Burlöv - Åkarp

Sirapsvägen 9

Visa på karta

Friköpt enplanshus - Braskamin - Trädäck

På lugn återvändsgata finns detta arkitektritade enplanshus med modern arkitektur, vilket ger en stilren och uppdaterad känsla. Stort vardagsrum med braskamin, generös takhöjd och stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Utgång till stort, härligt trädäck med markis, förråd och lättskött trädgårdstäppa i soligt söderläge. 3-4 sovrum, varav ett med utgång till uteplats/trädäck på framsidan av huset. Praktiskt med två helkaklade badrum med dusch och dessutom separat tvättstuga. Mycket barnvänligt område med promenadavstånd till skolor och förskolor. Måste upplevas! Varmt välkomna att boka tid för visning!

I korthet

Utgångspris 4 795 000 kr
Rum 4
Boarea 125 Kvm
Tomtarea 393 Kvm
Typ Parhus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 2007
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Ing-Marie Bengtsson

Anna Carlstedt Mörk

Visning

Nästa visning hålls:

Imorgon
Visa alla

Välkommen

Välkommen till Sirapsvägen 9 i Åkarp, ett mycket väl- och lättskött 1-planshus med hörntomt. Byggåret är 2007, men fasaden är från 2012/2013 enligt 2012-års byggnorm (Weber). Larm finns och kan överlåtas om så önskas. 

Alla bilder

Vardagsrum

Stort, härligt vardagsrum med braskamin och Junckers skeppsgolv, vilket är slipat, oljat och tunt lackat (2022). Stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Tack vare att takhöjden är 2,60/3,0 meter bjuds här en sagolik atmosfär. Utgång till stort, insynsskyddat trädäck med markis och lättskött trädgård. Vid behov kan vardagsrummet enkelt delas av om man önskar ytterligare ett sovrum - se alternativ planskiss. 

Alla bilder

Öppen spis

Braskamin - varning för hög mysfaktor. Vi går mot en svalare årstid och när höstvindarna viner utanför är det vardagslyx att kunna tända en brasa och lyssna till knastret från ex. gran eller tall! 

Notera dock att i Burlövs kommun får man endast elda för trivsel. På www.burlov.se framgår: "Vedeldning i kaminer och pannor: Eldning med ved i braskaminer, öppna spisar och kakelugnar i tättbebyggda områden bör inte ske annat än i mycket begränsad utsträckning, s.k. trivseleldning. Trivseleldning innebär en till två gånger i veckan och då inte mer än 4 timmer per gång."

Alla bilder

Trädäck

Stort, härligt trädäck med markis som är insynsskyddat och ligger i soligt söderläge. Här finns gott om plats för både större loungegrupp och matgrupp. Lättskött hörntomt med gräsmatta och förråd.

Alla bilder

Kök

Ljust och arbetsvänligt kök med klinkergolv, svart granitbänkskiva och bra arbetsytor. Snyggt, stilrent och elegant med många ekluckor och -lådor.  Utrustning: Spishäll, spisfläkt, kyl, frys, inbyggnadsugn- och mikro samt diskmaskin. 

Alla bilder

Matplats

Ljus, hemtrevlig matplats med halvt burspråk, grå fondvägg samt Junckers skeppsgolv som är slipat, oljat och tunt lackerat 2022. Här finns plats för 4-6 personer.

Alla bilder

Sovrum 1

Stort sovrum med fondvägg och Junckers skeppsgolv som är slipat, oljat och med ett tunt lager lack (2022). Två garderober med spegelskjutdörrar. Utgång till uteplats på framsidan av huset. 

Alla bilder

Sovrum 2 & 3

Både sovrum 2 och 3 har Junckers skeppsgolv av ek som är lackat. Sovrum 2 har en grå fondvägg och sovrum 3 har två garderober och två linneskåp som är flyttbara. 

Alla bilder

Badrum 1

Stort, stilrent helkaklat badrum med golvvärme. Utrustning: Dusch med duschväggar, WC, handfat med kommod och handdukstork.

Alla bilder

Badrum 2

Stilrent, helkaklat badrum med golvvärme. Utrustning: Dusch med duschväggar, WC, handfat med kommod och handdukstork.

Alla bilder

Tvättstuga

Ljus, rymlig tvättstuga med fönster och klinkergolv Utrustning: Tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, tvättho och värmepanna. Här bjuds på bra arbetsytor för att sortera och vika tvätt etc. Och har du/ni som köpare blöjbarn är bänkhörnan perfekt till ändamålet.

Alla bilder

Entré

Ljus, rymlig entré med fönster och klinkergolv innanför dörren - vilket är både snyggt och praktiskt! 

Alla bilder

Hall

Ljus hall med Junckers skeppsgolv som är slipat, oljat och lackat 2022. I hallen finns den rymliga klädkammaren med garderob, städskåp och lucka till vinden. 

Alla bilder

Mäklaren i Burlöv

Kul att ni visar intresse för denna fastighet!

Mitt namn är Ing-Marie Bengtsson och jag har arbetat som fastighetsmäklare i Burlöv sedan 2003, då jag tog min högskoleexamen som fastighetsmäklare. Jag har bott med min familj i Åkarp i 15 år och därför har Burlövs kommun på ett naturligt sätt blivit mitt gebit. Som person är jag driven, målinriktad och social. Ska jag göra något – ska det göras ordentligt – gärna med ett leende på läpparna. År efter år är jag den mäklare som förmedlar flest bostäder och får flest rekommendationer i Burlövs kommun (källa: Hitta mäklare). Jag lovar att göra mitt bästa för att ni ska få korrekt information och att alla ska få samma möjligheter att tänka, bjuda och köpa.

Eftersom jag mestadels ägnar dagarna åt att prata med människor så brukar det vara enklast att nå mig via mejl. Så snart jag får en lucka så hör jag av mig med ett svar, eller ett telefonsamtal. Normalt är fredagar och lördagar lediga dagar för mig, men undantag förekommer.

Har ni frågor så är ni varmt välkomna att skicka dessa via:
i-m.bengtsson@bulowlind.se.

Är ni i behov av hjälp med lånelöfte eller en värdering/samtal kring eget nuvarande boende så står jag gärna till tjänst, och all förhandsrådgivning är självklart gratis.

Mina tidigare uppdragsgivare har betygsatt mitt arbete och skrivit egna kommentarer kring hur de tycker att jag skött mig. Allt finns att läsa på >> www.hittamaklare.se/ingmarie.bengtsson

Alla bilder

Fastighet

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, totalt värde: 2 268 000 kr
Mark, totalt värde: 995 000 kr ().
Summavärde: 3 263 000 kr
Taxeringsår: 2021
Byggår: 2007
Värdeår: 2007

Gemensamhetsanläggning BURLÖV ÅKARP GA:25
GA1

Samfällighet BURLÖV ÅKARP S:16
samfallighet_1

Vita husens samfällighet: Renhållning och abonnemang vatten ingår. Skyldigheter: Varje hushåll städar miljöhuset var 15:e vecka; avfallstunnor tvättas. Under del av året klipps gräsmattan vid gästparkeringen samtidigt som miljöhuset städas. 

Alla bilder

Område

Åkarp är lugnt och barnvänligt och ligger endast 9 km från både Malmö och Lund. Det finns flera förskolor och tre skolor. På bara några, läs ca 10, minuters promenad kommer man till matbutik, pizzeria, restaurang/pub. Åkarp ligger på utmärkt pendlingsläge med goda kommunikationer med såväl buss som tåg. Man promenerar snabbt och lätt till både busshållplatser och tågstationen i Åkarp. Det är dessutom bara 3 km till både Burlöv Center och Burlövsbadet. Burlöv Center erbjuder allt du behöver inom shopping. Burlövsbadet är Burlövs toppmoderna badhus. Här kan du ta ett dopp i någon av de fyra bassängerna, gymma med virtuell personlig tränare eller testa på interaktiv gruppträning.

En järnvägstunnel om 400 meter genom Åkarp är i full gång. Du kan läsa mer om arbetet på: http://www.trafikverket.se/flackarp-arlov. Projektet "Flackarp-Arlöv" beräknas bli klart, efter många års arbete, under hösten (2023). 

Alla bilder

Instagram

Den som vill vara först med att få reda på kommande bostadsförsäljningar i Åkarp och Arlöv följer lämpligen mitt konto på Instagram som heter: Maklaren_i_Burlov. Nya uppdrag visas alltid där allra först, oftast flera veckor före det syns på öppna internetsidor.

Alla bilder

Planskiss Sirapsv 9

Med reservation för avvikelser

Alt planskiss Sirapsv 9

Med reservation för avvikelser

Fakta

   
Utgångspris 4 795 000 kr
Adress Sirapsvägen 9
Kommun Burlöv
Område Åkarp
Typ Parhus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 4
Boarea 125 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 393 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 2007
Grundläggning Platta på mark
Stomme Trä
Fasad Puts - helt ny fasad 2012/2013 enligt 2012-års byggnorm
Tak Papp
Ventilation Mekanisk med värmeåtervinning
Uppvärmning Frånluftsvärmepump
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp
Fönster 3-glas
TV/Internet Fiber
Driftskostnad 29 258 kr/år varav:
El: 22 658 kr
Vatten/Avlopp: 1 000 kr
Samfällighet: 5 600 kr
Sophämtning och abonnemang vatten ingår i samfällighetsavgiften.
Beräknat på 1 person(er)
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 3 263 000 kr
Summa pantbrev 1 877 000 kr
Servitut/GA Gemensamhetsanläggning BURLÖV ÅKARP GA:25
Samfällighet BURLÖV ÅKARP S:16

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning