Malmö - Kristineberg

Salviegången 4

Visa på karta

Underbart boende på lugnt och fint läge

Tillfälle att förvärva ett fantastiskt boende beläget på ett lugnt och fint läge. Här njuter man av en härligt öppen planlösning samt en trädgård som bjuder på hur mycket trivsel som helst, detta är huset med möjligheter, antingen njuter man av den öppna planlösningen eller så delar man av med två väggar och får fyra rum varav tre sovrum. Lugnt och trivsamt område där det är lätt att trivas. Till bilen har man det egna garaget, helt perfekt...

I korthet

Utgångspris 2 995 000 kr
Boarea 100 Kvm
Tomtarea 360 Kvm
Typ Parhus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1963
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Paul Eriksson

Direkt: 073-152 54 34
Mobil: 073-152 54 34

Ansvarig mäklare: Paul Eriksson
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls:

Imorgon
Visa alla

Välkommen

Välkommen till detta fantastiska boende. Öppen planlösning med generösa ytor samt en underbar trädgårdsdel där man njuter av mycket sol och bad mest hela dagen. Trivsamt så det förslår helt enkelt...

Alla bilder

Vardagsrum

Vardagsrum med stora härliga ytor vilket ger fina möbleringsmöjligheter, här får plats med hur mycket som helst. Ljust och fint, ett rum där trivselfaktorn är hög.

Alla bilder

Mäklaren

Vad roligt att du är intresserad av det här huset! Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta mig på 073-152 54 34 eller via mail: paul.eriksson@bulowlind.se

Alla bilder

Kök

Snyggt och propert IKEA kök från 2017, modernt och genomtänkt som väl passar detta boende. Här har man även en separat matplats, perfekt då man har matsalsbord i vardagsrumsdelen. Även maskiner från 2017.

Alla bilder

Matplats

Separat matplats vid kök.

Alla bilder

Sovrum

Här har man ett sovrum av modell större, även den kräsne bör bli nöjd. Har man behov så kan man dela av detta rum till två likt original planlösning samt dela av vardagsrum, då har man tre sovrum. Planlösning som den är idag ger helt fantastisk fina ytor. Riktigt trevligt...

Alla bilder

Badrum

Modernt och stiligt badrum som är renoverat 2019, kaklade väggar samt klinker på golv.

Alla bilder

Gästtoalett

Perfekt med gästtoalett. Likt övriga så är här såklart snyggt och fräscht samt trivsamt.

Alla bilder

Hall

Välkomnade hall som på ett trevligt sätt öppnar upp sig emot övriga boendet. Här känner man ganska omgående känslan av både rymd och atmosfär.

Alla bilder

Uterum

Här har man en ganska enkel uterumsdel som verkligen fyller sin funktion. Så mysig känsla av att både sitta inne och ute, perfekt när sommarregnet kommer på besök.

Alla bilder

Uteplats

Perfekt ställe att njuta av de härliga grillkvällarna i goda vänners lag, samtidigt som det är den perfekta platsen för solbad om dagen.

Alla bilder

Trädgård

Säljarna har verkligen skapat en egen oas, bilderna säger mer än tusen ord. Njut...

Alla bilder

Framsida

Lugna gatan, välkommen.

Alla bilder

Övrigt

Alla bilder

Försäljningsinformation - Fastighet

ALLMÄN INFORMATION
De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten.

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se

LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.

BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.

LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 875 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad

BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Handelsbanken Ideon för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning.Handelsbanken Ideon hjälper dig/er gärna, ring dem på 046-15 95 90.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till
fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen. Önskar du inte bli kontaktad så meddelar du bara det så tar vi bort dig ur våra register.

Alla bilder

Alternativ planlösning

Med reservation för avvikelser

Planlösning

Med reservation för avvikelser

Fakta

   
Utgångspris 2 995 000 kr
Adress Salviegången 4
Kommun Malmö
Område Kristineberg
Typ Parhus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Boarea 100 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 360 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1963
Grundläggning Platta på mark
Stomme Tr
Fasad Puts
Tak Papp
Plåtarbete Lackerad plåt
Ventilation Självdrag
Uppvärmning Fjärrvärme (växlare från 2008)
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster 3-glas
TV/Internet Fiber ej indragen
Driftskostnad 29 620 kr/år varav:
Värme: 12 700 kr
El: 14 400 kr
Samfällighet: 200 kr
Renhållning: 2 320 kr
I driftskostnaden är ej fastighetsavgift samt kosstnad för försäkring medräknad, i kostnad samfällighet ingår skötsel av område samt tillgång till tvättstuga, vid behov kan samfällighetsavgift höjas enl säljaren.
Beräknat på 3 person(er)
Energiprestanda 133 kWh/kvm/år
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 879 000 kr
Summa pantbrev 2 550 000 kr

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning