Malmö - Annestad - Bunkeflostrand

Sadelmakarebyn 4d

Visa på karta

Stor uteplats - Helkaklat badrum - Bra läge

Nu finns möjlighet att förvärva denna trevliga tvårumslägenhet om 52kvm på markplan med härlig uteplats. Här bor du med närhet till allt, natur, hav, stad och alla bekvämligheter som behövs i vardagen. Köket är utrustat med diskmaskin, badrummet är helkaklat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, hall och sovrum har bra förvaringsmöjligheter. Öppen planlösning i kök och vardagsrum som bidar med rymlig känsla. Varmt välkommen på visning!

I korthet

Utgångspris 1 245 000 kr
Månadsavg. 4 497 kr
Rum 2
Boarea 52 Kvm
Våning 1/4
Hiss Ja
Balkong Ja
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår 2005
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Saga Söderquist

Direkt:
Mobil: 070-989 69 49

Ansvarig mäklare: Saga Söderquist
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls:

Imorgon
  • Tisdag 27 februari 16:00 - 16:30
Visa alla

Välkommen

Varmt välkommen till Sadelmakarebyn 4d - Ditt nästa trivsamma hem!

Alla bilder

Kök / Vardagsrum

Köket och vardagsrummet i öppen planlösning som gör att det känns rymligt. Direkt access till uteplatsen där man kan sitta och njuta dagarna långa. Det finns bra med plats både för matplats, soffgrupp samt tv-bänk. Parkettgolv mot gröna blandad med grå tapet. Stort fönster med bra ljusinsläpp.

Alla bilder

Kök

Svarta högblanka köksluckor som matchas med vitt kakel. Utrustat med vitvaror, ugn, spishäll, diskmaskin från Electrolux samt fläkt. Köket har bra förvaringsmöjligheter.

Alla bilder

Uteplats

Direkt från vardagsrummet når du denna trevliga uteplats. Här har du möjlighet att ha större soffgrupp eller matplats. 

Alla bilder

Badrum

Helkaklat badrum i vitt och grönt med golvvärme som ger behaglig känsla. Utrustat med wc, dusch, handfat med kommod,  tvättmaskin och spegelskåp. 

Alla bilder

Hall

Inbjudande hall med bra förvaringsmöjligheter i form av tre inbyggda garderober. Här finns även plats för mer förvaring om så önskas. Vita väggar med mörk fondvägg och parkettgolv. 

Alla bilder

Sovrum

Sovrummet har vita väggar som matchas med mörk fondvägg och parkettgolv. Inbyggda garderober, bra med plats för stor säng samt stort fönster som ger bra ljusinsläpp.

Alla bilder

Mäklaren

Vad roligt att du är intresserad av den här lägenheten! Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta mig på 0709 - 89 69 49 eller via mail: saga@bulowlind.se

Alla bilder

Förening

Föreningen har lämnat följande muntliga uppgifter om fastigheten. Vi uppmanar den slutlige köparen att själv bekräfta denna information med någon representant för styrelsen. 

BRF Sadelmakaren 3 bildades 2004 och består av 55 lägenheter, bostadshusen stod klara 2005. Föreningens gatuadresser är Sadelmakarebyn 4 A-D i Bunkeflostrand och föreningen är en äkta bostadsrättsförening. Bredablick sköter den ekonomiska förvaltningen. Föreningen innehar marken med tomträtt, denna omförhandlas igen 31/12-24. Föreningen har fullvärdesförsäkring och ansvarsförsäkring för styrelsen hos Dina Försäkringar, bostadsrättstillägg ingår i föreningens fastighetsförsäkring. 

AVGIFT
Avgiften höjdes med 6% inför 2023.

TV/BREDBAND
Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal med Telenor om bredband (fiber 100/10 Mbit/s). Kostnaden är 149 kr/mån och det är obligatoriskt för alla lägenheter. Föreningen har Telenor som leverantör av även kabel-TV, avtalet gäller nu digital-tv med HD kanaler.

PARKERING
Föreningen har 26 garageplatser varav 13 innehar laddningsplatser. Kostnaden för en plats är 500 kr/mån och vill man hyra en plats kontaktar man styrelsen.
Det finns utomhusparkering för de boende i området och då kontaktar man Apcoa. Man kan också hyra plats i ett parkeringshus som finns i området. Det gör man hos P-Malmö.

UTFÖRDA RENOVERINGAR/UNDERHÅLL
2021: Byte av gaspanna.
2020: Installation av elbilsladdare.
2018: Automatisk öppning av garageport installerat.

KOMMANDE RENOVERINGAR/UNDERHÅLL
2023: Byte av balkongräcken.
2024: Takbyte.

GEMENSAMT
Det finns en tvättstuga i fastigheten med två tvättrum. I varje rum finns det två maskiner, en torktumlare och ett torkskåp. Det är lätt för de boende att få tider.

ÖVRIGT
För mer information, se: https://sadelmakaren3.bostadsratterna.se/ eller kontakta styrelsen: sadelmakaren3@gmail.com

Alla bilder

Område

I Bunkeflostrand/Annestad bor du nära havet med bra kommunikationer till Malmö och Köpenhamn. Du når fort motorvägen som tar dig till Köpenhamn. Precis utanför ligger busshållsplats där buss 6 stannar och tar dig in till Malmö. Ett stenkast bort har vi också strandängarna, där får och kor betar under sommarmånaderna. Strandängarna i Bunkeflostrand är av riksintresse för naturvård. De är flera tusen år gamla betesmarker med en stor artrikedom. Bunkeflo strandängar är Malmös första naturreservat. En bit bort finns Bunkeflos centrum där det förutom en ICA-butik även finns en restaurang och ett  "Beauty Center". En liten bit bort finns även en hundrastplats. Alldeles i närheten ligger Hyllie där goda pendlingsmöjligheter finns samt köpcentret Emporia, där allt du kan tänka dig finns till hands. 

Alla bilder

Försäljningsformation, bostadsrätt

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån berörd förening och/eller dess förvaltare. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av bostadsrätten.  

 

BUDGIVNING
Vid köp av bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av båda parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Det kan förekomma andra bud än de som vi redovisar på hemsidan. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
ÖVERLÅTELSE- & PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5 % av prisbasbeloppet, det varierar om den faller på säljaren eller köparen. I regel tas också en pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbeloppet per pant, om man pantsätter bostaden.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka bostadsrättens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Köplagens § 20. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående.

 

MÄTINFORMATION
Information om bostadens boarea hämtas i regel från berörd föreningen, dess förvaltare eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

 

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planlösning

Med reservation för avvikelser

Fakta

   
Utgångspris 1 245 000 kr
Månadsavg. 4 497 kr
Ingår i avgift Vatten, Värme, Bostadsrättstillägg, Kabel-TV, för Bredband tillkommer ett obligatoriskt tillägg på 149 kr/månad.
Adress Sadelmakarebyn 4d
Kommun Malmö
Område Annestad - Bunkeflostrand
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 2
Boarea 52 Kvm (Föreningens information)
Våning 1/4
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggår 2005
Förening Brf Sadelmakaren 3
Bostadsrättens nettoskuldsättning 574 840 kr
Kommentar nettoskuldsättning Bostadsrättens nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Den baseras på föreningens räntebärande skulder minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlag för beräkningen kommer från den senast tillgängliga årsredovisningen. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.
Andel i föreningen 1.34025
Pantsatt Ja
Förråd Våning 1
Byggnadssätt
Ventilation Frånluft
Uppvärmning Naturgas
Driftskostnad 5 160 kr/år varav:
El: 3 000 kr
Försäkring: 2 160 kr
Beräknat på 2 person(er)
Energiprestanda 155kWh/m² kWh/kvm/år

Boka en kostnadsfri värdering här!