Malmö - Nya Riseberga

Syster Astrids gata 2

Visa på karta

Härlig rymd - Mycket fint - Underbar utemiljö med både pool och spa

Ett hus från 2003 som verkligen är något utöver det vanliga med härlig rymd och fantastiska sällskapsytor. Underbart stort vardagsrum med hissnande 5,3 meter i takhöjd, fantastiska fönsterpartier och kamin att elda sprakande brasor i. Stilrent kök från 2022 med solida granitskivor, luftig planlösning, två helkaklade badrum, allrum med vy mot vardagsrummet och 3 sovrum med möjlighet att få ännu fler. Utemiljön är fantastisk och en plats som man gärna bjuder in vännerna till. Här väntar en stor pool från 2008, spabad från 2018, stort trädäck, fina lekytor samt uterum från 2012 med skjutbara glaspartier. Varmt välkommen på visning!

I korthet

Utgångspris 8 995 000 kr
Rum 5
Boarea 152 Kvm
Biarea 31 Kvm
Tomtarea 902 Kvm
Typ 1 1/2-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 2003
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Andreas Bülow

Direkt:
Mobil: 070-830 13 05

Ansvarig mäklare: Andreas Bülow
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls:

Idag!
Visa alla

Välkommen

Välkommen till Syster Astrids gata 2 - detta mycket fina och välskötta hem som erbjuder både fantastisk inne- och utemiljö.

Alla bilder

Pool

Stor och inbjudande pool med måtten 9 x 4 meter och djup på 1,7 meter. Nytt pooltak från 2020 och ny värmepump samt cirkulationspump 2022. Rejäl trappa att koppla av på och två lampor som gör poolen till ett smycke på kvällarna. Gediget byggd med betongplatta, väggar i leca och klädd med liner. Underliggande isolering samt isolerade väggar och platonmatta utvändigt. Dräneringspump. All utrustning från svenska Pahléns i rostfritt och brons. Poolen värms upp med egen värmeväxlare och brukar hålla en lagom temperatur kring 30 grader vilket gör att oavsett väder så är det alltid badväder på Syster Astrids gata 2.

Alla bilder

Spa

Lyxigt med både spabad och pool - skönt att kunna bada varmt året om. Detsynskyddat placerade spabad från 2018 trivs man i året om.

Alla bilder

Mäklaren i Husie

Vad roligt att du är intresserad av det här huset! Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta mig på 0708-301 305 eller via mail: andreas.bulow@bulowlind.se

Jag heter alltså Andreas Bülow och driver tillsammans med min kollega Magnus Lind mäklarfirman Bülow&Lind Fastighetsförmedling. Under åren som gått har jag hunnit skaffa mig mycket värdefull kunskap om nästan alla bostadsrättsföreningar och villaområden i staden. Jag har varit fastighetsmäklare sedan 1995 och är numera den mäklare som säljer flest villor i Husie och Östra Malmö. Jag är dessutom den mest rekommenderade mäklaren i Husie och säljer inte bara flest hus här utan också till högst snittpriser (Hitta Mäklare). I Husie finns det ingen som har bättre lokalkännedom än jag då jag själv är uppvuxen på Riseberga, återflyttad till Videdal och numera boende i Kvarnby.

Ett glatt och positivt bemötande, hög kompetensnivå och en utpräglad servicekänsla är de egenskaper många uppskattar hos mig. Nöjda köpare och säljare ger mig en stor kick och målsättningen är att även överträffa dina förväntningar.

Mina tidigare uppdragsgivare har betygsatt mitt arbete och skrivit egna kommentarer kring hur de tycker att jag skött mig. Allt finns att läsa på  www.hittamaklare.se/andreas.bulow

Är du nyfiken på bostadsmarknaden i Husie och vill få lite förhandsinformation om vad som snart är till salu så följ mig gärna på Instagram. maklaren_i_husie

Alla bilder

Uterum

Mycket fint uterum från 2012 med stora och öppningsbara glaspartier som även kan låsas. Gjuten betongplatta med snygg klinker på. Spotlights i både tak och takfot som ger trevligt ljus på kvällarna. Värmer man upp uterummet så kan det även användas på vintern. Detta uterum är en riktig oas där man gärna avslutar dagen och njuter av den fina utsikten mot den upplysta poolen.

Alla bilder

Trädäck

Stort och trevligt trädäck i flera sektioner där ena delen är från 2018. Här ryms många glada vänner.

Alla bilder

Trädgård

Med en sån här trädgård sparar man massor av pengar eftersom behovet att resa utomlands plötsligt försvinner. Här finns verkligen allt man kan önska. Stor uppvärmd pool med trappa, spabad som man använder året om, härligt uterum, fina lekytor och flera uteplatser med trädäck att koppla av på. Helt enkelt en trädgård som inbjuder till både lek och roliga poolpartyn. Man kan inte annat än trivas här.

Alla bilder

Vardagsrum

Den imponerande takhöjden på hela 5,3 meter, de fantastiska fönsterpartierna som ger skönt ljusinsläpp samt den öppna planlösningen mot kök och matsalsdel gör detta vardagsrum till ett alldeles underbart rum med enastående rymd och atmosfär. Väggar i vitt, vitpigmenterad ekparkett och spotlights i taket.

Alla bilder

Matrum

I ena delen av vardagsrummet finns en matsalsdel med dubbla glasdörrar som öppnar upp mot trädgården. Denna del kan även delas av om man önskar fler sovrum.

Alla bilder

Kamin

Elegant kamin från Contura som installerades och blev godkänd 2015. Värmekassett som gör att värmen håller många timmar efter elden slocknat. Kaminen är rätt placerad och man ser den från både köket och matsalsdelen också. Mysigt under kommande höstdagar.

Alla bilder

Kök

Stilrent och snyggt kök från 2022 med inredning i sobert grått och granitskiva i svart från Landernäs som kontrasterar fint. Ovanför diskbänken finns grått kakel som matchar inredningen. Extra bred induktionshäll på 90 cm, fläkt (Thermex), integrerad diskmaskin, integrerad kyl och frys (Bosch) rostfri mikrovågsugn och rostfri ugn (Bosch) - alla maskiner är från 2022. Även ny inbyggd kaffemaskin som ger en nybryggd kopp kaffe när helst du önskar! Väggar i vitt, vitpigmenterad ekparkett, spotlights i taket och dubbla glasdörrar mot trädgården. Överskåp och köksö från 2020.

Alla bilder

Sovrum 1

Ljust sovrum med två höga fönster åt två väderstreck. Garderober med skjutdörrar, väggar i vitt och vitpigmenterad ekparkett.

Alla bilder

Badrum - Entréplan

Fint badrum med helkaklade väggar i vitt med fondvägg i jordnära toner och klinker på golvet. Dusch med duschväggar från -16, belyst spegel -16, handfat med kommod -16, wc -16 och handdukstork -03. Spotlights i taket och ljus fås från frostat fönster.

Alla bilder

Grovkök

Rejält grovkök med plats för torkställning. Inredning i vitt från -15, torktumlare -15, tvättmaskin -14, vask och garderober med skjutdörrar från -14. Klinker på golvet och väggar i vitt. Högt fönster mot gatan samt utgång mot carporten.

Alla bilder

Hall

Luftig och välkomnande hall där man direkt välkomnas av en skön rymd. Klinker vid entrén och i övrigt vitpigmenterad ekparkett samt väggar i vitt och klädkammare.

Alla bilder

Allrum

Trevligt allrum med rostfria räcken och glaspartier från -16 mot både vardagsrummet och trappan vilket ger härlig rymd. Två halvmåneformade fönster ger rummet extra karaktär. Vitpigmenterad ekparkett, vita väggar och klädkammare.

Alla bilder

Sovrum 2

Stort sovrum som från början var två sovrum och kan enkelt bli det igen om man behöver fler sovrum. Två fönster på gaveln samt mindre fönster ner mot vardagsrummet. Vitpigmenterad ekparkett och väggar i vitt. Aircondition installerad här och i allrummet, vilket gör att man sover skönt och svalt även under årets riktigt varma dagar.

Alla bilder

Sovrum 3

Fönster mot söder samt mindre fönster mot vardagsrummet. Vitpigmenterad ekparkett och väggar i vitt.

Alla bilder

Badrum - Övre plan

Fräscht badrum med helkaklade väggar och klinker på golvet. Hörnbadkar, wc, handfat med underskåp, belyst spegel och frostat fönster.

Alla bilder

Framsida

Framsida med carport och stenlagd uppfart med plats för parkering av fyra bilar. Uppfarten pryds av vackra och stora afrikanska vita liljor.

Alla bilder

Övrigt

Fiber via Ownit finns indraget.

Fiber Ownit 1000/100 för  299kr/månad

Tidigare ägare har bland annat utfört följande förbättringar/renoveringar under sin tid i huset:

-2008 Pool.

-2012 Uterum.

-2015/2016 Huset blev inre nymålat i vitt.

-2021 Pooltak, byte av termostater till golvvärmen, aircondition i allrum och i ena sovrummet på ovanvåningen. 

-2022 Bytt värmepump och cikulationspump till poolen.

-2022 Byte av kök och maskiner samt kaffemaskin.

-2023 Slipning av vardagsrumsgolv och köksgolv. 

Alla bilder

Område

Här bor man på en barnvänlig gata. En riktig idyll för barnfamiljerna med närbelägna lekplatser och linbana för de små. Bulltofta Rekreationsområde ligger en korts promenad bort och här finns vacker natur, minigolfbana, motionsslingor, sjöar, skog, grillplatser och bra pulkabackar på vintrarna. För den som gillar golf finns Kvarnby Golfklubb i närheten som även har restaurang. Bussförbindelserna är bra med 2 busshållsplatser nära samt närhet även till regionbussarna. Välsorterade Ica-Maxi, Dollarstore, Nordic Wellnes, 24-seven, Bounce, frisör, Blomsterlandet och Öb promenerar man till på 3 minuter. Förskola och skolor finns också i närheten. Såväl Yttre som Inre Ringvägen nås snabbt vilket gör det enkelt och snabbt att ta sig till exempelvis Danmark.

Alla bilder

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning MALMÖ ÄNGSVÄDDEN GA:1
Gäller kommunikationsleder och lekplatser, fotbollsplan, dräneringsledn.och brunnar, gatubelysning med ledningar. Det finns även en stor grönyta bakom detta huset som också är kul att leka på. Snöskottning på gatorna ingår. Avgiften till samfälligheten är 2500:-/året och är medräknad i driftskostnaderna. Det finns en hemsida med adressen angsvadden.se

Alla bilder

Samfälligheter

Samfällighet MALMÖ ÄNGSVÄDDEN S:1 Gäller mark för gemensamhetsanläggning

Alla bilder

Försäljningsinformation, fastighet

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten. 

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av båda parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 825 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.  

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planlösning entréplan

Med reservation för avvikelser

Planlösning övre plan

Med reservation för avvikelser

Fakta

   
Utgångspris 8 995 000 kr
Adress Syster Astrids gata 2
Kommun Malmö
Område Nya Riseberga
Typ 1 1/2-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 5
Boarea 152 Kvm (Fastighetsregistret)
Biarea 31 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 902 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 2003
Grundläggning Gjuten betongplatta
Stomme Trä
Fasad Tegel
Tak Betongpannor
Plåtarbete Plåt
Ventilation Mekaniks frånluft med återvinning
Uppvärmning Frånluftsvärmepump
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster 3-glas
TV/Internet Fiber via Ownit 1000/100 Mbit
Driftskostnad 50 270 kr/år varav:
El: 32 900 kr
Vatten/Avlopp: 4 400 kr
Samfällighet: 2 500 kr
Renhållning: 4 670 kr
Försäkring: 5 800 kr
Fastighetsavgift på 9 287:- tillkommer.
Energiprestanda 63 kWh/kvm/år
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 3 609 000 kr
Summa pantbrev 5 121 250 kr
Servitut/GA Gemensamhetsanläggning MALMÖ ÄNGSVÄDDEN GA:1
Samfällighet MALMÖ ÄNGSVÄDDEN S:1

Boka en kostnadsfri värdering här!