Malmö - Bunkeflostrand

Gottorpsvägen 23

Visa på karta

Stor balkong & inglasad terrass i söderläge - Härlig tvårummare i 55+ boende - Helkaklat badrum

Nu finns möjlighet att förvärva denna härliga lägenhet om 58kvm i 55+ boende i lugna sköna Bunkeflostrand. Du får stor inglasad terrass samt stor balkong utanför i underbart söderläge. Lägenheten är bra planerad med öppen planlösning till vardagsrummet och köket som även har faciliteter så som diskmaskin. Helkaklat badrum med trevlig färgglad mosaik där egna tvättmöjligheter finns. Mycket förvaringsmöjligheter i hallen. Den gemensamma trädgården bjuder in till trevliga stunder utomhus i en härlig förening. I Bunkeflostrand bor du nära mataffären med bra kommunikationsmöjligheter. Varmt välkommen på visning!

I korthet

Utgångspris 1 695 000 kr
Månadsavg. 4 578 kr
Rum 2
Boarea 58 Kvm
Våning 2/2
Hiss Ja
Balkong Ja
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår 2005
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Saga Söderquist

Direkt:
Mobil: 070-989 69 49

Ansvarig mäklare: Saga Söderquist
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls:

Imorgon
  • Tisdag 12 december 15:00 - 15:30
Visa alla

Välkommen

Varmt välkommen till detta trevliga 55 + boende, vilket innebär att man behöver vara 55 år eller äldre för att köpa lägenheten. 
Här finns det tillgång till hiss i trapphuset bredvid för att underlätta på bästa vis.

Välkommen till Gottorpsvägen 23 - Ert nästa underbara hem!

Alla bilder

Balkong

Stor avlång balkong i söderläge med plats för mindre soffgrupp. Balkongen når man både från köket samt den inglasade terrassen. 

Alla bilder

Terrass

Stor inglasad terrass i anslutning till sovrummet med plats för soffgrupp eller annat möblemang efter eget behov. Härifrån når du även balkongen. 

Alla bilder

Kök

Köket ligger i anslutning till vardagsrummet vilket ger öppna sociala ytor. Grönt kakel som matchas med träkök som har integrerad diskmaskin, kyl från Bosch 2023, frys, integrerad ugn, micro och spishäll. Från köket har du direkt access ut till balkongen.

Alla bilder

Vardagsrum

Ett trivsamt vardagsrum med plats för större möblemang i direkt anslutning till köket för en social känsla. Ljusa väggar och ekparkett på golvet fyller rummet. 

Alla bilder

Sovrum

Sovrummet är rymligt där det finns bra förvaringsmöjligheter i form av tre garderober med skjutdörrar. Här får man plats med en stor dubbelsäng. Du har direkt access ut till den inglasade terrassen. Beige tapeter som matchas med ekparkett på golvet. 

Alla bilder

Badrum

Badrummet är helkaklat med vitt kakel på väggarna och grön mosaik på golvet. Utrustat med wc, duschhörna med glasvägg, handfat med kommod, handdukstork, spegelskåp samt goda förvaringsmöjligheter. Även tvättmaskin och torktumlare ryms i badrummet. 

Alla bilder

Hall

Generös välkommande hall med goda förvaringsmöjligheter i form av en skjutdörrsgarderob med spegelglas. Vidare in från hallen når du även ännu mer förvaring i form av större städskrubb. 

Alla bilder

Mäklaren

Vad roligt att du är intresserad av den här lägenheten! Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta mig på 0709 - 89 69 49 eller via mail: saga@bulowlind.se

Alla bilder

Förening

Föreningen har lämnat följande uppgifter om fastigheten. Vi uppmanar den slutlige köparen att själv bekräfta denna information med någon representant för styrelsen.

Bostadsrättsföreningen är ett seniorboende för 55+ som bildades 2005. Nabo sköter den ekonomiska förvaltningen. Föreningen äger marken och fastigheten innefattas av 24 lägenheter samt en gemensam lokal. Föreningen är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar Skåne AB. 

AVGIFT
Avgiften höjdes senast 1 oktober 2023 med 2%. Det finns inga mer planerade höjningar i dagsläget. 

MEDLEMSKAP
Föreningen tillåter endast medlemmar som är 55 år eller äldre. Alltså tillåts inte delat ägande eller juridisk person som förvärvare. 

UTFÖRDA REPERATIONER/UNDERHÅLL
Det har utförts underhållsarbete under åren som tex målning av träfasader och annat, planering framåt finns i underhållsplan.Vattenledningar spolade för 2 år sedan via vår samfällighetsförening. Renoveringar i lägenheterna ligger på bostadsrättsinnehavaren.

TILLSYN
Vid försäljning görs en besiktning med representant från styrelsen som enbart kollar på de punkter som rör föreningen. 

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Brf Päronet 2 har tillsammans med Brf Päronet 1 en gemensam lokal inklusive markområde som innefattar boulebana och trädgård. 

KABEL-TV & BREDBAND
Kabel-tv och bredband via Telia 250/250 Mbit/s som kommer som ett obligatoriskt tillägg på månadsavgiften med 198kr/månad. 

PARKERING
Det finns 22 parkeringsplatser som kostar 200kr/månad. 


ÖVRIGT
Lägenhetsinnehavaren har ett eget förråd på markplan utanför bostadshuset. 

 

Alla bilder

Område

I Bunkeflostrand bor ni nära havet med bra kommunikationer till Malmö och Köpenhamn.  Ett stenkast bort har vi också strandängarna, där får och kor betar under sommarmånaderna. Strandängarna i Bunkeflostrand är av riksintresse för naturvård. De är flera tusen år gamla betesmarker med en stor artrikedom. Bunkeflo strandängar är Malmös första naturreservat. Någon minuts promenad bort finns Bunkeflos centrum där det förutom en ICA-butik även finns en restaurang och ett  "Beauty Center". En liten bit bort finns även en hundrastplats. 

Alla bilder

Försäljningsformation, bostadsrätt

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån berörd förening och/eller dess förvaltare. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av bostadsrätten.  

 

BUDGIVNING
Vid köp av bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av båda parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Det kan förekomma andra bud än de som vi redovisar på hemsidan. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
ÖVERLÅTELSE- & PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5 % av prisbasbeloppet, det varierar om den faller på säljaren eller köparen. I regel tas också en pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbeloppet per pant, om man pantsätter bostaden.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka bostadsrättens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Köplagens § 20. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående.

 

MÄTINFORMATION
Information om bostadens boarea hämtas i regel från berörd föreningen, dess förvaltare eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

 

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planlösning

Med reservation för avvikelser

Fakta

   
Utgångspris 1 695 000 kr
Månadsavg. 4 578 kr
Ingår i avgift Värme, Vatten, Ett obligatoriskt tillägg för bredband tillkommer på 198kr/månad.
Adress Gottorpsvägen 23
Kommun Malmö
Område Bunkeflostrand
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 2
Boarea 58 Kvm (Föreningens information)
Våning 2/2
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggår 2005
Förening Brf Päronet 2
Bostadsrättens nettoskuldsättning 527 905 kr
Kommentar nettoskuldsättning Bostadsrättens nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Den baseras på föreningens räntebärande skulder minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlag för beräkningen kommer från den senast tillgängliga årsredovisningen. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.
Andel i föreningen 3,04103
Pantsatt Ja
Förråd Enskilt förråd utomhus
Uppvärmning Gas
Energiprestanda 143kWh/m² kWh/kvm/år

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

  • Tisdag 12 december 15:00 - 15:30