Kävlinge - Sandskogen - Löddeköpinge

Killebäcksvägen 12

Visa på karta

Härlig tomt om 1 471 kvm - Ett plan - Nära naturområden

I gemytliga Sandskogen som omges av härlig skogsmiljö och doft av tall, finner ni huset på Killebäcksvägen 12. En välplanerad enplansvilla med stor och härlig tomt om 1 471 kvm. Huset uppfördes 1994 och har 98 kvm boarea samt ett fristående garage med utrymme för både bilar och förvaring. Från husets entré leds ni vidare till ett vardagsrum med underbar volym och ljusflöde tack vare tak öppet mot nock. Här finns en braskamin som ger extra mysfaktor under vinterhalvåret. Vidare finner ni tre sovrum i varierande storlekar, en renoverad och helkaklad toalett samt ett helkaklat badrum med både dusch och badkar. Även i köket är den härliga takhöjden påtaglig och får ett modernt intryck tillsammans med den ljusa köksinredningen. Vid gaveln finner ni grovköket med ingång nära uppfarten som blir den perfekta vardagsingången. I trädgården har ni härlig gräsyta som ramas in av flertalet träd och ger känslan av att vara ett med naturen. Här finns dessutom flertalet fruktträd samt en jordkällare. Från Sandskogen har ni nära till Järavallens strövområde, stranden i Barsebäck och Barsebäcks golfklubb. Det är cykelavstånd till centrala Löddeköpinge med utbud av bland annat matbutik, vårdcentral, gym och bibliotek samt nära till skolor och förskolor. Varmt välkommen på visning!

I korthet

Utgångspris 3 950 000 kr
Rum 4
Boarea 98 Kvm
Tomtarea 1471 Kvm
Typ 1-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1994
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Magnus Lind

Patricia Olsson

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Välkommen

Välkomna till Killebäcksvägen 12! Huset har en underbar tomt om 1 471 kvm. Ni möts av en gulteglad villa som omges av härlig skogsmiljö och ljuvligt doftande tallar. Ett staket skärmar av från omgivningen och ni har en uppfart med plats för två bilar. I det fristående garaget har ni gott om utrymme för både bilar, verkstad och förvaring. Från framsidan leds ni fram till huvudentrén och det finns dessutom en praktisk vardagsentré via grovköket på gaveln.

Alla bilder

Trädgård

Till baksidan av huset har ni härlig trädgårdsyta som är belägen i nordvästläge. Här samspelar stor gräsyta med inramande träd, buskar och uteplatser. På tomten finns flertalet förråd, en jordkällare och en gårdspump. I trädgården växer det bland annat plommonträd, körsbärsträd, syrén, hallonbuskar, rabarber och smultron.

Alla bilder

Hall

På framsidan kommer ni in till husets huvudentré. Ni möts av en rymlig hall med gott om utrymme att hänga av ytterplagg och ställa undan skor. Golvet är klätt med praktisk klinker och väggarna är klädda med blåmålad tapet samt klädda med pärlspont. Från hallen tar ni er upp till vinden (lucka med stege) där det finns generösa förvaringsutrymme.

Alla bilder

Vardagsrum

Till höger i hallen tar ni er in till vardagsrummet. Ni möts av underbar takhöjd som är öppen upp till nock och skapar härlig rymd. En takkupol bidrar till det härliga ljusflödet. Här finns en braskamin som kan ge härlig mysfaktor under vinterhalvåret. Rummet kan enkelt möbleras med större soffa och TV-möbel. Golvet är klätt med klinker och väggarna är vitputsade samt en orange fondvägg vid kaminen. Från vardagsrummet har ni utgång till uteplatsen på framsidan.

Kaminen är sotat och godkänd för användning. Senast sotad september 2022.

Alla bilder

Sovrum 1

Det första sovrummet är beläget i anslutning till sovrummet. Det är stort till ytan och har plats för både dubbelsäng och förvaringsmöbler. Väggarna är vitputsade och golvet är klätt med klinker.

Alla bilder

Toalett

Toaletten är belägen i anslutning till hallen och renoverades under 2018/2019. Väggarna är klädda med vitt kakel och bryts av med en dekorativ, svart bård. Golvet är klätt med schackrutigt klinker. Utrustningen består av högspolande toalett, spegel och kommod med handfat.

Alla bilder

Badrum

Stort badrum som får in härligt ljusflöde genom fönster ut mot trädgården. Badrummet är helkaklat och går i vitt och svart. Utrustningen består av badkar, WC, kommod med handfat, spegel, skåp, dusch och handdukstork (el).

Alla bilder

Kök

Köket är beläget med fönster ut mot framsidan och får in underbart ljusflöde genom burspråket och härlig volym av den sluttande takhöjden. Där har ni perfekta matplatsen med utrymme för 4-8 personer. Köksinredningen är vit (från IKEA) som matchas av trämönstrad laminatbänkskiva och vitt kakel på väggen. Utrustningen består av fläkt, spishäll, ugn, integrerad diskmaskin och kyl/frys. Väggarna är vitmålade och golvet är klätt med klinker.

Alla bilder

Sovrum 2

Det andra sovrummet passar utmärkt som barnrum eller till hemmakontoret. Här finns plats för säng, skrivbord och förvaringsmöbel. Väggarna är vitputsade och golvet är klätt med trämönstrad laminat.

Alla bilder

Sovrum 3

Det tredje sovrummet är stort till ytan och har gott om utrymme för både dubbelsäng och förvaringsmöbler. Längs med ena väggen har ni inbyggda garderober. Väggarna är vita och får fin kontrast av en grön fondvägg. Golvet är klätt med trämönstrad laminat. Från sovrummet har ni en utgång till trädgården på baksidan.

Alla bilder

Grovkök

Från gaveln på huset, nära uppfarten, har ni en ingång till grovköket. Det blir en smidig ingång att använda i vardagen när tunga matkassar ska bäras in och när barnen kommer in från utelek. Golvet är klätt med praktisk klinker. Väggarna är vitmålade. Grovköket är utrustat med värmepanna, tvättmaskin, varmvattenberedare, förvaringsskåp och arbetsbänk.

Alla bilder

Samfällighet

Sandskogens vägförening
Gemensamhetsanläggning KÄVLINGE LÖDDEKÖPINGE GA:11
GA1

Fastigheten är del av Sandskogens vägförening. Föreningen ansvarar för förvaltningen av vägarna i Löddeköpinge Sandskog och har 323 medlemmar med totalt 843 andelar.

Fördelningen av andelar ser ut enligt följande:
Permanent boende: 3 andelar 
Fritidsboende: 2 andelar 
Tomt (obebyggd): 1 andel

Huset på Killebäcksvägen 12 innehar 3 andelar.

Årsavgiften 2023 (3 andelar) var 21 000 kr. Vid årsstämman beslutades det att samfällighetens lån skulle lösas. Årsavgiften har tidigare år varit 1 800 kr (3 andelar) och beräknas bli 600 kr (3 andelar) för 2024.

Kävlinge kommun sköter driften av gator och vägar åt Hofterups vägförening, Ålstorp nr 5, Ålstorp nr 8, Furunäs nr 19, Enighetens vägförening, Sandskogens vägförening och Lyckehusens vägförening.

I kommunens åtagande ingår bland annat gatubelysning, gatusopning, potthålslagning, vinterväghållning och brunnssugning. I åtagandet ingår inte nyanläggningar, lekplatser, skogning eller grönytor.

Sandskogens vägförenings hemsida: sandskogen.net/home.html

Sandskogens Fiber ekonomisk förening
Det finns en separat fiberförening med möjlighet att ansluta till föreningens fibernät till en anslutningsavgift om 6 900 kr. Därefter tillkommer en månadsavgift som för närvarande är 247 kr/mån. I avgiften ingår ca 20 TV-kanaler och bredband 1000/1000.

Alla bilder

Föreningsliv

Sandskogens Villaägareförening i Löddeköpinge
Sandskogens Villaägareförening i Löddeköpinge drivs av ett gäng frivilliga som arbetar för att utöka närmiljön för alla boende i Sandskogen. Föreningen är till för alla hushåll i Sandskogen och föreningens uppgift är att utveckla närmiljön, arrangera aktiviteter samt bistå med uthyrning av lokal och festprylar. Föreningen håller till i lokalen på Fritidsvägen 4 i Sandskogen.

Alla är välkomna att vara delaktiga i föreningen, antingen genom att aktivt delta i föreningsarbetet, alternativt hjälpa till med att arrangera någon av aktiviteterna.

Föreningen är registrerad som en förening utan vinstsyfte och alla pengar föreningen får in går till att arrangera aktiviteter, underhålla föreningslokalen, arbeta med föreningen eller påverka kommunen.

För att göra detta arbete, som gynnar hela Sandskogen, kan man bli medlem i föreningen och därmed få tillgång till alla planerade aktiviteter, samt stödja arbetet med att förbättra omgivningen.

Sandskogens villaägareförenings hemsida: https://www.sandskogen.org/

Alla bilder

Område

Sandskogen är ett mycket populärt, naturskönt område som är omtyckt av Löddeborna och andra tillresande. Här finns blandad bebyggelse såsom mindre sommarstugor, tillbyggda stugor som används som året om och även nybyggda villor. Lyckorna och Sandskogen är ett rekreationsområde med stigar och löparslingor med elljusspår. Här finns även utegym och grillplatser i den vackra skogen. En kort bilfärd bort ligger Järavallens strövområde som lockar till friluftsliv året runt och bredvid ligger Barsebäcks anrika golfbana. Vill man bada i havet så erbjuder Sjöbobadet i Barsebäck fin sandstrand.

Löddeköpinge är mycket barnvänligt med gott om gång- och cykelvägar genom byn.
På gångavstånd finner man ett flertal kommunala förskolor, två F-6 skolor samt en 7-9 skola. För mer info om de olika skolorna vänligen se; www.kavlinge.se

Det är lite lyxigt att bo nära både Lödde Centrum med bl.a. ICA, bageri, restaurang, tandläkare och frisör samt nära till Center Syd köpcentrum. Träningsmöjligheter finns det gott om i Löddeköpinge med bl.a ett flertal gym, bowling och paddelbanor. I byn ligger även vårdcentralen.

Bussar mot Malmö, Lund, Kävlinge samt Landskrona. 
Med bil via E6:an ca 20 min till Helsingborg, 15 min till Malmö och 10 min till Lund.

Alla bilder

Försäljningsinformation - Fastighet

ALLMÄN INFORMATION
De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten.

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se

LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.

BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.

LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 875 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad

BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Handelsbanken Ideon för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning.Handelsbanken Ideon hjälper dig/er gärna, ring dem på 046-15 95 90.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till
fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen. Önskar du inte bli kontaktad så meddelar du bara det så tar vi bort dig ur våra register.

Alla bilder

Planlösning

Med reservation för avvikelser

Fakta

   
Utgångspris 3 950 000 kr
Adress Killebäcksvägen 12
Kommun Kävlinge
Område Sandskogen - Löddeköpinge
Typ 1-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 4
Boarea 98 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 1471 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1994
Grundläggning Gjuten betongplatta
Stomme Trä
Fasad Tegel
Tak Betongpannor
Plåtarbete Plåt
Ventilation Självdrag
Uppvärmning Vattenburen el
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster 3-glas
TV/Internet Bredband (ADSL) via Telenor - Det går att ansluta sig till fiber genom Sandskogens fiberförening
Driftskostnad 44 998 kr/år varav:
El: 34 519 kr
Vatten/Avlopp: 5 454 kr
Sotning: 1 200 kr
Samfällighet: 600 kr
Renhållning: 3 225 kr
Driftkostnad är kostnad för el (hushållsel och uppvärmning), vatten/avlopp, sotning (och brandskyddskontroll), samfällighet och renhållning. Detta kommer att variera beroende på val av leverantör och förbrukning. Årsförbrukning el: 16.438 kWh. Fastighetsavgift 2023: 9 287 kr. Notera att kostnaden för fastighetsavgift, försäkring och TV/Internet ej är medräknat i driftkostnaderna.
Beräknat på 3 person(er)
Energiprestanda 269 kWh/kvm/år
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 777 000 kr
Summa pantbrev 1 801 000 kr
Servitut/GA Gemensamhetsanläggning KÄVLINGE LÖDDEKÖPINGE GA:11

Boka en kostnadsfri värdering här!