Lund - Gunnesbo

Rudeboksvägen 277

Visa på karta

Underbar familjevilla - Renoverat kök & badrum - Nära till buss- & tågstation

På underbara och natursköna Gunnesbo finner ni denna välplanerade familjevilla i ett rofyllt kvarter. Huset är mycket välhållet och har under åren renoverats varsamt till ett modernt hem med hög standard. Ni har underbar trädgårdsyta till både fram- och baksida med uteplatser. Här kan ni njuta av solen från morgon till kväll. På entréplan finner ni rymlig hall som leder er vidare till de sociala delarna med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Köket, med vit inredning och svart stenskiva, kommer från Ballingslöv. Vidare finns ett vinterbonat uterum som förlänger utesäsongen, allrum med tak öppet till nock, helkaklat badrum och tvättstuga. På övre plan finns de tre sovrummen rofyllt placerade tillsammans med ett badrum och klädkammare. Från huset har ni promenadavstånd till utmärkt buss- och tågkommunikation. I närområdet finns omtyckta Nöbbelövs mosse med trevliga promenadstråk. Skola, förskola, större matbutiker och shopping finns i området. Varmt välkommen på visning!

I korthet

Utgångspris 5 700 000 kr
Rum 6
Boarea 154 Kvm
Biarea 8 Kvm
Tomtarea 345.7 Kvm
Typ Kedjehus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1988
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Magnus Lind

Direkt:
Mobil: 070-626 73 13

Ansvarig mäklare: Magnus Lind
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls:

Imorgon
Visa alla

Välkommen

På Rudeboksvägen 277 bor ni ett lugnt villakvarter utan genomfartstrafik. Här trivs gammal som ung med det naturnära läget samtidigt som ni har bekvämligheter så som busshållplats, tågstation och mataffärer inom promenadavstånd. Vid huset möts ni av en grönskande häck som ramar in framsidan. På uppfarten har ni plats för två bilar och i anslutning finns ett förråd om 8 kvm. Till framsidan finns härlig trädgårdsyta i sydvästläge där ni kan njuta av många soltimmar. Här växer bland annat äppelträd, vinranka, klematis och forsythia. Intill huskroppen finns ett trädäck med utgång från kök/matplats där ni kan sitta ute och äta om kvällarna.

Alla bilder

Trädgård

På baksidan av huset gömmer det sig en grön oas i härligt sydostläge. Ett plank skärmar av från omgivningen som gör det fritt från insyn. Under sommarhalvåret fylls trädgården med härlig grönska. Här växer det bland annat rosor, fjärilsbuske, klematis, forsythia, paradisbuske och strålrudbeckia. För den som är odlingsintresserad hyr kommunen ut odlingslotter ca 100 meter bort i området och nyttjas av flera grannar. En del av uteplatsen är stenlagd och rymmer plats för både matbord och solstolar. 

Alla bilder

Hall

Ni kommer in i en stor och rymlig hall med gott om plats att välkomna gästerna och förvara familjens skor och kläder. Golvet är klätt med praktisk, mörkgrå klinker och är försett med elgolvvärme. Väggarna är vita. I hallen har ni utrymme för förvaringsmöbler och vid ena väggen finns garderobsförvaring bakom skjutdörrar. Från hallen leds ni vidare till vardagsrum, tvättstuga, badrum och allrum.

Alla bilder

Kök

Ett underbart kök som andas matglädje! Köket renoverades 2016 och har kvalitativ inredning från Ballingslöv. De släta, vita luckorna får fin kontrast av en 20 mm mattsvart bänkskiva i natursten. Väggarna ovanför arbetsbänken är klädda med vitt kakel. Här har ni generösa utrymmen både för köksarbete och förvaring. En köksö ger både trevlig serveringsyta och extra avlastning vid matlagning. Köksön har en 30 mm bänkskiva av massivt trä. Ena sidan är förlängd vilket ger den perfekta frukostplatsen. Utrustningen består av kyl och frys, mikro, extra bred spishäll med induktion och flexibla plattor, fläkt, ugn och diskmaskin. Golvet är klätt med ekparkett, väggarna är vita och taket är försett med spotlights.

Utrustning:
Kyl – Husqvarna, 2018
Frys – Husqvarna, 2018
Diskmaskin – Bosch, 2013
Mikro – Husqvarna, 2016
Spishäll med induktion – Witt, 2016. Extra bred spis 78 cm. Intelligent induktion med automatisk zonaktivering.
Fläkt – Fjäråskåpan, 2016

Alla bilder

Matplats

Den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum bjuder in till umgänge. Här kan ni smidigt pyssla med det sista i köket och samtidigt vara närvarande med gästerna när det bjuds in till middagar. Det finns utrymme för större matgrupp. Härifrån har ni utgång till den väl tilltagna uteplatsen på framsidan där ni kan njuta av era måltider i kvällssolen. Matplatsens väggar är vita och golvet är klätt med ekparkett.

Alla bilder

Vardagsrum

I vardagsrumsdelen har ni gott om plats för större soffgrupp med TV-möbel. Golvet är klätt med ekparkett och väggarna är vita.

Alla bilder

Uterum

Pricken över i:et till huset är det vinterbonade uterummet som byggdes till 2003. De extra 12 kvadratmeterna bidrar till ökad livskvalitet då ni kan njuta av utemiljön under hela året. Här har ni ett mysigt kryp-in att läsa en bok under regniga sommardagar eller koppla av och meditativt blicka ut över trädgården. Glasdörrarna längs med långsidan kan öppnas upp och skjutas åt sidan för att sudda ut linjen mellan ute och inne. Taket öppnas upp i vinkel vilket ger spännande karaktär och extra ljusinsläpp genom ett takfönster. De generösa fönsterpartierna bidrar till det härliga ljusflöde som strömmar in till vardagsrummet och matplatsen. Väggarna är gula och en fondvägg med tegel. Golvet är klätt med ljusgrått stengolv som är försett med vattenburen golvvärme. I taket finns det spotlights.

Alla bilder

Allrum

Från hallen når ni det härliga allrummet som kan möbleras efter tycke och smak. Här finns generös yta till att använda rummet som vardagsrum där barnen kan umgås med sina vänner. Eller varför inte använda det som ett sovrum eller hemmakontor kombinerat med gästrum? Taket är öppet upp till nock vilket ger en underbar volym och karaktär till rummet. Väggarna är tapetserade gula med mönster som får fin kontrast av tegelväggen. Golvet är klätt med parkett. Rummet får in genomgående ljusflöde genom fönsterpartier i två väderstreck.

Alla bilder

Badrum - entréplan

Badrummet renoverades av fackman under 2013 och går i tidlös anda. Väggarna är klädda med vitt kakel och golvet med grå klinker. Ni får in naturligt ljus genom ett litet fönster. Utrustningen består av dusch med vikbara glasdörrar, WC, kommod med handfat, spegelskåp samt vattenburen handdukstork. Taket har dimmbara spotlights och golvet är utrustat med elgolvvärme.

Alla bilder

Tvättstuga

Praktisk tvättstuga som är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och frånluftsvärmepump. Här finns även en tvättho, skåpförvaring och hyllor. Golvyta finns till ytterligare förvaringslösningar. Väggarna är vitmålade och golvet är klätt med beige våtrumsmatta (original). Efter att huset byggdes till med uterummet användes inte lägre utgången från tvättstugan. Torktumlaren har i stället placerats framför dörren för att nyttja golvytan.

Utrustning:
Frånluftsvärmepump – IVT 202, 2016
Torkskåp - Electrolux
Tvättmaskin – Siemens, 2017
Torktumlare – Siemens, 2013

Alla bilder

Övre plan

På övre plan kommer ni upp i en rymlig hall som binder samman tre sovrum, ett badrum och en rymlig klädkammare. Här finner ni lucka upp till vinden. Väggarna är vita och golvet är klädd med kanadensisk lönn som är genomgående i sovrummen.

Alla bilder

Badrum - övre plan

Helkaklat badrum som renoverades under 2013 av fackman. Väggarna är klädda med vitt kakel och får ett trevligt inslag av en fondvägg med blå/grön mosaik. Golvet är klätt med grå klinker och försett med elgolvvärme. Badrummet är utrustat med dusch, handdukstork (el), kommod med handfat, spegelskåp och WC. Ett mindre fönster släpper in naturligt ljus till rummet.

Alla bilder

Sovrum 1

Det första sovrummet är beläget bredvid badrummet. Här har ni generös yta för dubbelsäng med tillhörande sidobord samt förvaringsmöbel. Längs med ena väggen finns fyra inbyggda garderober. Väggarna är vita och golvet är klätt med parkett.

Alla bilder

Sovrum 2

Även det andra sovrummet har generös yta för dubbelsäng och förvaringsmöbler. Golvet kläs med parkett och väggarna är vita.

Alla bilder

Sovrum 3

Våningens tredje sovrum är mindre till ytan och passar utmärkt som barnrum eller till hemmakontoret. Här finns utrymme för säng och skrivbord. Längs med ena väggen finns fyra garderober. Väggarna är tapetserade i gult och golvet är klätt med parkett.

Alla bilder

Övrigt

2021
Byte av träpanel – våning 2 på västersidan.

2018
Ny kyl och frys från Husqvarna.

2017
Ny tvättmaskin från Siemens.

2016
Nytt kök och vägg mot hall.
Ny värmepanna, IVT 202.

2013
Renovering av båda badrummen. Renoveringarna är utförda av Lunds Kakelvaruhus.
Ny torktumlare från Siemens.
Ny diskmaskin från Bosch.

2008
Renovering av hall och vardagsrum.

2003
Tillbygge av uterum.

2000
Renovering av övre plan – nytt golv och ytskikt.

1994 eller 1996
Tillbygge av allrum (genomfört av tidigare ägare).

Alla bilder

Samfällighet

Huset är del av en samfällighet som utgörs av 89 fastigheter med adress Rudeboksvägen 255–431. Årskostnad: 4000 kr.

Gemensamhetsanläggning: Lund Hällristningen GA:1
Ändamål: vägar, vattenförsörjning, avloppsanläggning, elledning och/eller belysning, grönområden och parkering.

Ni finner mer information på samfällighetens hemsida: https://www.hallristningen.se/

Alla bilder

Område

Gunnesbo är en stadsdel i nordvästra Lund där stora delar av bostadsområdet byggdes under 80-talet. Området präglas av närhet till naturen med Nöbbelövs Mosse och Gunnesbo 4H-gård alldeles intill. I mitten av Gunnesbo ligger en gammal vikingakulle, Räfvs hög, varifrån man kan se ända till Turning Torso i Malmö.

Utbildning
Centralt i området finns Gunnesboskolan som består av två delar, Gunnesboskolan F–6 med fritidshem och Gunnesboskolan 7–9.

Det finns även flera förskolor i Gunnesbo. Mer om dem kan man läsa på Lund Kommuns hemsida: https://www.lund.se/utbildning--forskola/

Närservice
På Traktorvägen ligger Mobilia där ni bland annat finner Stora Coop och ICA Kvantum. Ni har nära till köpcentret Nova Lund med stort urval av olika butiker och restauranger. Ni tar er till Nöbbelöv på ett par minuter där ni har Ica Jägaren och även vårdcentral och tandläkare.

Kommunikation
Bilpendling: Från Gunnesbo når du de stora motorvägarna E6:an och E22:an.

Busspendling: Stadsbuss nummer 4 tar dig från Gunnesbo mot centrala Lund. Stadsbuss nummer 3 går från Nöbbelöv och åker i riktning mot Linero.

Tågpendling: Från Gunnesbo station finns mycket goda möjligheter till tågpendling både söderut till Lund-Malmö-Köpenhamn samt norrut till bl a Landskrona och Helsingborg.

Alla bilder

Försäljningsinformation - Fastighet

ALLMÄN INFORMATION
De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten.

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se

LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.

BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.

LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 875 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad

BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Handelsbanken Ideon för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning.Handelsbanken Ideon hjälper dig/er gärna, ring dem på 046-15 95 90.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till
fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen. Önskar du inte bli kontaktad så meddelar du bara det så tar vi bort dig ur våra register.

Alla bilder

Entréplan

Med reservation för avvikelser

Övre plan

Med reservation för avvikelser

Fakta

   
Utgångspris 5 700 000 kr
Adress Rudeboksvägen 277
Kommun Lund
Område Gunnesbo
Typ Kedjehus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 6
Boarea 154 Kvm (Säljarens information)
Biarea 8 Kvm (Säljarens information)
Tomtarea 345.7 Kvm (Fastighetsregistret)
Kommentar boarea: Enligt fastighetsregistret är huset registrerat med 142 kvm boarea. Efter byggnation av uterummet tillkom 12 kvm.
Byggår 1988
Grundläggning Gjuten betongplatta
Stomme Trä
Fasad Tegel & trä
Tak Betongpannor
Plåtarbete Plåt
Ventilation Mekanisk frånluft med värmeåtervinning (FX)
Uppvärmning Frånluftsvärmepump - vattenburen el (IVT 202 från 2016)
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om/kommunalt avlopp
Fönster 3-glas
TV/Internet Fiber
Driftskostnad 64 696 kr/år varav:
El: 52 296 kr
Vatten/Avlopp: 5 400 kr
Samfällighet: 4 000 kr
Renhållning: 3 000 kr
Driftkostnad är kostnad för el (hushållsel och uppvärmning), vatten/avlopp, samfällighet och renhållning. Årsförbrukning el: 16 000 kWh (perioden sep 2022 – aug 2023). Fastighetsavgift 2023: 9 287 kr. Observera att fastighetsavgift, fiber och försäkring inte är medräknat i driftkostnaderna.
Beräknat på 2 person(er)
Energiprestanda 187 kWh/kvm/år
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 3 937 000 kr
Summa pantbrev 1 223 000 kr
Servitut/GA Gemensamhetsanläggning LUND HÄLLRISTNINGEN GA:1

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning