Malmö - Västra Hamnen

Einar Hansens Esplanad 34

Visa på karta

Nybyggd 2024 - Genomgående kvadratsmart etta - Fjärde våningen med balkong i väst

Nu finns möjligheten att förvärva denna nybyggda genomgående lägenhet om 35kvm på fjärde våningen. Detta är en fantastisk bostad i toppenläge med vindskyddad balkong mot innergården i underbart västerläge. Lägenheten är komplett utrustad med imponerande kök, diskmaskin och kombinerad tvätt- och torkmaskin. I närheten finns underbara Varvsparken, Masttorget med mataffär och restauranger samt bra kommunikationsmöjligheter in till centralen och universitetet!

I korthet

Utgångspris 1 795 000 kr
Månadsavg. 3 225 kr
Rum 1
Boarea 35 Kvm
Våning 5/7
Hiss Ja
Balkong Ja
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår 2024
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Saga Söderquist

Direkt:
Mobil: 070-989 69 49

Ansvarig mäklare: Saga Söderquist
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls om:

7 dagar
  • Måndag 29 juli 16:30 - 17:00
Visa alla

Välkommen

Varmt välkommen till Einar Hansens Esplanad 34 - Ditt nästa och bästa hem!

Alla bilder

Hall

Genom säkerhetsdörr med titthål till ingången kommer du in i denna kvadratsmarta lägenhet. Direkt i hallen finner du bra förvaringsmöjligheter. 

Alla bilder

Kök

Köksluckorna är i mörk träfaner med rostfria handtag som matchas med en svart stenmönstrad bänkskiva och vitt kakel ovanför. Köket är utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, mikro, kyl/frys samt integrerad diskmaskin. 

Alla bilder

Vardagsrum

Genom hela lägenheten löper parkettgolv i vitlaserad ek med vita väggar och vita dörrar. Från vardagsrummet nås den väl tilltagna balkongen. 

Alla bilder

Sovalkov

Praktisk sovalkov som är avdelad mot vardagsrummet med trekvartsvägg.

Alla bilder

Balkong

Från vardagsrummet når man den rymliga balkongen i härligt västerläge med insyn mot innergården.

Alla bilder

Badrum

Helkaklat badrum med vita väggar och grått golv. Vitt handfat med kommod, spegel med spegelbelysning, kombitvättmaskin, förvaringsskåp, dusch och inbyggd takbelysning.

Alla bilder

Område

I Västra Hamnen skapas ett unikt boende med de moderna bostäderna, den marina miljön och närheten till de centrala delarna av Malmö. Det är ca 10 minuters gångväg till city med hela sitt utbud och på väg dit passerar man Centralen och Citytunneln. Det finns bra bussförbindelser och ett välutvecklat cykelnät. Precis i närheten finns en busshållsplats där buss 8 stannar och den tar dig enkelt in till centrum på några minuter, buss 3 samt buss 5 går även i närheten. I området finns också attraktiva promenadstråk, inbjudande restauranger, fantastiska solnedgångar och saltstänkta vyer.  Några minuters gång tar dig till Masttorget där bland annat Ica Maxi Stormarknad är beläget, men också Systembolaget och flera restauranger. I närheten av Turning Torso ligger också Lidl. Flertalet olika gym finns i närheten så som Sats, 24fitness och Nordic Wellness med flera. Flera populära restauranger som Aster, Laziza, Doc Piazza, Dockside burgers och thairestauranger finns i närheten. Lemongarden erbjuder supertrevlig brunch för den som önskar och ligger också enbart ett stenkast bort. I närområdet ligger även flertalet vårdcentraler, lekplatser och grönområde. 

Varvsparken är en stor stadsdelspark där man kan njuta av lek, avkoppling och aktiviteter och här ryms den populära sollekplatsen som är en av Malmö stads omtyckta temalekplatser. På andra sidan parken finns Västra Hamnens skola, en F-9 skola med fritidshem som invigdes 2010.

Alla bilder

Närområde

Varvsparken ligger precis i närheten av bostaden, med enbart få minuters gångavstånd. Här kan du njuta av fina dagar, varför inte ta med picknickfilten och ha en härlig picknick!

Alla bilder

Mäklaren

Vad roligt att du är intresserad av den här lägenheten! Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta mig på 0709 - 89 69 49 eller via mail: saga@bulowlind.se

Alla bilder

Avkoppling

Badplatser som trädäcket, bryggorna precis i närheten samt Scaniabadet är bara ett fåtal av lyxen som ligger precis i närheten av lägenheten. På cirka 5 minuter når du dessa fantastiska platser. Här kan du njuta av underbar solnedgång samtidigt som du tar dig ett kvällsdopp. Eller varför inte njuta av sol och bad hela dagen!

Alla bilder

Förening

Brf Jogga har lämnat följande uppgifter om fastigheten. Vi uppmanar den slutlige köparen att själv bekräfta denna information med någon representant för styrelsen.

Brf Jogga består av 89 lägenheter. Föreningen äger marken och den ekonomiska förvaltningen sköts av Nabo. Föreningen har även en uthyrningslokal om 67kvm. Fastigheten kommer att vara fullvärdesförsäkrad och bostadsrättstillägg kommer att ingå. Föreningen har solceller installerade.

AVGIFT
Enligt den ekonomiska planen förväntas månadsavgiften att höjas med 3,75% år 2-5. I månadsavgiften ingår värme och vatten. Individuell mätning av el sker och man betalar för faktiskt förbrukning. Obligatoriskt tillägg för Tv/bredband på 120kr/mån.

PARKERING
Det finns 26 garageplatser, en garageplats kostar 1000kr/månad som upplåts med sidoavtal. 

TV/BREDBAND
Tv och bredband finns med fiberanslutning och kommer som ett obligatoriskt tillägg på månadsavgiften om 120kr/månad.

GEMENSAMT
Det finns gemensamma planteringar och odlingslådor i föreningen. Även parkmöbler, grill, lekutrustning, cykelparkering under tak och cykelställ finns. En gemensamhetslokal om 25kvm skall också finnas.

MEDLEMSKAP
Föreningen tillåter delat ägande mellan förälder och barn. Juridisk person accepteras ej.

ÖVRIGT
Vänligen se bifogad ekonomisk plan för mer info.

Alla bilder

Övrigt

För övrig information, vänligen se bifogade dokument.

Alla bilder

Karta

Alla bilder

Försäljningsformation, bostadsrätt

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån berörd förening och/eller dess förvaltare. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av bostadsrätten.  

 

BUDGIVNING
Vid köp av bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av båda parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Det kan förekomma andra bud än de som vi redovisar på hemsidan. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
ÖVERLÅTELSE- & PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5 % av prisbasbeloppet, det varierar om den faller på säljaren eller köparen. I regel tas också en pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbeloppet per pant, om man pantsätter bostaden.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka bostadsrättens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Köplagens § 20. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående.

 

MÄTINFORMATION
Information om bostadens boarea hämtas i regel från berörd föreningen, dess förvaltare eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

 

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planlösning

Med reservation för avvikelser

Fakta

   
Utgångspris 1 795 000 kr
Månadsavg. 3 225 kr
Ingår i avgift Värme, Vatten, Bostadsrättstillägg, Obligatorisk avgift för bredband och Kabel-TV tillkommer på 122kr/månad.
Adress Einar Hansens Esplanad 34
Kommun Malmö
Område Västra Hamnen
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 1
Boarea 35 Kvm (Säljarens information)
Våning 5/7
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggår 2024
Förening BRF Jogga
Bostadsrättens nettoskuldsättning 597 549 kr
Kommentar nettoskuldsättning Bostadsrättens nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Den baseras på föreningens räntebärande skulder minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlag för beräkningen kommer från den senast tillgängliga årsredovisningen. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.
Andel i föreningen 0.7562
Pantsatt Nej
Förråd Ja
Byggnadssätt
Ventilation Från- och tilluft med återvinning
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
Driftskostnad 6 464 kr/år varav:
El: 3 600 kr
Försäkring: 1 400 kr
Övrigt: 1 464 kr
Energiprestanda 53 kWh/m² kWh/kvm/år

Boka en kostnadsfri värdering här!