Burlöv - Åkarp

Kabbarpsvägen 7

Visa på karta

Ståtlig, friliggande villa - Stort inglasat uterum - Dubbelgarage - 10 rum varav 8 sovrum

Ståtlig, välskött villa med en boarea om hela 220 kvm fördelat över 10 rum och kök, helkaklat badrum, gäst-wc, separat tvättstuga/groventré och stort, härligt, inglasat uterum med klinkergolv. Vidbyggt dubbelgarage om ca 40 kvm och här finns även ett extrarum om ca 10 kvm som kan användas till egenföretagen/hobbyverksamheten. Stor, friköpt tomt om 1.282 kvm. Ny luft-/vatten värmepump 2022 och dränering 2023. Varmt välkomna att boka tid för visning!

I korthet

Utgångspris 5 975 000 kr
Rum 10
Boarea 220 Kvm
Biarea 20 Kvm
Tomtarea 1282 Kvm
Typ 1 1/2-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1909
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Ing-Marie Bengtsson

Direkt:
Mobil: 070-253 63 73

Ansvarig mäklare: Ing-Marie Bengtsson
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Välkommen

Välkommen till Kabbarpsvägen 7 i Åkarp - en stor friliggande villa från 1909, som byggdes till 1979, och som har en stor tomt, dubbelgarage samt stort, lyxigt, inglasat uterum med eftermiddags-/kvällssol.

Alla bilder

Entré

Välkommen in - Pampig, möblerbar entré med ekparkettgolv och härifrån nås vardagsrum via dubbeldörrar, kök och badrum. 

Alla bilder

Kök

Rymligt kök med utrymme för matplats och generösa ytor arbetsytor bestående av granitbänkskivor. Köksluckorna är i massiv ek som kombinerats med stämningsskapande punktbelysning samt rostfria vitvaror. Golvet i köket är lässkött klinkergolv. Utrustning: Spishäll, spisfläkt, kyl och frys i fullhöjd, inbyggnadsugn och -mikro, diskmaskin samt skafferi. 

Alla bilder

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med parkettgolv och fint ljusinsläpp från både öster och väster. Här finns gott om plats för både soff- och matsalsgrupp. 

Alla bilder

Badrum

Rymligt, helkaklat badrum med fönster. Utrustning: Duschkabin, WC, handfat med kommod och handdukstork. 

Alla bilder

Hall

Nätt hall mellan kök och sovrum 1. Fönstret här är vackert blyinfattat om med största sannolikhet det fönstret i huset som är ett 2-glasfönster. Trappa till ovanvåning. 

Alla bilder

Sovrum 1

Stort sovrum på bottenvåningen som har parkettgolv och fönster mot öster.

Alla bilder

Arbetsrum

Nätt arbetsrum med parkettgolv mellan kök och sovrum 2. Här finns trappa ner till den lilla delen av huset som har källare. I källaren med låg takhöjd finns värmepanna och VVB. 

Alla bilder

Sovrum 2

Stort sovrum på bottenvåningen som har laminatgolv och fönster mot baksidan, dvs väster. Den andra bilden av sovrum 2 visar bl.a. en mörk innerdörr och innanför den finns ett förrådsutrymme, troligtvis var det här utrymmet för längre sedan varit en gästtoalett.

Alla bilder

Hall - Övre plan

Hallen på ovanvåningen har ekparkettgolv och takkupa. Härifrån nås de 6 sovrummen på ovanvåningen av varierande storlek, mindre allrum samt gäst-wc.

Alla bilder

Allrum

Nätt allrum med takkupa och ekparkettgolv. 

Alla bilder

Sovrum 3 & 4

Sovrum 3 och 4 finns på ovanvåningen, och de har båda nyare laminatgolv. Sovrum 3 med fönster mot söder och 4:e sovrummet har har fönster mot baksidan av trädgården, dvs mot väster.

Alla bilder

Sovrum 5 & 6

Sovrum 5 och 6 har båda parkettgolv, takkupa och fönster mot baksidan av trädgården, läge väster. 

Alla bilder

Sovrummen

Sovrum 7 och 8 har båda parkettgolv och panoramafönster. 

Alla bilder

Gästtoalett

Gästtoalett på ovanvåningen med klnkergolv. Utrustning: WC och handfat med kommod. 

 

Alla bilder

Tvättstuga

Separat tvättstuga/groventré med fönster, klinkergolv och garderobsvägg. Utrustning: Tvättmaskin, torktumlare och tvättho. 

Alla bilder

Mäklaren i Burlöv

Kul att ni visar intresse för denna fastighet!

Mitt namn är Ing-Marie Bengtsson och jag har arbetat som fastighetsmäklare i Burlöv sedan 2003, då jag tog min högskoleexamen som fastighetsmäklare. Jag har bott med min familj i Åkarp i 15 år och därför har Burlövs kommun på ett naturligt sätt blivit mitt gebit. Som person är jag driven, målinriktad och social. Ska jag göra något – ska det göras ordentligt – gärna med ett leende på läpparna. År efter år är jag den mäklare som förmedlar flest bostäder och får flest rekommendationer i Burlövs kommun (källa: Hitta mäklare). Jag lovar att göra mitt bästa för att ni ska få korrekt information och att alla ska få samma möjligheter att tänka, bjuda och köpa.

Eftersom jag mestadels ägnar dagarna åt att prata med människor så brukar det vara enklast att nå mig via mejl. Så snart jag får en lucka så hör jag av mig med ett svar, eller ett telefonsamtal. Normalt är fredagar och lördagar lediga dagar för mig, men undantag förekommer.

Har ni frågor så är ni varmt välkomna att skicka dessa via:
i-m.bengtsson@bulowlind.se.

Är ni i behov av hjälp med lånelöfte eller en värdering/samtal kring eget nuvarande boende så står jag gärna till tjänst, och all förhandsrådgivning är självklart gratis.

Mina tidigare uppdragsgivare har betygsatt mitt arbete och skrivit egna kommentarer kring hur de tycker att jag skött mig. Allt finns att läsa på >> www.hittamaklare.se/ingmarie.bengtsson

Alla bilder

Uterum

Stort, lyxigt, inglasat uterum med klinkergolv, läge väster. Här finns gott om plats för flera sitt-/loungegrupper. 

Alla bilder

Trädgård

Stor, härlig trädgård om 1.282 kvm. 

Alla bilder

Fastighet

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, totalt värde: 3 152 000 kr
Mark, totalt värde: 1 448 000 kr ().
Summavärde: 4 600 000 kr

Taxeringsår: 2021
Byggår: 1909
Värdeår: 1979

Alla bilder

Område

Åkarp är lugnt och barnvänligt och ligger endast 9 km från både Malmö och Lund. Det finns flera förskolor och tre skolor. På bara några minuters promenad kommer man till matbutik, pizzeria, restaurang/pub. Åkarp ligger på utmärkt pendlingsläge med goda kommunikationer med såväl buss som tåg. Man promenerar snabbt och lätt till både busshållplatser och tågstationen i Åkarp. Det är dessutom bara 3 km till både Burlöv Center och Burlövsbadet. Burlöv Center erbjuder allt du behöver inom shopping. Burlövsbadet är Burlövs toppmoderna badhus. Här kan du ta ett dopp i någon av de fyra bassängerna, gymma med virtuell personlig tränare eller testa på interaktiv gruppträning.

Alla bilder

Instagram

Den som vill vara först med att få reda på kommande bostadsförsäljningar i Åkarp och Arlöv följer lämpligen mitt konto på Instagram som heter: Maklaren_i_Burlov. Nya uppdrag visas alltid där allra först, oftast flera veckor före det syns på öppna internetsidor.

Alla bilder

Försäljningsinformation, fastighet

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten. 

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av båda parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 825 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.  

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planskiss - bv

Med reservation för avvikelser

Planskiss - ov

Med reservation för avvikelser

Fakta

   
Utgångspris 5 975 000 kr
Adress Kabbarpsvägen 7
Kommun Burlöv
Område Åkarp
Typ 1 1/2-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 10
Boarea 220 Kvm (Fastighetsregistret)
Biarea 20 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 1282 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1909
Grundläggning Platta på mark/källare/krypgrund
Stomme Siporex (lättbetong)/Tegel
Fasad Puts
Tak Svart Shingel
Ventilation Självdrag
Uppvärmning Luft/vatten värmepump (2022)
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster 3-glas (2006), förutom det blyinfattade fönstret vid trappan till ovanvåningen som är 2-glas
TV/Internet Fiber är framdraget i gatan
Driftskostnad 42 995 kr/år varav:
El: 35 000 kr
Vatten/Avlopp: 5 675 kr
Renhållning: 2 320 kr
El: 10.062 kWh/år
Energiprestanda 94 kWh/kvm/år
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 4 600 000 kr
Summa pantbrev 2 000 000 kr

Boka en kostnadsfri värdering här!