Malmö - Husie - Stenkällan - Intill Videdal

Videdalsvägen 66

Visa på karta

Välhållen enplansvilla med inredd källarvåning - Möjlighet för upp till 5 sovrum - Nya solpaneler

Välkommen till en gedigen 1-plansvilla med många trevliga fördelar och nya solpaneler från hösten 2023. Inredd källare utökar ytan på 111 kvm med ytterligare dryga 100 kvm och ger tillsammans ett stort hus med gott om svängrum. Tre till hela fem sovrum samt två helkaklade badrum passar familjer i alla storlekar och fint vardagsrum med öppen spis samt ett inbjudande uterum är perfekt för umgänge med vänner och familj. Luftig planlösning mot det fina köket och trädgård med stor stenlags uteplats och eget spabad - beläget i perfekt söderläge där solen skiner hela dagen lång. Det uppvärmda källarplanet är fräscht och erbjuder fina extrautrymmen med allrum eller två sovrum, helkaklat badrum med dusch, walk in closet och bra förvaringsutrymmen. Separat entré från källaren är även praktiskt till exempel för den som har behov av verksamhet eller dylikt i anslutning till hemmet. Även en perfekt yta för tonåringen. Förutom solpanelerna är flera stora arbeten i huset gjort med bland annat tak från 2016 samt nya fönster och tilläggsisolerad och putsad fasad. Beläget i trivsamma och barnvänliga villakvarter med fina grönytor. Varmt välkommen på visning!

I korthet

Utgångspris 4 495 000 kr
Rum 6
Boarea 111 Kvm
Biarea 132 Kvm
Tomtarea 604 Kvm
Typ 1-plansvilla med källare
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1961
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Andreas Bülow

Anna Carlstedt Mörk

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Välkommen

Välkommen till Videdalsvägen 66 - välplanerad enplansvilla med stor, inredd källarvåning och trädgård i soligt söderläge.

Alla bilder

Vardagsrum

Luftigt och inbjudande vardagsrum med egen utgång till uterummet och trädgården där utanför. Här finns bra plats för soffgruppen men även för extra matsalsmöblemang om så önskas. En fin öppen spis i ena hörnan där man kan elda sprakande brasor att kura ihop sig framför medan vintervindarna viner utanför. Mörkt parkettgolv och skinande vita väggar.

Alla bilder

Uterum

Rymligt uterum med härligt ljus från stora fönsterpartier mot trädgården utanför. Trivsamt inrett med känsla av ett extra vardagsrum - ljust parkettgolv, vita väggar samt jämn och fin belysning från spotlights infällda i taket. Ett komplement till trädgården där man gärna sitter när kvällarna börjar bli kyliga eller den svenska sommaren bjuder på en regnskur.

Den öppna spisen i hörnan är i dagsläget inte i bruk.

Alla bilder

Kök

Generöst tilltaget kök med stor matplats och inredningen planerad i vinkel, vilket innebär både fina arbetsytor och gott om skåpsutrymme. En flyttbar köksö utgör förutom extra bänkyta och förvaring ett praktiskt komplement till matplatsen där man kan få sällskap till matlagningen, äta mindre mål eller låta barnen göra läxorna. Skåpen går i vitt med bänkskiva i grått laminat och matchande kakel ovanför som stänkskydd. Fullt utrustat med ny kyl och frys samt diskmaskin (Samsung). Inbyggd ugn och mikrovågsugn i praktiskt arbetshöjd, spishäll samt tillhörande spisfläkt med vit kåpa. Klinkergolv med delvis vattenburen golvvärme, ljusa väggar och flera stora fönster som släpper in dagsljuset och har utsikt över trädgården.

Alla bilder

Matplats

Matplatsen ligger öppet mot köket - här ryms ett bord för ca. 6-8 personer. Inbyggd väggförvaring ger plats för extra förvaring och är nära till hands vid dukningen.

Alla bilder

Sovrum 1

Det första sovrummet ligger till vänster i hallen. Ett fint barnrum med fönster som vetter mot husets framsida, parkettgolv och hela tre inbyggda garderober.

Härifrån finns även uppgång via enklare trappa till vinden - praktiskt förvaringsutrymme med två bra takhöjd och två fönster.

Alla bilder

Sovrum 2

Vägg i vägg med det första sovrummet ligger entréplans största sovrum, som även passar bra som master bedroom. Här ryms dubbelsängen och plats finns över för ytterligare möblering som favoritfåtöljen, byråer eller varför inte skrivbord med hemarbetsplats? Fönstret vetter mot gaveln, två inbyggda garderober ger plats för klädförvaring, ljusa väggar och parkettgolv.

Alla bilder

Sovrum 3

Det tredje sovrummet har fönster mot uterummet och ligger vägg i vägg med köket. Parkettgolv, vita väggar och en inbyggd garderob för förvaring.

Alla bilder

Badrum - Entréplan

Helkaklat badrum i stilrena och mörka toner som kontrasterar snyggt mot en dekorativ bård i midjehöjd och den vita inredningen. Ett vackert sittbadkar med lejontassar i klassisk design där man gärna sjunker ner i ett ångande bubbelbad, wc, handfat med kommod och badrumsskåp med spegel samt belysning. Ett högt sittande fönster släpper in dagsljuset utan att ge insyn.

Alla bilder

Hall

Entréhallen har gott om plats för avhängning av ytterkläderna, plats för ett nätt hallmöblemang och fönster mot husets framsida. Ett steg längre in i huset ligger trappan ned till källaren och innanför det öppnar boytan upp med fina sällskapsutrymmen och tre av sovrummen. Praktiskt klinkergolv i entrédelen övergår i det mörka parkettgolv som följer oss vidare in i vardagsrummet och väggarna är vita.

Alla bilder

Mäklaren i Husie

Vad roligt att du är intresserad av den här fastigheten! Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta mig på 0708-301 305 eller via mail: andreas.bulow@bulowlind.se

Jag heter alltså Andreas Bülow och driver tillsammans med min kollega Magnus Lind mäklarfirman Bülow&Lind Fastighetsförmedling. Under åren som gått har jag hunnit skaffa mig mycket värdefull kunskap om nästan alla bostadsrättsföreningar och villaområden i staden. Jag har varit fastighetsmäklare sedan 1995 och är numera den mäklare som säljer flest villor i Husie och Östra Malmö. Jag är dessutom den mest rekommenderade mäklaren i Husie och säljer inte bara flest hus här utan också till högst snittpriser (Hitta Mäklare). I Husie finns det ingen som har bättre lokalkännedom än jag då jag själv är uppvuxen på Riseberga, återflyttad till Videdal och numera boende i Kvarnby.

Ett glatt och positivt bemötande, hög kompetensnivå och en utpräglad servicekänsla är de egenskaper många uppskattar hos mig. Nöjda köpare och säljare ger mig en stor kick och målsättningen är att även överträffa dina förväntningar.

Mina tidigare uppdragsgivare har betygsatt mitt arbete och skrivit egna kommentarer kring hur de tycker att jag skött mig. Allt finns att läsa på  www.hittamaklare.se/andreas.bulow

Är du nyfiken på bostadsmarknaden i Husie och vill få lite förhandsinformation om vad som snart är till salu så följ mig gärna på Instagram. maklaren_i_husie

Alla bilder

Källare

Källarvåningen är stor och inredd till stor del inredd som boyta med klinkergolv och vita väggar. Här finns två stora sovrum/allrum, badrum, tvättstuga, pannrum samt två förrådsrum/hobbyrum.
Ett generöst tilltaget rum har från börjat varit ett garage men blir nu ett utmärkt lek/spelrum med plats för t ex pingisbord eller biljardbord för den som önskar.

Två egna utgångar härifrån till trädgården.

Alla bilder

Sovrum / Allrum

Stort och trevligt sovrum, alternativ allrum som är en perfekt tonårsavdelning. Gott om plats att inreda med säng och övrigt möblemang samt en hörna som idag utgör en lyxbetonad walk in closet - något för fashionistan! Klinkergolv, väggar i vitt samt ett högt sittande fönster som släpper in dagsljus utan att ge insyn.

Alla bilder

Sovrum - Källare

Ytterligare ett sovrum i bra storlek - klinkergolv även här, högt sittande fönster och vita väggar.

Alla bilder

Badrum - Källare

Källarens badrum är snyggt med helkaklade vita väggar och matchande golv med en grå bård. Duschplatsen i hörnan omgärdas av vikbara väggar i glas som fälls undan när duschen inte används och på så sätt ger mer golvyta. Wc, handfat och badrumsskåp med spegeldörrar.

Alla bilder

Tvättstuga

Praktisk tvättstuga i källaren med vita väggar och klinkergolv. Här finns tvättmaskin och en torktumlare, bra arbetsytor och gott om plats för förvaring. Ett fönster ger fint ljusinsläpp.

Alla bilder

Trädgård

Friköpt trädgårdstomt där de stora ytorna ligger i soligt sydvästläge och solen skiner hela dagen samt långt in på kvällen. Här finns en stor stenlagd uteplats samt en uppbyggd terrass med gott om plats för utemöblemang. Ett eget spabad är perfekt att sjunka ned i efter en lång stressig dag eller som ett avkopplande sätt att umgås. Det passar lika bra en varm sommardag som en bitande vinternatt när man har mössan på - härligt året om!
På tomten finns b.la. två äppelträd, två körsbärsträd och gräsmatta med plats för barnlek och spring samt den obligatoriska studsmattan.

Stenlagd uppfart på framsidan med plats att parkera flera bilar som avslutas i en carport där det finns plats för ännu fler.

 

Alla bilder

Övrigt

Nuvarande ägare har under sin tid i huset bland annat utfört följande förbättringar/renoveringar:
Nya golv i entréplan, ny uteplats/terrass på husets baksida, installerat solceller på taket.

Enligt uppgift renoverat i tidigare ägares regi:
2015 Trädgårdsanläggning med stenläggning, nytt  gräs etc.
2016: Nya fönster uterum, carport med förråd, nytt tak, fasad tilläggsisolerad och putsad, spabad och grill. Sammanslagning av två rum i källaren till ett stort.
2017: Plåtar till alla fönster, nya trappar till huvudentrén samt dörren ut mot trädgården, entré, ny garagedörr samt ny dörr till huvudentrén.
2018: Ny tvättmaskin, nytt golv och ommålat uterum.
2019: Ommålning kök, sovrum, källare och tvättstuga.

Skorsten iordningställd.

Fiber finns indraget i fastigheten via Tele2 med en hastighet på 1000Mbit.

Enligt säljaren uppgår boarean till 111 kvm och biarean till 132 kvm, enligt fastighetsregistret är dock boytan 102 kvm och biaren 100 kvm. Vi uppmanar den slutlige köparen att själv kontrollera ytan.

Alla bilder

Område

911730

Alla bilder

Försäljningsinformation, fastighet

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten. 

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av båda parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. 
Det går bra att lämna bud via sms, mejl eller telefon men när första budet lämnas behöver mäklaren prata med spekulanten för att ta reda på hur dennes situation ser ut med inflyttning, finansiering och andra villkor. Det är viktigt att spekulanten lämnar rätt uppgifter till mäklaren så att budgivningen blir så rättvis och tydlig som möjligt. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se

 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 825 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.  

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planlösning entréplan

Med reservation för avvikelser

Planlösning källare

Med reservation för avvikelser

Fakta

   
Utgångspris 4 495 000 kr
Adress Videdalsvägen 66
Kommun Malmö
Område Husie - Stenkällan - Intill Videdal
Typ 1-plansvilla med källare
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 6
Boarea 111 Kvm (Säljarens information)
Biarea 132 Kvm (Säljarens information)
Tomtarea 604 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1961
Grundläggning Källargrund
Stomme Sten
Fasad Puts
Tak Plåt
Plåtarbete Plåt
Ventilation Självdrag
Uppvärmning Luft/vatten värmepump, luft/luft värmepump, öppen spis samt nya solpaneler
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster 2 och 3-glasfönster
TV/Internet Tele 2
Driftskostnad 40 988 kr/år varav:
El: 25 000 kr
Vatten/Avlopp: 10 288 kr
Försäkring: 5 700 kr
Fastighetsavgift på 9 525:- tillkommer.
Beräknat på 5 person(er)
Energiprestanda 80 kWh/kvm/år
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 440 000 kr
Summa pantbrev 3 545 000 kr

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.