Malmö - Virentofta - Husie

Solbogatan 6

Visa på karta

Gedigen poolvilla med generösa ytor

Tillfälle att förvärva en fantastisk poolvilla med generösa ytor. Total golvyta om hela 196 m² gör att även den större familjen får plats. Trädgården är helt magisk och den i kombination med det fina poolområdet ger en känsla av välbefinnande som är svår att beskriva. Då tomten är på hela 1011 m² så yta finns till både rekreation och barnens lek och stoj. Även insidan bjuder på riktigt fina ytor, här är renoverat och väl omhändertaget och riktigt snyggt. Till bilen har man en stor egen uppfart samt garage. Välkommen till Solbogatan på lugna trivsamma Virentofta.

I korthet

Utgångspris 4 895 000 kr
Rum 5
Boarea 98 Kvm
Biarea 98 Kvm
Tomtarea 1011 Kvm
Typ 1-plansvilla med källare
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1964
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Paul Eriksson

Direkt: 073-152 54 34
Mobil: 073-152 54 34

Ansvarig mäklare: Paul Eriksson
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Välkommen

Välkommen till detta fantastiska boende! 

Alla bilder

Vardagsrum

Ljust härligt rum där hela familjen kan samlas. Härifrån har man även direkt access till den underbara trädgården.

Alla bilder

Mäklaren

Vad roligt att du är intresserad av det här huset! Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta mig på 073-152 54 34 eller via mail: paul.eriksson@bulowlind.se

Alla bilder

Kök

IKEA kök från 2018, här är modern och fint så det förslår. Gott om plats för förvaring samt goda arbetsytor. Känslan är exklusiv då här även är bänkskiva av komposit som verkligen ger en känsla av granit. Alla maskiner är även de från 2018. 

Alla bilder

Sovrum

På entréplan har vi tre sovrum och i källaren har vi ett fantastiskt rum, en stor sällskapsyta som kan delas av och bli det perfekta tonårsrummet för de som vill. I så fall det fjärde sovrummet. Låt fantasin flöda ytorna finns där.

Alla bilder

Badrum

Badrum entréplan med kaklade väggar samt klinkergolv. Badrum renoverat 2007 och nytt hörnbadkar (poolspa) från 2014. I källaren så har vi en avdelning där man både har dusch samt bastu. Perfekt då man har dusch/bad på båda planen.

Alla bilder

Gästtoalett

Gäst-wc vid entrén, här har man renoverat 2020, riktigt snyggt.

Alla bilder

Hall

Välkomnande hall som på ett trevlligt vis öppnar upp emot övriga bostaden.

Alla bilder

Källare

Härligt med alla dessa ytor. I källaren har vi ett fint sällskapsrum med generösa ytor. En riktigt trevlig och mysig yta och här är så fint. Det finns även en öppen spis men säljarna har ej använt den på länge och därför ej sotat den. I källare har vi även förrådsutrymme samt tvättstuga och bastu/dusch.

Alla bilder

Bastu

De kalla höst och vinterkvällarna så är det ju härligt med ett värmande bastubad...

Alla bilder

Tvättstuga

Tvättstuga med gott om plats samt tvättmaskin och torktumlare, båda från 2022.

Alla bilder

Pool

Pool från Folkpool och installerad 2021. Lyxigt och trevligt att njuta av bad de varma härliga sommardagarna, så inbjudande och fint poolområde.

Alla bilder

Altan

Här är verkligen mysigt och inbjudande, ett perfekt ställe där man håller de trevliga grillkvällarna i goda vänners lag. Fika, middag eller solbad, här mår man bra... Ett rejält takutsprång gör att man här även finner skydd de dagar som ej bjuder på strålande väder.

Alla bilder

Trädgård

Som sagt, en magisk trädgård som bara är så vacker. Här kan man njuta hur mycket som helst, barnen leker och de stora mår bra av solbad och avkoppling, alla badar när andan faller på.

Alla bilder

Framsida

Även här inbjudande och prunkande blomster samt en rejäl uppfart.

Alla bilder

Övrigt

Alla bilder

Område

I Virentofta bor du på bekvämt avstånd från centrala Malmö samtidigt som du är nära natur och grönområden. Stadsdelen Husie, där Virentofta är ett av områdena, kallas för den gröna stadsdelen. Detta för att andelen grönområde och jordbruksmark är stor i förhållande till övriga Malmö.Ta till ex. Bulltofta rekreationsområde som anlades efter att Bulltofta flygplats lades ner. Idag består området av omväxlande natur med skog, vatten, ängar och kullar med ett rikt djur- och växtliv. Här finns också traditionell park, koloni- och odlingslotter och inte minst rika möjligheter till idrotts- och friluftsaktiviteter. Förutom de olika motions- och promenadspåren finns bland annat ett motionscenter, ett utegym, olika bollplaner, minigolfbana, tennisbana och frisbeegolfbana. På vintrarna finns här skidspår och skiduthyrning samt en kalasbra pulkabacke.

Östra Malmö är populärt att bosätta sig för dem som vill bo lite utanför stan men med direkt närhet till centrala delarna och service och kommunikationer. På bara några minuter befinner du dig både på ringvägen för vidare färd in mot stan eller ut på motorvägen. Området är barnvänligt, lugnt, behagligt och med närheten till såväl förskola som grundskola, blir det enkelt för barnfamiljen.

Alla bilder

Försäljningsinformation, fastighet

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten. 

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av båda parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 825 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.  

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Byggnadsbeskrivning

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, totalt värde: 1 789 000 kr
Mark, totalt värde: 1 236 000 kr ().
Summavärde: 3 025 000 kr

Taxeringsår: 2021
Byggår: 1964
Värdeår: 1964

Alla bilder

Planlösning entréplan

Med reservation för avvikelser

Planlösning källarplan

Med reservation för avvikelser

Planlösning garage

Med reservation för avvikelser

Fakta

   
Utgångspris 4 895 000 kr
Adress Solbogatan 6
Kommun Malmö
Område Virentofta - Husie
Typ 1-plansvilla med källare
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 5
Boarea 98 Kvm (Fastighetsregistret)
Biarea 98 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 1011 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1964
Grundläggning Källare
Stomme Tr
Fasad Tegel
Tak Eternit (Behandlat och målat 2022)
Plåtarbete Koppar
Ventilation Självdrag
Uppvärmning Fjärrvärme (växlare från 2009)
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster 2-glas
TV/Internet Fiber
Driftskostnad 49 562 kr/år varav:
Värme: 16 663 kr
El: 24 000 kr
Vatten/Avlopp: 6 899 kr
Renhållning: 2 000 kr
I kostnad för el ingår även uppvärmning pool samt laddning elbil. Kostnad för fastighetsavgift samt försäkring är ej medräknad i driftskostnaden.
Beräknat på 4 person(er)
Energiprestanda 92 kWh/kvm/år
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 3 025 000 kr
Summa pantbrev 2 718 000 kr
Servitut/GA Samfällighet MALMÖ HUSIE S:118
Samfällighet MALMÖ HUSIE S:122

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.