Trelleborg - Västra Tommarp

Tommarps Mölleväg 2

Visa på karta

Välplanerat enplanshus - Två helkaklade badrum - Idylliskt barnvänligt område

Varmt välkommen till detta välplanerade enplanshus från 2005 i idylliska Västra Tommarp. I dagsläget fyra sovrum men det finns möjlighet att inreda ovanvåningen och på så vis få extra boyta. Fint och mycket väldisponerat med härlig sällskapsyta i vardagsrummet som har generös tilltagen takhöjd som skänker skön rymd. Härifrån finns utgång till altanen samt trädgården utanför. Vattenburen golvvärme finns genom hela huset, som ger en behaglig känsla. Stort och luftigt kök som har stor yta för matbord med härliga fönsterpartier. Två helkalade badrum, klädkammare, grovkök samt allrum finns även i detta välplanerade hus. Trivsam trädgård med stenlagd plats för grill och loungehörna. Trädgård som det bara går att njuta av! Här stormtrivs barnen och det finns fina lekytor. Dessutom bor man på friköpt tomt och ypperligt läge intill lekplats i barnvänligt område, nära bra skolor och grönområden. Varmt välkommen på visning!

I korthet

Utgångspris 4 395 000 kr
Rum 6
Boarea 138 Kvm
Biarea 30 Kvm
Tomtarea 728 Kvm
Typ 1-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 2005
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Saga Söderquist

Direkt:
Mobil: 070-989 69 49

Ansvarig mäklare: Saga Söderquist
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Välkommen

Varmt välkommen till Tommarps Mölleväg 2 - Ert nästa och bästa trivsamma hem!

Alla bilder

Omgivningar

Stilfullt hus med gråmålad träfasad och underbar trädgård! Fasaden byttes 2017.

Alla bilder

Trädgård

Trädgården är prydlig och välskött med fina utrymmen för barnen. Trevligt fruktträd finns på gräsmattan, häck och staket ramar in trädgården.

Alla bilder

Vardagsrum

Vardagsrummet har fantastisk takhöjd upp till 3,9m som gör det rymligt och luftigt, bra plats för soffgrupp och matplats. Ekparkett på golvet som matchas med grå vägg. Stora härliga fönsterpartier ut till baksidan med direkt access till den underbara trädgården och till uteplatsen. 

Alla bilder

Kök

Ljus och luftigt kök med inredning planerad i vinkel vilket innebär fina arbetsytor och gott om skåpsutrymme. Inbyggd ugn och micro från 2016 i rostrfitt utförande och praktisk arbetshöjd. Kyl, frys och diskmaskin från Samsumg 2021, induktionshäll från Siemens 2022 och spisfläkt Electrolux 2005. Köket har härlig takhöjd upp till 3,9m. Fin köksinredning från HTH med bänkskiva i trä. Trevlig matplats i burspråket för 4-6 personer. Golv i klinker och ljusa väggar. 

Alla bilder

Mäklaren

Vad roligt att du är intresserad av huset! Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta mig på 0709 - 89 69 49 eller via mail: saga@bulowlind.se

Alla bilder

Badrum 1

Stilrent helkaklat badrum - med golvvärme som är skönt för bara fötter! Frostat fönster som ger naturligt ljusinsläpp av dagsljuset utan att ge insyn. Duschplats i hörnan, wc, handfat med kommod samt handdukstork som ger varma sköna handdukar efter duschen. 

Alla bilder

Sovrum 1

Första sovrummet har fönster mot baksidan vilket ger trevligt ljusinsläpp. Ekparkett på golvet med vita väggar som matchas med röd fondvägg. Här finns plats för stor säng samt garderob. 

Alla bilder

Sovrum 2

Sovrum två har fönster mot framsidan, ljusa väggar och ekparkett på golvet. Perfekt som barnrum eller som kontor. 

Alla bilder

Allrum

Perfekt extrarum där barnen kan ha sin egna tv-hörna eller varför inte ett hemmakontor!

Alla bilder

Badrum 2

Vitt kakel på väggarna med snyggt varierande beige klinker kontrasterar snyggt. Duschplats i hörnan, wc, handfat och vägghängd handdukstork som ger varma sköna handdukar på vintern. Frostat fönster som ger trevligt ljusinsläpp. 

Alla bilder

Sovrum 3

Det tredje sovrummet har fönster mot baksidan som ger trevligt ljusinsläpp. Här finns integrerad garderob samt plats för säng och skrivbord om så önskas. Ekparkett på golvet och ljusa väggar samt fondvägg. 

Alla bilder

Sovrum 4

Sovrum fyra har fönster mot baksidan som ger härligt ljusinsläpp. Här finns integrerad garderob samt plats för säng och skrivbord om så önskas. Ekparkett på golvet och ljusa väggar samt fondvägg. 

Alla bilder

Hall

Här välkomnas ni in i en ljus och luftig hall med bra avhängningsmöjligheter samt en takhöjd som sträcker sig ända upp till 3,9m. Ljusa väggar och ekparkett som enhetligt följer med oss vidare i huset. 

Alla bilder

Klädkammare

En generös klädkammare finns i anslutning till sovrum tre och fyra. 

Alla bilder

Grovkök

I grovköket finns torktumlare och tvättmaskin från 2015 samt ett torkskåp, centraldammsugare och frånluftsvärmepump från 2005. 

Alla bilder

Carport

Carport byggd 2015 med grå träfasad. Intill carporten finns även ett förråd på ca. 14kvm. Det finns även möjlighet att parkera en till bil framför carporten. Plats för sophantering finns även här vid. 

Alla bilder

Försäljningsinformation, fastighet

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten. 

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av båda parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 825 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.  

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Område

Välkommen till barnvänliga och idylliska Västra Tommarp!

Här bor ni med bekväm närhet in till Trelleborg med ca 5min bilväg, samtidigt som ni bor naturnära. I Trelleborg hittar ni det mesta ni kan tänkas behöva, allt från mataffärer, idrottsplats, gym, padelhall, restauranger och skolor. Det finns även skola för låg, mellan-stadiet i grannbyn Skegrie. Skolskjuts går precis utanför huset och tar barnen både till Skegrie och Trelleborg. Från Skegrie finns goda bussförbindelser in till Malmö. Det går även regionbussar mellan Trelleborg och Höllviken som stannar i både Västra Tommarp och Skegrie. För några år sedan anlades en bra cykelväg mellan Skegrie och Trelleborg som går genom Västra Tommarp. Området är väldigt lugnt och det är bra gemenskap med grannarna, det finns även lekplats precis i närheten av huset samt flera lekplatser i närheten. I Skegrie finns även fotbollsplan. Havet ligger ca. 5 km bort. Vellinge golfklubb och Trelleborgs golfklubb ligger ca.10 min bilväg bort. 

I Västra Tommarp bor du när allt familjen kan tänkas behöva, varmt välkomna hem!

Alla bilder

Planlösning

Med reservation för avvikelser

Fakta

   
Utgångspris 4 395 000 kr
Adress Tommarps Mölleväg 2
Kommun Trelleborg
Område Västra Tommarp
Typ 1-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 6
Boarea 138 Kvm (Fastighetsregistret)
Biarea 30 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 728 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 2005
Grundläggning Gjuten betongplatta
Stomme Trä
Fasad Trä
Tak Betongpannor
Plåtarbete Svart plåt
Ventilation Mekanisk frånluftsventilation med återvinning
Uppvärmning Frånluftsvärmepump
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster 3-glas
TV/Internet Telia
Driftskostnad 48 800 kr/år varav:
El: 24 780 kr
Vatten/Avlopp: 8 171 kr
Sotning: 1 000 kr
Renhållning: 2 900 kr
Försäkring: 11 949 kr
Beräknat på 3 person(er)
Energiprestanda 124kWh/m² kWh/kvm/år
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 494 000 kr
Summa pantbrev 2 775 000 kr

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.