Malmö - Limhamn

Limhamnsgårdens Allé 63

Visa på karta

Stor inglasad balkong i väst - Genomgående lägenhet högst upp i huset - Två helkaklade badrum

Nu ges möjlighet att förvärva denna välplanderade fyrarummare om 102kvm. Genomgående lägenhet med härligt ljusinsläpp, stor inglasad balkong mot väster med fantastisk utsikt över både Öresund och kalkbrottet. Stilrent kök med bra arbetsytor samt gott om plats för stor matgrupp. Lägenheten har öppen planlösning med goda sociala ytor och direkt access ut till balkongen från vardagsrummet. Två helkaklade badrum med dusch varav ena även är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Tre bra sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Bra läge i lugnt och trevligt område med närhet till lekplats, förskola och idrottsplats. Varmt välkommen på visning!

I korthet

Utgångspris 4 395 000 kr
Månadsavg. 6 272 kr
Rum 4
Boarea 102 Kvm
Våning 4
Hiss Ja
Balkong Ja
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår 2021
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Saga Söderquist

Direkt:
Mobil: 070-989 69 49

Ansvarig mäklare: Saga Söderquist
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Välkommen

Välkommen till Limhamnsgårdens Allé 63 - Ert nästa underbara hem. Med närhet till allt som kan tänkas behövas såsom lekplats, förskola, idrottsplats, grönområden, strand, bussförbindelser samt Limhamns centrum med bra utbud av affärer.

Alla bilder

Balkong

Underbar inglasad balkong med fantastisk utsikt över Öresund och även kalkbrottet. Utemöbler får utan problem plats och inglasningen gör att balkongen går att nyttja större delar av året. 

Alla bilder

Vardagsrum

Välplanerat vardagsrum med vitt och grönt på väggarna samt ekparkett på golvet. Bra sociala ytor som är lättmöblerade och öppen planlösning mot köket. Här får en större soffgrupp plats.

Alla bilder

Kök

Kök från Vedum 2021 med vita köksluckor, grå bänkskiva och vitt stilrent kakel. Fläkt från Franke 2021, kyl, frys, integrerad diskmaskin, micro, ugn och induktionshäll, allt från Electrolux 2021. I anslutning till köket finns bra plats för matgrupp. Härliga fönster ut mot Öresund som ger trivsamt ljusinsläpp.

Alla bilder

Badrum 1

Badrum helkaklat och utrustat med handfat med kommod, WC, dusch, spegelskåp, skåp för förvaring samt tvättmaskin och torktumlare från Electrolux 2021. Snyggt grått klinker på golvet och det matchas med vitt kakel på väggarna. Finns förberett för installation av handdukstork.

Alla bilder

Badrum 2

Helkaklat badrum utrustat med wc, handfat med kommod, spegelskåp samt dusch. Finns förberett för installation av handdukstork. 

Alla bilder

Sovrum 1

Sovrummet är generöst tilltaget med fin ekparkett på golvet och vita väggar. God förvaring i form av garderober med skjutdörrar.

Alla bilder

Sovrum 2

Här får plats med både säng och skrivbord om så önskas. Finns även bra plats för att sätta in egen förvaring. Vita väggar och ekparkett på golvet.

Alla bilder

Sovrum 3

Sovrum med vita väggar och ekparkett på golvet. Här finns en generös klädkammare, plats för säng samt skrivbord.

Alla bilder

Utsikt

Fantastisk utsikt av Öresundsbron och kalkbrottet.

Alla bilder

Hall

Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i form av två garderober med skjutdörrar. 

Alla bilder

Mäklaren

Vad roligt att du är intresserad av den här lägenheten! Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta mig på 0709 - 89 69 49 eller via mail: saga@bulowlind.se

Alla bilder

Förening

Brf Kalkbrottet på Limhamn har lämnat följande uppgifter om fastigheten. Vi uppmanar den slutlige köparen att själv bekräfta denna information med någon representant för styrelsen.

Bostadsrättsföreningen bildades 2021 och husen färdigställdes samtidigt. Föreningen innefattar 49 bostadsrättslägenheter och 12 bostadsrättsradhus. Den ekonomiska förvaltningen sköts av JM. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Trygg-Hansa. Föreningen är en äkta bostadsättsförening. Överlåtelseavgiften på 1433 kr och pantsättningsavgiften på 573 kr betalas av köpare. 

AVGIFT
2024: Föreningen höjde avgiften med 7%.
2023: Föreningen höjde avgiften med 5%.
I avgiften ingår kallvatten. Medlemmen debiteras för faktiskt förbrukning av varmvatten och el.

PLANERADE RENOVERINGAR/UNDERHÅLL
Styrelsen planerar för solpaneler.

BREDBAND/TV 
Kabel-TV och bredband (fiber) via Telia Triple Play 1000/1000 mbit tillkommer som obligatoriskt tillägg på månadsavgiften med 220kr/mån.

PARKERING/GARAGE
Föreningen disponerar över 66 parkeringsplatser varav 45 i garage. Vanlig p-plats i garage kostar 800kr/månad. Utomhus p-plats kostar 400 kr/mån och är främst för radhusen men finns några extra. Av föreningens p-platser i garaget är 13st platser försedda med laddstolpar för elbilar som kostar 1050kr/mån + egen elförbrukning samt tre MC-platser. Utomhus finns 12 st p-platser med laddstolpar som kostar 650kr/mån + egen förbrukning. 

Alla bilder

Område

Limhamn erbjuder en variation av aktiviteter för alla åldrar och intressen. På nära håll finns det härliga badstränder, fantastiskt promenadstråk längs kalkbrottet och vidsträckta grönområden, perfekta för sköna promenader och löpturer. Gym finns i närheten och Hylliekroken erbjuder både golf och motion. Du har nära till allt – storstadspuls, småstadsidyll, kultur och eftertanke, öppna fält och djupblått hav.  Närbelägna Dragörkajen var tidigare avgångshamn för bilfärjorna till Dragör men består nu av modern bebyggelse med bostäder och ett lagon antal lokaler. Bland annat innehållande den mycket populära restaurangen Mastio, Limhamns glassmejeri och restaurang Dragörkajen. På Limhamns Sjöstad finns både matbutik och vårdcentral och en bit bort finner man Limhamns centrum med all den service man kan tänkas behöva i form av affärer, mysiga restauranger och caféer, butiker, apotek, kommunikation, gym mm. Man tar sig enkelt till Malmö centrum med cykel, buss eller bil. Lund, Helsingborg, Köpenhamn med flera orter når man med tåg från Malmö Central. Öresundsbron, förbindelsen med Danmark och kontinenten, finns på bekvämt avstånd då det är nära till Hyllie station, varifrån man kan ta sig med tåg till Köpenhamn på 20 min.

 

Alla bilder

Planlösning

Med reservation för avvikelser

Fakta

   
Utgångspris 4 395 000 kr
Månadsavg. 6 272 kr
Ingår i avgift Värme, Kallvatten, Obligatorisk avgift för bredband och Kabel-TV tillkommer på 220kr/månad.
Adress Limhamnsgårdens Allé 63
Kommun Malmö
Område Limhamn
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 4
Boarea 102 Kvm (Föreningens information)
Våning 4
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggår 2021
Förening BRF Kalkbrottet på Limhamn
Bostadsrättens nettoskuldsättning 1 501 732 kr
Kommentar nettoskuldsättning 14 723kr/kvm. Bostadsrättens nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Den baseras på föreningens räntebärande skulder minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlag för beräkningen kommer från den senast tillgängliga årsredovisningen. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.
Andel i föreningen 1.9487
Pantsatt Ja
Förråd Källare
Byggnadssätt
Uppvärmning Fjärrvärme och värmepump-frånluft (el)
Fönster 3-glas
Driftskostnad 15 804 kr/år varav:
El: 8 400 kr
Vatten/Avlopp: 2 400 kr
Försäkring: 2 364 kr
Övrigt: 2 640 kr
Övrigt: 220kr/mån för kabel-TV och bredband.
Beräknat på 4 person(er)
Energiprestanda 80kWh/m² kWh/kvm/år

Boka en kostnadsfri värdering här!