Kävlinge - Löddeköpinge - Hög

Högs byväg 84-0

Visa på karta

Härligt ljus villa på fritt läge- arkitektritad trädgård - fem sovrum

Välkomna till denna toppmoderna 1,5 plans villa belägen på ett underbart fritt läge i utkanten av Löddeköpinge. Boningshus om 198m² med smakfulla detaljer och materialval som ger ett hållbart och trivsamt boende. På entréplan välkomnas man av ett öppet och ljust kök, vardagsrum med ingång till vinterträdgård, två sovrum, badrum med dusch, gästtoalett och tvättstuga. Ovanvåning erbjuder tre sovrum, allrum, klädkammare och ett stort badrum med både dusch och badkar. Genomtänkt arkitektritad trädgård med trivsamma umgängesytor och underbart läge för fina solnedgångar! Garage och förråd om ca 32m². Uppfart med plats för flera bilar. Cykelväg utanför som leder in till Löddeköpinge och Kävlinge. Busshållplats ca 500m. Välkomna!

I korthet

Utgångspris 7 200 000 kr
Rum 7
Boarea 182 Kvm
Biarea 16 Kvm
Tomtarea 1499 Kvm
Typ 1 1/2-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 2019
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Anna Kajrup

Direkt:
Mobil: 070-263 02 60

Ansvarig mäklare: Anna Kajrup
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Välkommen

Längs Högs byväg i utkanten av Löddeköpinge på väg mot Kävlinge ligger denna underbara familjevilla. Det är sista huset på den lilla grusvägen och man har gott om plats till att ställa sina bilar och ha vänner på besök. I och med att man bara har en granne åt öster och för övrigt åker åt alla andra håll har man kilometervis med utsikt ut över böljande fält och magiska solnedgångar.

I sydvästra delen av fastigheten ligger det isolerade garaget med port och dörr in till främre delen. Det är ca 32m² och man får plats med en bil och lite andra bra ha saker. Gjuten betongplatta, fasad av liggande panel och tak med betongpannor.

Alla bilder

Huset

Villan med vitputsad fasad och blå ytterdörr passar bra in i det Skånska landskapet. Det är en reslig byggnad med förhöjd takfot och invändig takhöjd om 2,70m ger extra ljus och rymlig känsla.

Det byggdes 2019 av Myresjöhus och har platta på mark med vattenburen golvvärme på entréplan och värms upp med en frånluftspanna Nibe. Fasaden är putsad på 90mm lecablock med trästomme innanför. Betongpannor i mellangrå nyans, plåtdetaljer i galvat aluminiumsilver och basaltgrå fönster ger en stilren känsla. Det är ett gediget hus där alla innerväggar har gipsskiva och 10mm spånskiva bakom samt extra isolering. Smarta hem system har installerats. Specialbeställda utvändiga solskydd till fönster i kök och vinterträdgård.

Alla bilder

Entré

Vi välkomnas in i en stor och rymlig entré där man till vänster har gott om plats att hänga av sig sina ytterkläder och det syns inte från kök eller andra delar av huset om barnens skor och väskor ligger lite huller om buller här! Strax efter entrén finns en gästtoalett och en trappa upp till ovanvåningen.

Genomgående betonggrå klinker som golvbeklädnad i entré, kök, matplats, tvättstuga, vardagsrum och vinterträdgård.

Gästtoalett med snygga sexkantiga marmorplattor i grön nyans och vitmålade väggar. Vägghängd toalett och handfat med förvaring under samt spegel med infälld belysning ovanför.

Alla bilder

Kök

Köket är öppet och ljust med arbetsyta längs med väggen och på ön mitt emot. Flera fönster skänker fint ljus och ger underbar vy ut mot de öppna vidderna.

Köksinredning med släta luckor av vitlaserad ek, matchande svart granitbänkskiva och vit kakel.

Utrustning: rostfria vitvaror Siemens: kyl och frys, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och micro, induktionshäll med takintegrerad fläkt med extra stark motor. Vinkyl.

En lite lyxig detalj är den inbyggda högtalaren i golvsockeln som gör det enkelt att lyssna på musik under tiden man lagar mat!

 

Alla bilder

Matplats

Härligt ljus matplats där man har möjlighet att duka till stora fester med familj och vänner!

Alla bilder

Vardagsrum

Man slås hela tiden av hur ljust detta hus är och vardagsrummet är inget undantag där de stora fasta fönster ut mot uteplatsen bidrar till mycket ljus. På andra sidan väggen finns två fönstren placerade lite högre upp och ger en skön plats åt soffa och tv under. Taket går upp i nock och ger en extra rymlig känsla.

Vinterträdgården om 16m² har också ryggåstak och de stora lyft-glid dörrarna åt två håll gör det lätt att nå uteplatsen och ger en underbar vy ut över fältet där naturens skiftningar och vackra solnedgångar ger lugn i själen. Rummet använder säljarna året om och är med i boarean på 198m².

Alla bilder

Sovrum 1

Sovavdelningen på entréplan har ingång från hallen/matplatsen. Här finns även ett badrum mitt emellan rummen.

Det första sovrummet om 9,6m² passar perfekt som ett barnrum eller kontor.

Vitmålade väggar och på golvet i de båda sovrummen ligger en ljus ekparkett.

Alla bilder

Sovrum 2

Det andra sovrummet är större (12m²) och passar som föräldrarrum då man har gott om plats för en dubbelsäng och att det finns en rymlig klädkammare med högt i tak. Stora fönster.

Alla bilder

Badrum - Entréplan

Härligt helkaklat badrum med vit kakel på väggen och klinker på golvet i svart ton. Kommod med vita lådor och spegel ovanför. Spegeln (INR) har inbyggd belysning som kan dimmas och skiftas mellan varmt och kallt ljus. Dusch med raka duschdörrar och blandare med takdusch. Vägghängd byrå för förvaring och vägghängd wc.

Alla bilder

Tvättstuga

Tvättstugan nås från köket och är rymlig med vit inredning. Gott om skåp för förvaring. Bänkskiva av ljus grå laminat. Vitmålade väggar.

Tvättmaskin och torktumlare 8kg- Siemens. Torkskåp.

Alla bilder

Ovanvåning

Ovanvåningen erbjuder ett allrum, tre sovrum, en rymlig klädkammare och ett stort badrum.

Allrum med takfönster, vitmålade väggar och på golvet i alla rum på ovanvåningen ligger ett parkettgolv i vit mattlackad trestavig ek.

Alla bilder

Sovrum 3

Det första sovrummet ligger direkt efter klädkammaren och här finns en garderob med skjutparti och en fransk balkong. 

Vitmålade väggar.

Alla bilder

Sovrum 4

Bredvid ligger det andra sovrummet och här är också vitmålade väggar. 

Alla bilder

Sovrum 5

Det sista sovrummet ligger bredvid badrummet och här finns en garderob med skjutdörrar och bakom den en mysig sovalkov där sängen får plats. Rummet har även plats för skrivbord och liten soffa.

Alla bilder

Badrum - Övre plan

Trivsamt familjebadrum med snyggt badkar och praktisk duschhörna med takdusch. Stort handfat med lådor under och spegel ovanför. Spegeln (INR) har inbyggd belysning som kan dimmas och skiftas mellan varmt och kallt ljus. Vägghängd wc och skåp bredvid.

Plattorna på golvet skimrar i kopparton och väggplattorna är i ton av grå. Golvvärme-el.

Alla bilder

Uteplats

I husets vinkel med utgång från köket och vinterträdgården ligger denna stora stenbelagda uteplats. En mur avskärmar på en sida annars har man fri utsikt ut över fältet. På muren finns ett flertal lampor som ger fin punktbelysning den mörka årstiden.

Alla bilder

Uteplatser

På framsidan finns en härlig stenbelagd uteplats omgärdad av staket och frodiga perennrabatter. Här har man sol stor del av dagen.

Till höger om huset går en gång som leder fram till en avskärmad plats med stor eldskål. En mysig plats för hela familjen  att sitta och grilla. Bakom eldplatsen finns förvaringsyta för trädgårdsprylar.

Alla bilder

Spa

Spabadet installerades 2020. Här vill man gärna unna sig en mysig stund!

Alla bilder

Avkoppling

Man får inte nog av de fina solnedgångarna!

Alla bilder

Trädgård

Trädgården är arkitektritad och väldigt välplanerad med flera rum, vackra perenna rabatter, träd och öppna gräsytor som inbjuder till lek och spring för alla i familjen. På flera ställen i trädgården finns cortenplåt som kantstöd mot rabatter som ger en snygg inramning.

Alla bilder

Mäklaren informerar

Nuvarande ägare har ägt fastigheten sedan 2019 och var de som lät uppföra byggnaderna. Nedan följer information som kan vara bra att veta inför visning och budgivning.

- Laddbox lämnas kvar.
- Hyllor i garage lämnas kvar.
- Hatthylla i hall samt kroklist lämnas kvar.
- Lösa elfasystem i klädkammare på entréplan tas med. Övriga elfasystem och inredningar i garderober lämnas kvar.
- Solskydd, pliségardiner och rullgardiner lämnas kvar. Sandlåda lämnas kvar.
- Gardiner och spotlighskenor i tak på olika ställen i huset tar säljaren med eller diskuteras.
- Längs med tomten mot norr och väst löper betongelement, tomtgränsen går 0,5m bakom dessa.
- Larm finns- diskussion om övertag. Vissa kameror tas med.

Servitut:
- Officialservitut väg, Förmån
- Officialservitit väg, Förmån
- Avtalsservitut vatten-och avloppsledningar, Last

- Taxeringsvärde:
SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220)
Byggnad, totalt värde: 3 188 000 kr
Mark, totalt värde: 604 000 kr.
Summavärde: 3 792 000 kr

Taxeringsår: 2021. Byggår: 2019. Värdeår: 2019

Alla bilder

Område

Högs byväg ligger strax utanför Löddeköpinge på vägen mot Kävlinge. Cykelväg leder in till Löddeköpinge och även mot Kävlinge. Busshållplats nås efter ca 500m.

Löddeköpinge ligger behändigt till för den som vill ha närhet till hav, bad och natur. Naturreservatet Järavallen och Lödde Sandskog lockar till friluftsliv året om och det finns gott om fritidsaktiviteter så som t.ex. golf, paddling och fiske. Även för barnen erbjuds en rad aktiviteter, mest utmärkande är Löddeköpinges stora fotbollsverksamhet men även handboll, innebandy, ridning, dans och i kommunen finns även inomhusbad.

Närheten till E6:an gör att man lätt och bekvämt tar sig till Lund, Malmö och Helsingborg.

Löddeköpinge erbjuder två olika centrum. Dels Lödde Centrum där det bl.a. finns pizzeria, bageri, gym, ICA, frisörer, tandläkare och bibliotek. Förutom det finns Center Syds handelsplats med all tänkbar service man kan behöva på kort cykelavstånd. I Kävlinge finns ett flertal affärer, restauranger, gym och tågstation.

I området finns dessutom ett flertal förskolor och skolor. Titta in på www.kavlinge.se för mer information om de olika skolorna.

Alla bilder

Planlösning entré

Med reservation för avvikelser

Planlösning ovanvåning

Med reservation för avvikelser

Fakta

   
Utgångspris 7 200 000 kr
Adress Högs byväg 84-0
Kommun Kävlinge
Område Löddeköpinge - Hög
Typ 1 1/2-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 7
Boarea 182 Kvm (Fastighetsregistret)
Biarea 16 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 1499 Kvm (Fastighetsregistret)
Biarea avser vinterträdgården som säljaren använder permanent som boarea. Så total boarea 198kvm.
Byggår 2019
Grundläggning Gjuten betongplatta
Stomme Trä
Fasad Puts på 90mm lecablock
Tak Takpannor, betong
Plåtarbete Galvaniserad aluminiumsilver
Ventilation Mekanisk frånluft
Uppvärmning Frånluftsåtervinning - Panna: Nibe Fighter 750- 2019. Vattenburen golvvärme entréplan och vattenburna radiatorer samt golvvärme el i badrummet.på ovanvåningen.
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster Elit Xceed 3-glas, träfönster alu-beklädd - Basaltgrå.
TV/Internet Fiber via Skånska öppna
Driftskostnad 50 000 kr/år varav:
Värme: 40 000 kr
Vatten/Avlopp: 6 000 kr
Renhållning: 4 000 kr
Total driftskostnad för 2023: ca 50.000kr inkl värme, hushållsel, vatten och avlopp samt renhållning. Total elförbrukning under 2023: 22.000kWh. Inkluderar även elbil och spabad. Tänk på att försäkring tillkommer. Fastighetsavgift betalas inte för nybyggda hus de 15 första åren efter nybyggnadsåret.
Beräknat på 3 person(er)
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 3 792 000 kr
Summa pantbrev 5 765 400 kr
Servitut/GA Redovisning av rättigheter kan vara ofullständig.
Avtalsservitut vatten-och avloppsledningar
Avtalsservitut
Officialservitut väg
Officialservitut väg

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.