Svedala - Svedala

Åkerslättsvägen 98-2

Visa på karta

Magiskt boende i fantastiskt skick

Tillfälle att förvärva ett fantastiskt boende. Här bor man i ett väl renoverat och modernt boende, samtidigt som man njuter av avskildhet samt hela 5 020 m² tomt. På köpet får man den stora uppfarten samt carport för tre bilar, dessutom garageytor som gör de flesta bilmekare lyriska... Här njuter man av avskildhet och utrymme samtidigt som man har byn runt knuten. Helt perfekt ju.

I korthet

Utgångspris 4 795 000 kr
Rum 5
Boarea 160 Kvm
Tomtarea 5020 Kvm
Typ 1 1/2-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1909
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Paul Eriksson

Direkt: 073-152 54 34
Mobil: 073-152 54 34

Ansvarig mäklare: Paul Eriksson
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls:

Imorgon
Visa alla

Välkommen

Välkommen till detta fantastiska boende! Livet på landet men ändå med omedelbar närhet till Svedala. Nuvarande ägare har gjort ett fenomenalt arbete med att modernisera och renovera, uppgifter från ägarna: 2014 renoverade man hela nedre plan samt putsade om fasad och drog nya rör, dränering 2014, el omdragen 2014, Morups fönster från 2023, båda badrummen renoverade 2014, nytt minireningsverk till det enskilda avloppet 2018, ny ytterdörr 2023, garage renoverat 2015, utöver denna beskrivning av vad som är gjort i säljarnas regi så är ju även de mesta ytskikt genomgångna. 

Alla bilder

Vardagsrum

Ljust och fint rum med plats för både soffgrupp samt tv - möblemang och mer därtill.

Alla bilder

Mäklaren

Vad roligt att du är intresserad av det här huset! Eller kanske har frågor om ditt egna boende. Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta mig på 073-152 54 34 eller via mail: paul.eriksson@bulowlind.se

Alla bilder

Matrum

Matrum som en öppen yta mot köket. Här har man plats för det stora matbordet, perfekt ställe att avnjuta måltiden samtidigt som man blickar ut emot de egna domänerna...

Alla bilder

Kök

Modernt och fint kök som är renoverat 2021. Köket ligger öppet mot matplats vilket gör det till en trevlig social yta. Micro samt spishäll och fläkt från 2021.

Alla bilder

Uterum

Mysiga uterummet varifrån man har utsikt mot de vackra intilliggande landskapen. Här njuter man verkligen om sommarhalvåret...

Alla bilder

Sovrum

Här har man tre sovrum varav två med generösa ytor och det tredje är lite mindre, men väl passande som kontor eller till minstingen.

Alla bilder

Badrum 1

Badrum närmst entrén är utrustat med dusch samt helkaklade väggar och klinkergolv. Modernt och stiligt så det förslår, renoverat 2014,här likt det andra badrummet och hall vid entré och hall vid tvättstuga/kök har man vattenburen golvvärme..

Alla bilder

Badrum 2

Detta badrum når man från hall emellan kök och tvättstuga. Här är badkar samt kaklade väggar och klinkergolv. Smakfullt renoverat 2014

Alla bilder

Hall

Såå fint,,, och med vattenburen golvvärme.

Alla bilder

Tvättstuga

Tvättstuga med generösa ytor som även den är renoverad 2014. Härligt att kunna skämma bort sig själv med både gott om arbetsytor samt plats för förvaring. Här finns både tvättmaskin och torktumlare.

Alla bilder

Allrum

Underbart rum med fantastiska ytor. perfekt social yta där hela familjen kan samlas, eller varför inte barnens egna lekrum där man kan umgås med vänner, spela spel och ha kul, ja låt fantasin flöda helt enkelt...

Alla bilder

Uteplats

Uteplats med svårslagen utsikt. Perfekt ställe för både solbad samt härliga grillkvällar i goda vänners lag. Ett ställe att trivas på helt enkelt.

Alla bilder

Innergård

Ytor,ytor, ytor... Så himla fint men även praktiskt. Ja man behöver inte leta efter parkeringsplats så att säga...

Alla bilder

Garage

Bilmekarens dröm... Men även vi andra kan ju bara uppskatta detta utrymme. Förutom det stora garaget så har vi ett till garage vid sidan om. I samma byggnad finns där även hur mycket plats till förvaring som helst känns det som.

Alla bilder

Trädgård

Stora fina ytor med plats för både rekreation och barnens lek och stoj. Trivselfaktorn är hög helt enkelt...

Alla bilder

Övrigt

Alla bilder

Område

Svedala är en expansiv kommun där inflyttningen till nya bostadsområden är stadig. Här bor man nära naturen men är i storstadens centrum på bara 20 min. Bygden är levande och här finns ett aktivt näringsliv. Evenemanget Sommarrock Svedala har i flera år satt kommunen på kartan. 

Traktens kullar och vidder erbjuder fantastiska golfupplevelser och svalkande dopp i en av badsjöar som ligger inom några kilometer. I Torups rekreationsområde, mitt i Bokskogen, finns motionsslingor, dusch och bastu, Statarmuseet och skolmuseet, caféer och Torups slott med tillhörande park. Yddingesjön ligger alldeles intill men man kan också ta sig till den mysiga badsjön Pudesjön som har en kommunal badplats för alla. Det finns stora grönytor vid badet för lek och spring. Inne i Svedala finns många parker att besöka bl.a Stadsparken. Vidare fotbollsplaner, tennisbanor, sporthall, bowlinghall, golfbanor, ridmöjligheter, vandringsleder och på sommaren ett stort utomhusbad.

Med Malmö Airport inom kommungränsen och på bekvämt avstånd från Öresundsbron är Svedala tätort strategiskt belägen, just där E65 och väg 108 korsas. Av kommunens dryga 23 000 invånare bor ca 12 000 i Svedala tätort. Närhet till Pågatågens och busstrafikens täta avgångar och direkttåg från Danmark med Öresundståget gör det enkelt att pendla och bidrar till känslan av storstadsregion med småstadens fördelar.

På orten finns det mesta; allt från restauranger och caféer, bibliotek, banker, systembolag osv. Här finns också tre mataffärer (Hemköp, Netto och ICA Kvantum), sportaffär, presentbutik, blomsteraffärer, fotobutik, optiker, urmakare och apotek. Finns även ett stort utbud av skönhetsvård såsom frisörer, nagelbyggare och skönhetssalonger. Dessutom en mycket omtyckt charkbutik med stort urval av kvalitetskött till bra priser som också erbjuder en härlig lunchmeny. Planerar man en grillkväll så kan jag varmt rekommendera Svedala Chark & Grill.

Svedala finns flertalet skolor att välja se www.svedala.se/forskolor

Alla bilder

Försäljningsinformation, fastighet

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten. 

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av båda parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 825 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.  

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planlösning entréplan

Med reservation för avvikelser

Planlösning ovanvåning

Med reservation för avvikelser

Planlösning garage

Med reservation för avvikelser

Fakta

   
Utgångspris 4 795 000 kr
Adress Åkerslättsvägen 98-2
Kommun Svedala
Område Svedala
Typ 1 1/2-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 5
Boarea 160 Kvm (Uppmätt av säljare)
Tomtarea 5020 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1909
Grundläggning Krypgrund samt delvis källare
Stomme Lersten
Fasad Puts
Tak Eternit
Plåtarbete Lackerad plåt
Ventilation Självdrag
Uppvärmning Jordvärme (2010)
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om/Enskilt avlopp.
Fönster 3-glas (2023)
TV/Internet Ej fiber, säljarna har mobilt bredband
Driftskostnad 33 455 kr/år varav:
El: 21 795 kr
Vatten/Avlopp: 6 690 kr
Samfällighet: 2 000 kr
Renhållning: 2 970 kr
I driftskostnad är fastighetsavgift samt kostnad försäkring ej medräknad.
Beräknat på 3 person(er)
Energiprestanda 80 kWh/kvm/år
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 979 000 kr
Summa pantbrev 1 990 000 kr
Servitut/GA Avtalsservitut vattenledning mm
Officialservitut väg
Avtalsservitut

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning