrupp och matsalsmöblemang med en avslappnad atmosfär för umgänge och avkoppling. Ljusa väggar och stiligt klinkergolv med behaglig golvvärme.

 

Alla bilder

Kök

Inbjudande kök som är planerat i vinkel, vilket ger både fina arbetsytor och gott om skåpsutrymme. Inredning i skinande vitt med ljus bänkskiva och smakfull glasmosaik ovanför som sträcker sig ända upp till taket längs kortsidan. Fullt utrustat med lyxbetonad kyl och frys i side-by-sidemodell från Electrolux, diskmaskin (Electrolux), inbyggd ugn och mikrovågsugn (Electrolux), spishäll samt spisfläkt. Samtliga köksmaskiner i rostfritt utförande och spotlights i taket som ger jämn och fin arbetsbelysning. Samma klinkergolv i sobert mörkgrått med golvvärme och ljusa väggar följer oss obrutet vidare in från vardagsrummet, vilket ger en skönt enhetlig känsla.

Alla bilder

Badrum - Entréplan

Det första badrummet ligger på entréplan och är inrett i ljusa nyanser. Duschplats i hörnan med både stor takdusch och separat handdusch, wc, handfat med kommod samt badrumsskåp med spegel och infälld belysning. Våtrumsmatta på golvet och våtrumstapet på väggarna.

Alla bilder

Mäklaren i Husie

Vad roligt att du är intresserad av det här fina huset! Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta mig på 0708-301 305 eller via mail: andreas.bulow@bulowlind.se

Jag heter alltså Andreas Bülow och driver tillsammans med min kollega Magnus Lind mäklarfirman Bülow&Lind Fastighetsförmedling. Under åren som gått har jag hunnit skaffa mig mycket värdefull kunskap om nästan alla bostadsrättsföreningar och villaområden i staden. Jag har varit fastighetsmäklare sedan 1995 och är numera den mäklare som säljer flest villor i Husie och Östra Malmö. Jag är dessutom den mest rekommenderade mäklaren i Husie och säljer inte bara flest hus här utan också till högst snittpriser (Hitta Mäklare). I Husie finns det ingen som har bättre lokalkännedom än jag då jag själv är uppvuxen på Riseberga, återflyttad till Videdal och numera boende i Kvarnby.

Ett glatt och positivt bemötande, hög kompetensnivå och en utpräglad servicekänsla är de egenskaper många uppskattar hos mig. Nöjda köpare och säljare ger mig en stor kick och målsättningen är att även överträffa dina förväntningar.

Mina tidigare uppdragsgivare har betygsatt mitt arbete och skrivit egna kommentarer kring hur de tycker att jag skött mig. Allt finns att läsa på  www.hittamaklare.se/andreas.bulow

Är du nyfiken på bostadsmarknaden i Husie och vill få lite förhandsinformation om vad som snart är till salu så följ mig gärna på Instagram. maklaren_i_husie

Alla bilder

Tvättstuga

Tvättstugan nås från entréhallen men har även en egen separat ingång från husets framsida, praktisk groventré för till exempel barn som hoppat i vattenpölar eller hunden efter en långpromenad i lerigt väder. Här finns torktumlare och tvättmaskin från Samsung, rostfri vask med vidhängande arbetsyta och underskåp samt dessutom en hel rad av överskåp och högskåp som rymmer allt smått och gott som behövs i en tvättstuga. Här inne huserar även husets värmepanna. Ett fönster som dagsljusinsläpp, praktisk våtrumsmatta på golvet och ljusa väggar i samma stil som i badrummet.

Alla bilder

Hall

Väl inne genom ytterdörren välkomnas man till den öppna planlösningen med kök, matplats och vardagsrum. En vitmålad trappa leder vidare upp till ovanvåningen och bredvid denna ligger ett praktiskt förråd som erbjuder extra förvaringsyta.
Hallen på ovanvåningen har dörrar in till samtliga sovrum samt badrum. En lucka i taket leder upp till vinden.

Alla bilder

Sovrum 1

Det första av två sovrum i fil, med fönster mot den egna trädgården och balkongen på husets baksida. Bra storlek och ett perfekt barnrum med plats för både säng, skrivbord och lekhörna. Ljust laminatgolv, vita väggar med en fondvägg i ljusblått och en hel garderobslänga längs ena kortsidan.

Alla bilder

Sovrum 2

Ett generöst tilltaget master bedroom med egen utgång till balkongen och utsikt över trädgården nedanför. Här ryms enkelt dubbelsängen och plats finns över för ytterligare möblemang som garderober/byråer med klädförvaring, skrivbord för hemarbetsplatsen eller varför inte favoritfåtöljen - trivsamt placerad vid fönstret där man kan krypa upp med en bok. Balkongen utgör en förlängning av rummet under den varmare årstiderna - här sitter man gärna och låter dörren stå öppen för att släppa in sommarvindarna. Samma ljusa laminatgolv som i rummet bredvid och vita väggar med en fondvägg i varm nyans.

Alla bilder

Balkong

Balkongen är stor och täcker hela husets långsida. Placerad i perfekt västerläge där solen lyser hela eftermiddagen och långt in på kvällen.

Alla bilder

Sovrum 3

Sovrum nummer tre är idag i bruk som kombinerat arbetsrum och gästrum med fönster i öster där morgonsolen skiner in. En inbyggd garderob för förvaring och en alkov som passar bra både för dagens skrivbord eller en säng. Ljust laminatgolv och väggar målade i ljusgrått.

Alla bilder

Trädgård

Omsorgsfullt anlagd trädgård på både framsida och baksida med välskött gräsmatta, uppvuxna träd och fina planteringar. Trädgården på husets baksida ligger i väster och inbjuder till eftermiddagar och kvällar i solen. En stenlagd uteplats skyddas delvis av balkongen ovanför och har direktaccess till vardagsrummet - perfekt för sommarens alla grillkvällar! Vita staket och insynsskydd mot grannarna är tryggt för små barn och husdjur.

Alla bilder

Framsida

På husets framsida skiner morgonsolen - utanför köksfönstret finns en stenlagd uteplats som passar utmärkt för en liten sittgrupp där man äter frukost i det gröna under sommarhalvåret. Fin liten gräsmatta med uppvuxet träd, grönskande planteringar längs kanterna och alltsammans omgivet av vitmålat staket - välskött och välkomnande!

Alla bilder

Garage

Stenlagd uppfart med plats att parkera bilen avslutas i ett eget garage som har plats för ytterligare en bil, komplett med laddningsmöjlighet för elbil. I bortre änden finns skåpsinredning med plats för förvaring och här finns en dörr som leder vidare ut till trädgården på husets baksida.

Alla bilder

Övrigt

Nuvarande ägare har bland annat utfört följande förbättringar och renoveringar under sin tid i huset:

-2014 Nytt kök, jordfelsbrytare installerad, ny tvättmaskin och torktumlare, nytt golv med golvvärme på entréplan samt målning entréplan.
-2019 Alla blandare i huset bytta.
-2020 Genomgång av ventilationen, avloppen spolade, ny wc, handfat och duschblandare i badrummet på entréplan.
-2022 Laddare till elbil installerad.

Alla bilder

Område

Fint boende i ett barnvänligt område med trivsamt varierad bebyggelse. Bäckagårdsskolan (F-9) ligger nära till hands en bit längre ner på gatan och i stadsdelen finns det dessutom många bra förskolor. Även fina cykelvägar både in till stan och ut till bokskogen. Bra kommunikationer med närhet till busshållplats. Yttre ringvägen ligger inom två minuter från huset och sedan ligger vägen öppen vart du än ska. Till Sturups flygplats tar man sig med bil på 17 minuter blankt.
Närheten även till grönska och rekreation i Gyllins trädgård, Husie mosse och lite längre bort Bulltofta rekreationsområde med strövområden, lekplatser och grönytor.
Kvarnby golfklubb finns för den golfintresserade och för all vardaglig service finns Toftanäs med till exmpel Ica Maxi, Blomsterlandet, Hårstudion Mikz, Poolkeminsten, Dollarstore, ÖB, Arken Zoo och godisbutiken Kandyz.

Kort och gott är Husie ett område för dig som gillar att bo lugnt och tryggt med naturen inpå knuten men ändå med allt inom räckhåll. Välkommen du också!

 

Alla bilder

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning MALMÖ HUSIE GA:48 - avser vattenförsörjning via ledning för konsumtionsvatten-dag-och spillvatten inkl brunnar och övriga tillbehör, bullerplank och lekplats.

Alla bilder

Samfälligheter

Samfällighet MALMÖ BRISEN S:3 - Ändamål lekplats

Alla bilder

Försäljningsinformation, fastighet

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten. 

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av båda parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. 
Det går bra att lämna bud via sms, mejl eller telefon men när första budet lämnas behöver mäklaren prata med spekulanten för att ta reda på hur dennes situation ser ut med inflyttning, finansiering och andra villkor. Det är viktigt att spekulanten lämnar rätt uppgifter till mäklaren så att budgivningen blir så rättvis och tydlig som möjligt. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se

 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 825 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.  

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 

Alla bilder

Planlösning entréplan

Med reservation för avvikelser

Planlösning övre plan

Med reservation för avvikelser

Planritning entréplan

Med reservation för avvikelser

Planritning ovanvåning

Med reservation för avvikelser

Fakta

   
Utgångspris 3 795 000 kr
Adress Bertil Muhrs gata 25
Kommun Malmö
Område Kvarnby - Husie
Typ Parhus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 4
Boarea 106 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 255 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1992
Grundläggning Krypgrund
Stomme Betong
Fasad Målad betong
Tak Betongpannor
Plåtarbete Plåt
Ventilation Till- och frånluftssystem med värmeåtervinning - FTX
Uppvärmning Gaspanna med vattenburet system
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
TV/Internet Sydantenn
Driftskostnad 27 105 kr/år varav:
Värme: 8 815 kr
El: 9 800 kr
Samfällighet: 5 250 kr
Renhållning: 3 240 kr
Vattenförbrukning ingår i samfällighetsavgiften och i elförbrukningen är även laddning av elbil inkluderat. För värme har nuvarande ägare under ett år förbrukat ca. 4 165 kWh el. Fastighetsavgift på 9 525:- tillkommer.
Beräknat på 3 person(er)
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 461 000 kr
Summa pantbrev 2 816 000 kr
Servitut/GA Gemensamhetsanläggning MALMÖ HUSIE GA:48
Samfällighet MALMÖ BRISEN S:3

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.