Malmö - Klagshamn

Kantvägen 13

Visa på karta

Pool och trädgård i soligt söderläge - Vinterisolerat uterum - Vardagsrum med öppet i nock

Välplanerat 1-plans hus om 140 m² som stod färdigställt 2004. Huset bjuder på ett stort kök med utrymme till rejäl matplats, mycket generöst tilltaget vardagsrum om hela 35 m² med öppet upp i nock och braskamin. Vidare finner vi 4 bra sovrum, dubbla badrumsmiljöer samt tvättstuga/grovkök med separat entré och klädkammare till förvaring. Tomten mäter hela 785 m² och huset är smart placerat så att största ytan blir i den uppväxta trädgården i där vi också hittar det härliga poolområdet – allt i optimalt söderläge. Mot trädgården ligger också uterummet om ca 30 kvm som är vinterisolerat och därmed fungerar lika bra året runt. Välkomna!

I korthet

Utgångspris 6 495 000 kr
Rum 5
Boarea 140 Kvm
Biarea 40 Kvm
Tomtarea 785 Kvm
Typ 1-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 2004
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Christoffer Carlström

Direkt: 040-300 30 05
Mobil: 070-876 01 80

Ansvarig mäklare: Christoffer Carlström
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Budgivning pågår

Högsta bud: 6 400 000 kr – Visa budhistorik

Välkommen

Välkommen till Kantvägen 13 - Enplansvilla med pool och stor insynsskyddad trädgård i optimalt söderläge!

Alla bilder

Vardagsrum

Härlig rymdkänsla i luftigt vardagsrum på hela 35 kvm med imponerande takhöjd och öppet upp i nock. Ett stort glasparti med fönster i tre väderstreck och utsikt över trädgården låter dagsljuset flöda in - härifrån finns även dörr ut till terrassen. Vid andra kortändan finns en kamin som sprider värme och trevnad över hela rummet och där man gärna kurar ihop sig framför en sprakande brasa när höstvindarna viner utanför. Stora ytor som ger gott om plats för både soffgrupp och matsalsmöblemang för den som önskar. Parkettgolv och väggar i sobert ljusgrått.

Alla bilder

Mäklaren

Vad roligt att du är intresserad av den här 1-plansvillan! Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta mig på 070-876 01 80 eller via e-mail: christoffer.carlstrom@bulowlind.se

Alla bilder

Kök

Generösa ytor i rymligt kök med inredning från Marbodal och skåp längs två sidor, vilket innebär gott om skåpsutrymme och fina arbetsytor. Den centralt placerade köksön utgör förutom extra bänkyta och förvaring ett praktiskt komplement till matplatsen där man kan få sällskap till matlagningen, äta mindre mål eller låta barnen göra läxorna. Fullt utrustat med kyl och frys (Samsung), diskmaskin (Siemens), inbyggd ugn samt mikrovågsugn (Beko och Whirlpool), induktionshäll (Cylinda) och spisfläkt (Siemens). Samtliga köksmaskiner i rostfritt utförande. Ljusgrått kakel som stänkskydd ovanför matchande bänkskiva i mörkare grått. Stora fönsterpartier och dörr ut mot det rymliga uterummet. Spotlights i taket som ger jämn och fin belysning, praktiskt klinkergolv och ljusa väggar.

Alla bilder

Uterum

Uterummet är på närmare 30 kvadratmeter och dessutom vinterisolerat - stort som ett vardagsrum och under större delen av året fungerar det precis som just det. Ett extra sällskapsutrymme där familjen gärna spenderar dagarna men även är perfekt när kvällarna börjar bli kyliga eller vädret bjuder på en regnskur - inglasningen förlänger helt enkelt utesäsongen! Stora skjutbara fönsterpartier mot terrassen utanför, panelklätt tak med infällda spotlights, ljust laminatgolv och ingång till ett rymligt förråd.

Alla bilder

Sovrum 1

Inbjudande master bedroom på ca 13 kvm med fönster mot gatan i svalt norrläge och hela 5 inbyggda garderober. Parkettgolv och tapetserade väggar i rogivande nyans.

Alla bilder

Sovrum 2

Nås från den inre korridoren som delas med det stora badrummet och Master bedroom. Rummet mäter ca 10 kvm och har sina fönster mot trädgården i söder. 2 fasta garderober tillsammans med parkettgolv och tapetserade väggar.

Alla bilder

Sovrum 3

Med ingång från vardagsrummet ligger det tredje sovrummet vägg i vägg med sovrum nummer två. Även detta sovrum har fönster mot trädgårdssidan och mäter ca 10 kvm.

Alla bilder

Sovrum 4

Husets fjärde sovrum nås direkt ifrån huvudentrén och har sitt fönster mot gatan i norr. Precis som övriga sovrum ligger det parkettgolv och väggarna är tapetserade. En fast garderob till förvaring.

Alla bilder

Badrum

Ett stort badrum med både badkar och dusch - uppskattat av alla, men inte minst av barnfamiljen! Helkaklade väggar i marmorerade blåa nyanser med matchande klinkergolv och vattenburen golvvärme som är skönt för bara fötter. Wc, handfat med stor kommod och avställningsytor på sidorna samt badrumsspegel och ytterligare skåpsinredning ovanför. Ett högt sittande fönster släpper in dagsljuset utan att ge insyn.

Alla bilder

Badrum 2

Ytterligare ett helkaklat badrum som går i gråa nyanser. Duschplatsen i hörnan omgärdas av vikbara  glasväggar som kan fällas undan när duschen inte används och på så sätt ge mer golvyta. Wc samt handfat med kommod. Vattenburen golvvärme även här och ett fönster som släpper in dagsljuset.

Alla bilder

Hall

Ljus och välkomnande entréhall med praktiskt grått klinkergolv som övergår i parkett. Goda avhängningsmöjligheter i inbyggd skjutdörrsgarderob och hallens generösa yta möjliggör möblering med byrå eller extra garderob. Härlig fri siktlinje från hallen via vardagsrummets fönster rakt ut i trädgården vilket ger extra ljus och bra känsla.

Alla bilder

Grovkök

Rymlig tvättstuga/grovkök som nås från köket och via separat grovingång från uppfarten då det är lite extra smuts under skorna. Tvättmaskin, torktumlare, vask med arbetsyta och gott om utrymme till extra förvaring i form av en separat klädkammare. Praktiskt klinkergolv och fönster mot framsidan av huset gör detta till en tvättstuga man faktiskt kan trivas i att använda.

Alla bilder

Pool

Poolområde i optimalt soligt söderläge med upphöjt trädäck runt om som sedan sträcker sig vidare mot altan och uteplatser. Insynsskyddad av staket och grönska samt försedd med skjutbart pooltak och trappa ner i poolen för den som helst doppar sig ett steg i taget eller gärna sitter och njuter av både sol och svalka samtidigt. Pooltaket är dessutom högt nog att tillåta bad även under regniga eller lite kyligare dagar, vilket gör poolsäsongen så mycket längre. Pooltaket skyddar också från skräp och löv och gör uppvärmningskostnaderna betydligt bättre.

Alla bilder

Trädgård

Tomt i bra storlek där de stora ytorna ligger privat belägna i söderläge på husets baksida. Förutom poolområdet finns här mjuk och grön gräsmatta som inbjuder till lek och spring, fina planteringar längs sidorna med stenläggning och upphöjda odlingsbäddar, bärbuskar och flera olika fruktträd som ger fin skörd sensommar och höst. Tomtens storlek gör att man har härliga utomhusytor med plats för både bad, lek och njutande i solen utan att för den skull behöva ta utrymme från den med gröna fingrar och odlingsintresse. Allt omgärdat av gröna och välklippta häckar.

Alla bilder

Terrass

Terrassen sträcker sig över hela husets baksida med större sittytor både vid poolen och i anslutning till uterummet. Här ryms både matbord med stolar, solbäddar och grillhörna. Här väntar många trevliga grillkvällar i sällskap av vänner och familj.

Alla bilder

Framsida

Singelströdda utrymmen på husets framsida med stenlagd gång fram till entrédörren. Asfalterad uppfart och carport med plats att parkera två bilar samt ytterligare möjlighet till biluppställning på husets östergavel.

Alla bilder

Övrigt

Nuvarande ägare har bland annat utfört följande förbättringar och renoveringar under sin tid i huset:

-2014 Ny fasad.
-2015 Vinterisolerat uterum på ca 30 kvm

Larm finns i huset, ingår dock ej i köpet.

Bredband via fiber med en hastighet på 1000Mbit levereras av Sydantenn till en kostnad av 423:-/månad.

Extra kyl (2023) och frys (2019) finns i förrådet.

Separat värmepump till poolen är installerad.

Luft/luft värmepump installerades som komplement 2023 vilket bidrar till lägre förbrukning vintertid och möjlighet till kyla på sommaren.

Alla bilder

Klagshamn

Natursköna Klagshamn är en lugn och barnvänlig boendeort med en gemytlig bykänsla. Miljön är idyllisk med härlig natur och gångavstånd till hav och badstrand. Klagshamn växte fram som en industriort i början 1900-talet. Under lång tid bröts kalksten i området och även om den industrin inte är aktiv idag präglar den fortfarande samhället. De små sjöar som ligger mitt inne i Klagshamn är gamla kalkbrott som vattenfyllts. Vid den tidigare cementfabriken huserar idag istället Klagshamns Ryttarförening i ett toppmodernt ridhus. Hamnen, som tidigare tog emot oceanångare, är numera en mysig småbåtshamn. Klagshamn är unikt och skiljer sig från resten av Malmö genom att ha tillgång till ett urval av sådant som saknas i många andra delar av kommunen såsom havet, småbåtshamn strandängarna och Klagshamnsuddens naturreservat.

Här finns en väl utbyggd barnomsorg med förskolor och skolor. Klagshamnsskolan från 1900-talets början där det idag går cirka 140 elever, från förskoleklass till årskurs 1 fördelade på 6 klasser samt fritids. Årskurs 2-9 går eleverna på Strandskolan som byggdes 2006 och byggdes ut under 2014. Det finns dessutom tre kommunala dagis, Smaragden & Rubinen belägna i anslutning till Hermods plats, plus det nybyggda Opalen bakom Folkets hus samt ett privat, Klagshamns Förskola på Bettys väg.

I Klagshamn finns ett brett utbud av fritidsaktiviteter. Utmed havskusten ligger idrottsplatsen med härliga grönytor för fotboll som precis fått sällskap av en idrottshall som ger ytterliga möjligheter såsom innebandy, handboll och gympa. Här finns också Klagshamns Ryttarförening som erbjuder allt från ridskola för de små, ridläger samt mer avancerade kurser. På Möllevägen hittar vi vår bonde med gårdsförsäljning av grönsaker m.m. Vidare finner ni frisör, massös, livsmedelsbutik, känd under namnet Affan, samt två pizzerior i Södra Klagshamn.

Längtar man efter citylivets puls når man Malmö city på ca 15 min med bil. Stadsbussen kör med flera avgångar per timme. Svågertorp och motorvägspåfart till Lund, Trelleborg och Köpenhamn nås på behagligt avstånd.

Vid Kalkbrottssjöns östra sida anlades det under 2019 en park, mycket naturmark är kvar men också områdeslekplats, ett utegym, en samlingsplats och två utsiktsplatser samt paviljong med utsikt över Kalkbrottssjön på den södra utsiktsplatsen och en grillplats som öppnar sig mot sjön. I kalkan finns en helt nyanlagd badbrygga med hopptorn - invigda nu till badsäsongen 2023.

Alla bilder

Försäljningsinformation, fastighet

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten. 

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av båda parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 825 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.  

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planritning Kantvägen 13

Med reservation för avvikelser

Fakta

   
Utgångspris 6 495 000 kr
Adress Kantvägen 13
Kommun Malmö
Område Klagshamn
Typ 1-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 5
Boarea 140 Kvm (Fastighetsregistret)
Biarea 40 Kvm (Säljarens information)
Tomtarea 785 Kvm (Fastighetsregistret)
Biarean omfattar ca 30 m² isolerat uterum och ca 10 m² förråd.
Byggår 2004
Grundläggning Gjuten betongplatta
Stomme Trä
Fasad Puts, ny luftad fasad 2014
Tak Tegel
Plåtarbete Lackerad plåt
Ventilation Mekanisk frånluft
Uppvärmning Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme. Luft/luft värmepump installerades som komplement 2023 vilket bidrar till lägre förbrukning vintertid och möjlighet till kyla på sommaren.
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster 3-glas Thermo
TV/Internet Fiber via Sydantenn
Driftskostnad 45 625 kr/år varav:
El: 34 630 kr
Vatten/Avlopp: 6 945 kr
Samfällighet: 1 000 kr
Renhållning: 3 050 kr
Elförbrukning för helåret 2022 var 14.429 kWh. Vattenförbrukningen har uppgått till ca 190 kubikmeter/år.
Beräknat på 2 person(er)
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 3 923 000 kr
Summa pantbrev 3 825 000 kr
Servitut/GA Gemensamhetsanläggning MALMÖ GEMENSKAPEN GA:1
Samfällighet MALMÖ GEMENSKAPEN S:1
Officialservitut byggnad

Boka en kostnadsfri värdering här!

Dokument

  • Inga dokument tillgängliga

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.

Budgivning pågår

Högsta bud: 6 400 000 kr

Bud Budgivare Datum Tid
6 400 000 kr Budgivare 4 2023-09-21 13:06
6 375 000 kr Budgivare 2 2023-09-21 12:19
6 350 000 kr Budgivare 4 2023-09-21 12:05
6 325 000 kr Budgivare 2 2023-09-21 11:41
6 295 000 kr Budgivare 3 2023-09-21 11:15
6 275 000 kr Budgivare 2 2023-09-20 08:23
6 250 000 kr Budgivare 1 2023-09-19 11:30