Snart till salu


Burlöv - Arlöv

Repslagaregatan 1

Visa på karta

Villa i nyskick - Lyxigt uterum - Garage - Barnvänligt

Snart till salu: Friköpt, fräscht 1½-plans gavelhus med lyxigt, varmbonat uterum om ca 23 kvm med vattenburen golvvärme och insynsskyddad hörntomt. Märk väl att uterummet inte ingår i boarean från Fastighetsregistret. Här bjuds bl.a. på stilrent kök, stort vardagsrum, två helkaklade badrum med dusch resp badkar, 3-4 sovrum och walk in closet. Fjärrvärme! Garage. Barnvänligt område med promenadavstånd till skola/förskola och bra kommunikationer till Malmö/Lund. Måste upplevas för att komma till sin fulla rätt!!

I korthet

Utgångspris 4 845 000 kr
Rum 6
Boarea 118 Kvm
Tomtarea 322 Kvm
Typ 1 1/2-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 2009
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Ing-Marie Bengtsson

Direkt:
Mobil: 070-253 63 73

Ansvarig mäklare: Ing-Marie Bengtsson
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Välkommen

Välkommen till Repslagaregatan 1 - ett hus i absolut nyskick, beläget på lugnt, barnvänligt område. Här finns också ett garage om 22 kvm, förråd om 10 kvm med vindsutrymme samt p-plats för 2 bilar. 

Alla bilder

Hall

Hall med klinkergolv och vattenburen golvvärme, infällda spotlights, trappa till ovanvåning och klädkammare.

Alla bilder

Kök

Snyggt kök med vitlackerade luckor med ekkant (Ballingslöv) i öppen planlösning med matrum/allrum och vardagsrum. Köket har ekparkettgolv med vattenburen golvvärme och platsbyggt barbord med plats för 2 personer. Utrustning: Spishäll, isfläkt (2021, frånluft), kyl och frys i fullhöjd, inbyggnadsugn (2021) och - mikro (2021) samt diskmaskin (2021). 

Alla bilder

Matrum/Allrum

Matrum/allrum med ekparkettgolv och vattenburen golvvärme i öppen planlösning med kök och vardagsrum. Här finns plats för 8-12 pers. Utgång till det stora, lyxiga uterummet med vattenburen golvvärme. 

Alla bilder

Vardagsrum

Vardagsrum med ekparkettgolv och vattenburen golvvärme i öppen planlösning med matrum/allrum och utgång till det stora, lyxiga uterummet med vattenburen golvvärme. 

Alla bilder

Uterum

Stort, lyxigt uterum med trägolv och vattenburen golvvärme (el) om ca 23 kvm. Här finns gott om plats för flera sittgrupper. Ett stort extrarum året runt för trevlig samvaro med nära och kära, läge söder!

Alla bilder

Badrum - Entréplan

Stilrent, helkaklat badrum med vattenburen golvvärme. Utrustning: Duschväggar, WC, spegel med belysning, handfat med kommod och handdukstork (el). Från badrummet nås tvättstugan via glasdörrar som släpper in dagsljuset från fönstret i tvättstugan även till badrummet.

Alla bilder

Tvättstuga

Tvättstuga med fönster och klinkergolv med vattenburen golvvärme. Utrustning: Tvättmaskin (2020), torktumlare, tvättho, garderober och värmepanna (fjärrvärme). 

Alla bilder

Hall - Övre plan

Hall på ovanvåningen med ekparkettgolv, klädkammare med garderob och lucka till golvad vind. 

Alla bilder

Sovrum 1

Det största sovrummet, det s.k. föräldrasovrummet, har takkupa, parkettgolv och garderober med spegelskjutdörrar. 

Alla bilder

Sovrum 2

Det andra sovrummet, används idag som ateljé, har ekparkettgolv, fransk balkong och takfönster. 

Alla bilder

Sovrum 3

Även sovrum 3 har ekparkettgolv, takfönster och garderober. Takfönstret har både mörkläggningsgardin och solskydd.

Alla bilder

Walk in closet

Det tidigare allrummet är ombyggd till en rymlig walk in closet och har fönster, takfönster och ingång sker via skjutdörrar från hallen. Vid behov används det här utrymmet som sovrum 4.

Alla bilder

Badrum - Övre plan

Rymligt, helkaklat badrum med takfönster och golvvärme (el). Utrustning: Badkar, WC, dubbelhandfat med kommod, spegel med belysning och handdukstork (el).

Alla bilder

Mäklaren i Burlöv

Kul att ni visar intresse för denna fastighet!

Mitt namn är Ing-Marie Bengtsson och jag har arbetat som fastighetsmäklare i Burlöv sedan 2003, då jag tog min högskoleexamen som fastighetsmäklare. Jag har bott med min familj i Åkarp i 15 år och därför har Burlövs kommun på ett naturligt sätt blivit mitt gebit. Som person är jag driven, målinriktad och social. Ska jag göra något – ska det göras ordentligt – gärna med ett leende på läpparna. År efter år är jag den mäklare som förmedlar flest bostäder och får flest rekommendationer i Burlövs kommun (källa: Hitta mäklare). Jag lovar att göra mitt bästa för att ni ska få korrekt information och att alla ska få samma möjligheter att tänka, bjuda och köpa.

Eftersom jag mestadels ägnar dagarna åt att prata med människor så brukar det vara enklast att nå mig via mejl. Så snart jag får en lucka så hör jag av mig med ett svar, eller ett telefonsamtal. Normalt är fredagar och lördagar lediga dagar för mig, men undantag förekommer.

Har ni frågor så är ni varmt välkomna att skicka dessa via: 
i-m.bengtsson@bulowlind.se

Alla bilder

Uteplats

På baksidan av huset finns en stenlagd uteplats i vinkel med plats för sittgrupp och självklart, grillen!

Alla bilder

Trädgård

Insynsskyddad trädgård med uteplats, Thujahäck, plank och gräsmatta. 

Alla bilder

Trädgårdsrum

Trädgårdsrum/kattrum med marksten. Om du/ni har innekatter, kan de här få gå ut i trädgårdsrummet via uterummet och njuta tryggt lite av "utelivet".

Alla bilder

Område

Varmt väkomna till Strandängen! 

Orten Arlöv ligger på utmärkt pendlingsläge med goda kommunikationer med såväl buss som tåg. Man promenerar snabbt och lätt till både busshållplatser och tågstationen i Arlöv. Dessutom är det gångavstånd till Sockerbitstorget som är Arlöv centrum och här finns jourbutik, bibliotek, restauranger, frissör mm. Gångavstånd är det också till både Burlöv Center och Burlövsbadet. Burlöv Center erbjuder allt du behöver inom shopping och på Burlövsbadet finns förutom badet även ett omtyckt gym.

4-spår, projekt "Flackarp-Arlöv", pågår och när det är klart blir Burlövs station en pendlarstation. Du kan läsa mer om arbetet på: http://www.trafikverket.se/flackarp-arlov. Projektet "Flackarp-Arlöv" beräknas bli klart, efter många års arbete, under hösten (2023). 

Alla bilder

Fastighet

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, totalt värde: 1 943 000 kr
Mark, totalt värde: 758 000 kr ().
Summavärde: 2 701 000 kr

Taxeringsår: 2021
Byggår: 2009
Värdeår: 2009

Gemensamhetsanläggning BURLÖV TÅGARP GA:10
GA1

Samfällighet BURLÖV TÅGARP S:21
samfallighet_1

Alla bilder

Instagram

Den som vill vara först med att få reda på kommande bostadsförsäljningar i Åkarp och Arlöv följer lämpligen mitt konto på Instagram som heter: Maklaren_i_Burlov. Nya uppdrag visas alltid där allra först, oftast flera veckor före det syns på öppna internetsidor.

Alla bilder

Försäljningsinformation, fastighet

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten. 

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av båda parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 825 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.  

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planskiss - bv

Med reservation för avvikelser

Planskiss - ov

Med reservation för avvikelser

Fakta

   
Utgångspris 4 845 000 kr
Adress Repslagaregatan 1
Kommun Burlöv
Område Arlöv
Typ 1 1/2-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 6
Boarea 118 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 322 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 2009
Grundläggning Platta på mark
Stomme Trä
Fasad Puts
Tak Takpannor (betong)
Plåtarbete Plåt
Ventilation Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning
Uppvärmning Fjärrvärme
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp
Fönster 3-glas
TV/Internet Fiber (leverantör: Telia, 1.000 kr/mån för kabel-TV och Internet
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 701 000 kr
Summa pantbrev 2 333 250 kr
Servitut/GA Gemensamhetsanläggning BURLÖV TÅGARP GA:10
Samfällighet BURLÖV TÅGARP S:21

Boka en kostnadsfri värdering här!

Dokument

  • Inga dokument tillgängliga

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.