Malmö - Varvsstaden

Neptunigatan 75

Visa på karta

7:e våningen med fantastisk havsutsikt - Stor balkong - Öppen planlösning - Nybyggt

Välkommen till denna helt nybyggda lägenhet på 7:e våningen på oslagbart läge med enastående utsikt över havet, Öresundsbron och Turning Torso. Här blir man den första att flytta in och få njuta av att allt är så nytt och fräscht samt dessutom få uppleva de vackra solnedgångarna över Öresund. Välplanerad hörnlägenhet med skön rymd tack vare den generösa takhöjden och den öppna planlösningen. Gott om stora fönster som ger härligt ljusinsläpp och man tröttnar aldrig på utsikten från den stora inbjudande balkongen. Varmt välkommen på visning.

I korthet

Utgångspris 3 495 000 kr
Månadsavg. 4 572 kr
Rum 2
Boarea 55 Kvm
Våning 7
Hiss Ja
Balkong Ja
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår 2023
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Andreas Bülow

Direkt:
Mobil: 070-830 13 05

Ansvarig mäklare: Andreas Bülow
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Välkommen

Välkommen till denna välplanerade hörnlägenhet! Belägen på sjunde våningen med enastående havsutsikt. 

Alla bilder

Balkong

Stor och härlig balkong - hela 10 kvm - i bästa västerläge med fantastisk utsikt över havet, Öresundsbron, kanalen samt Västra Hamnen och Turning Torso.

Alla bilder

Vardagsrum

Trivsamt vardagsrum med flera fönster i två väderstreck som bidrar med härligt ljusinsläpp och bjuder på en fantastisk utsikt över havet och Öresundsbron. Rummet ligger öppet mot köket och har en generös takhöjd på 2,8 meter. På golvet ligger fin ekparkett och väggarna är vitmålade. Härifrån nås också den stora balkongen.

Alla bilder

Kök

Modernt och inbjudande kök från Vedum i en sval skandinavisk stil med släta grå luckor. Gott om arbetsyta på beige bänkskiva och vitt kakel ovanför som stänkskydd. Energieffektiva vitvaror - spishäll, fläkt, kombinerad ugn/micro, kyl/frys samt integrerad diskmaskin. 

Alla bilder

Sovrum

Stort sovrum med gott om förvaring i garderober med skjutdörrar längs ena väggen. Vitmålade väggar och ekparkett på golvet.

Alla bilder

Badrum

Stilrent helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och grå klinker på golvet. Duschhörna med vikbara glasdörrar, vask med kommod och spegelskåp ovanför vasken. Dessutom finns här en egen kombinerad tvättmaskin/torktumlare med praktisk arbetsbänk och skåp ovanför för ännu mer förvaring. 

Alla bilder

Hall

Välkomnande entré där man direkt möts av den sköna känslan av att allt är nytt och blickar man mot fönsterna så ser man det böljande havet direkt. Praktisk mörkgrå klinker på golvet som sedan övergår till ekparkett som enhetligt löper vidare in i hall, vardagsrum, kök och sovrum.

Alla bilder

Walk in closet

I anslutning till hallen finns även en praktisk walk in closet som löser förvaringen.

Alla bilder

Föreningsinformation

Bostadsrättsföreningen Varvsporten har lämnat följande uppgifter om fastigheten och föreningen. Vi uppmanar den slutlige köparen att själv bekräfta denna information med någon representant för styrelsen.

Brf Varvsporten är en äkta förening som själva äger marken som fastigheten står på. Våren 2023 stod de fem huskropparna färdiga. Husen är i olika höjd, mellan 7-11 våningar, och innehåller 116 bostadsrättslägenheter. ARC Fastighetspartner sköter den ekonomiska förvaltningen. En överlåtelseavgift om 2,5% av prisbasbeloppet (1433 kr 2024) samt en pantsättningsavgift om 1% av prisbasbeloppet (573 kr 2024) debiteras köparen.

AVGIFT
I avgiften ingår värme, kallvatten samt tillgång till bilpool. Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 169 kr/mån för tv och bredband. Föreningen har gemensamt avtal för el samt individuell mätning av varmvatten. Individuell avläsning sker och faktisk förbrukning debiteras på månadsavin. Föreningen har också en bilpool innhållande två bilar från OurGreenCar.
Enligt föreningens ekonomiska förvaltare finns i dagsläget inga planerade höjningar av månadsavgiften. Avgiften höjdes med 13,3% i november 2023 på grund av slutplacering av föreningens lån.

TV, INTERNET & TELEFON
Kollektivt avtal är tecknat med Telia för tjänsten Triple play och omfattar bredband, 100/100 Mbit/s, bredbandstelefoni, digital-TV paket Lagom. För detta debiteras 169 kr/månad på månadsavin.

TVÄTT
Lägenheterna är utrustade med tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin.

PARKERING
Föreningen har tillgång till 84 parkeringsplatser. Dessutom finns 1 st handikappsparkeringsplats på gården. I startskedet har samtliga 3-5 RoK erbjudits möjlighet att hyra en parkeringsplats. Därefter finns, i mån av platser, möjlighet för övriga i föreningen att hyra. Parkeringsplatserna hyrs ut samt förvaltas av P-Malmö och bokas på deras hemsida. Initialt har de gett ungefärliga prisuppgifter på ca 1000:-/månad på markparkering, område 574 på Solhöjdsgatan, och när p-huset står klart, under 2026 som planen ser ut, kostar dessa platser ca 1200:-/mån.

CYKEL- OCH BILPOOL
OurGreenCar kommer erbjuda en bilpool exklusivt till de boende i Varvsporten. Totalt kommer det finnas två elbilar helt dedikerade till de boende i föreningen. I cykelförråden kommer det att finnas tre el-lådcyklar. Samtliga fordon låses och låses upp digitalt genom en mobil-app. OurGreenCar tar hand om all service såsom städ, tvätt och skötsel. De boende hyr cyklar och bilar till en låg taxa utan någon fast månadskostnad.

ÖVRIGT
Alla bostäder har tillgång till förråd, antingen i lägenheten, på loftgången, i trapphuset eller i markplan.

Alla lägenheter har säkerhetsdörr, entrédörrar till trapphus är försedda med passagesystem för tagg och porttelefon är kopplad till telefon i de boendes hall.

Huset omgärdar en trevlig gårdsmiljö med gemensam sittgrupp och grillplats. På gården finns Miljörum med källsortering och i varje trapphus finns ett barnvagnsförråd. I markplan och i gårdshus finns cykelparkering.

Bostäderna i Varvsporten är Svanenmärkta och du kan känna dig trygg i att du kommer att få ett energieffektivt och miljöklokt boende.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information: https://varvs.brfhemsida.com/

 

Alla bilder

Område

I Varvsstaden bor du på ett av Malmös allra bästa lägen med närhet till både strand, park och storstadspuls. Här kan du  strosa längs kajpromenaden, sola på bryggan eller ta en picknick i parken. Vill du ta dig ett dopp i havet är det inte långt till Ribersborgsstranden och Västra Hamnen som båda erbjuder salta bad. Precis utanför dörren finns Citadellskajen med sina restauranger och vinbarer vid de vackra kanalerna. Bara ett stenkast bort ligger Malmö Universitet, Malmö Live-kvarteret med Saluhallen, konsertsal och Clarion-hotells skybar och på 5 minuters promenadavstånd nås Centralstationen. Dessutom är kommunikationerna utmärkta, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden. 

Alla bilder

Planritning

Med reservation för avvikelser

Fakta

   
Utgångspris 3 495 000 kr
Månadsavg. 4 572 kr
Ingår i avgift Värme, kallvatten samt tillgång till bilpool.
Adress Neptunigatan 75
Kommun Malmö
Område Varvsstaden
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 2
Boarea 55 Kvm (Föreningens information)
Våning 7
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggår 2023
Förening Brf Varvsporten
Bostadsrättens nettoskuldsättning 788 098 kr
Kommentar nettoskuldsättning Bostadsrättens nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Den baseras på föreningens räntebärande skulder minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlag för beräkningen kommer från den ekonomiska planen då en årsredovisning ännu inte existerar. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.
Andel i föreningen 0.86050
Pantsatt Nej
Förråd Källarförråd
Byggnadssätt
Uppvärmning Fjärrvärme - radiatorer
TV/Internet Fiber
Driftskostnad 10 200 kr/år varav:
Värme: 1 800 kr
El: 6 600 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat på 1 person(er)
Energiprestanda 61 kWh/kvm/år

Boka en kostnadsfri värdering här!