Malmö - Husie - Kvarnby

Lindells väg 3

Visa på karta

Villa med 4 lägenheter för uthyrning - Gediget stenhus - Källare med ytterligare möjligheter

Gedigen tvåplansvilla med källare i lugnt och barnvänligt kvarter - inredd med fyra lägenheter som i dagsläget samtliga hyrs ut till hyresgäster. Lägenheterna är en- och tvårumslägenheter från 35 till 76 kmv och totalt idag uppgår årshyran för de fyra lägenheterna till 318 708:-. Här finns stor källare med högt i tak, tvättstuga, pannrum, garage och rymligt förrådsutrymme. Eventuellt möjligt att bygga om garage och förråd för att på så sätt få ytterligare två rum och kök för uthyrning. Trädgården är lummig med mycket grönska och ett härligt ställe att vara på under sommarhalvåret. Stenlagd uppfart utanför med plats att parkera tre bilar utanför. Fastigheten säljes i bolagsform. Barnvänligt område med närhet till golfbana, flera lekplatser och den populära Bäckagårdsskolan.

I korthet

Utgångspris 4 495 000 kr
Boarea 236 Kvm
Biarea 121 Kvm
Tomtarea 812 Kvm
Typ 2-plansvilla med källare
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1949
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Andreas Bülow

Direkt:
Mobil: 070-830 13 05

Ansvarig mäklare: Andreas Bülow
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Välkommen

Välkommen till Lindells väg 3 - ett gediget stenhus med fyra olika lägenheter i god standard som varierar från 1 rum och kök till 2,5 rum och kök.

Alla bilder

Fastighet

Man har gjort en genomtänkt planlösning med två lägenheter på vart plan.

Entréplan
Lgh. nr. 1001:En helt nymålad enrumslägenhet på 35 kvm där nuvarande ägare får in en årshyra på 57 240:-, vilket innebär 4 770:-/månad. Här är precis inlagt nytt köksgolv samt ny kyl och frys.
Lgh nr. 1002 som är en rymlig tvårumslägenhet på hela 76 kvm. Här är årshyran 90 912:-, d.v.s. 7 576:-/månad.

Övre plan
Lgh. nr. 1101: En fin hörnlägenhet på ett rum och kök - 40 kvm stor - med en årshyra på 62 028:-, alltså 5 169:-/mån. Även denna helt nymålad.
Lgh. nr. 1102: Luftiga två och ett halvt rum på 70 kvm med luftigt valv från vardagsrummet mot ett extra utrymme, perfekt för exempelvis matsalsmöblemanget. Vacker fiskbensparkett, helkaklat badrum och fint kök. Årshyran här är 108 528:-, vilket innebär 9 044:-/månad.

Totalt blir detta 318 708:-/år och en total bostadsyta på 221 kvm.

Fint trapphus med vacker kalkstenstrappa och gjutjärnsräcke.
En stor källarvåning med tvättstuga, pannrum, garage och rymligt förrådsutrymme. Här är högt i tak med höga fönster och det skulle eventuellt kunna finnas möjligheter att bygga om garage och förråd  för att på så sätt få ännu en fin tvårumslägenhet.

I dagsläget finns utomhus uppfart med plats att parkera ca. tre bilar.

Alla bilder

Trädgård

Tomten är totalt 812 kvm med den stora delen av ytan privat och skyddat beläget på husets baksida. Här skiner morgonsolen - uppvuxna träd och lummig grönska ramar in trädgården under sommarhalvåret samt skyddar mot insyn. Här finns plats för flera utemöblemang i olika delar av tomten, vilket innebär att trädgården under varma dagar kan nyttjas av de olika lägenhetsinnehavarna samtidigt.
En stor och inbjudande balkong på ovanvåningen samt utgång med trappa ner leder ut från trapphuset och kan nyttjas av samtliga boende.

Alla bilder

Övrigt

Huset är från 1949. Taket byttes för ca. 8 år sedan.
Fastigheten är taxerad som 220. 

Alla bilder

Mäklaren i Husie

Vad roligt att du är intresserad av den här fastigheten! Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta mig på 0708-301 305 eller via mail: andreas.bulow@bulowlind.se

Jag heter alltså Andreas Bülow och driver tillsammans med min kollega Magnus Lind mäklarfirman Bülow&Lind Fastighetsförmedling. Under åren som gått har jag hunnit skaffa mig mycket värdefull kunskap om nästan alla bostadsrättsföreningar och villaområden i staden. Jag har varit fastighetsmäklare sedan 1995 och är numera den mäklare som säljer flest villor i Husie och Östra Malmö. Jag är dessutom den mest rekommenderade mäklaren i Husie och säljer inte bara flest hus här utan också till högst snittpriser (Hitta Mäklare). I Husie finns det ingen som har bättre lokalkännedom än jag då jag själv är uppvuxen på Riseberga, återflyttad till Videdal och numera boende i Kvarnby.

Ett glatt och positivt bemötande, hög kompetensnivå och en utpräglad servicekänsla är de egenskaper många uppskattar hos mig. Nöjda köpare och säljare ger mig en stor kick och målsättningen är att även överträffa dina förväntningar.

Mina tidigare uppdragsgivare har betygsatt mitt arbete och skrivit egna kommentarer kring hur de tycker att jag skött mig. Allt finns att läsa på  www.hittamaklare.se/andreas.bulow

Är du nyfiken på bostadsmarknaden i Husie och vill få lite förhandsinformation om vad som snart är till salu så följ mig gärna på Instagram. maklaren_i_husie

Alla bilder

Område

Trevligt hus i ett barnvänligt villaområde med fin och varierad bebyggelse. Bra cykelväg till den populära Bäckagårdsskolan (F-9) samt den nyare Toftanässkolan (F-9). I stadsdelen finns det dessutom många bra förskolor. Även fina cykelvägar både in till stan och ut till bokskogen. Bra kommunikationer. På bara 2 minuter är man ute på Yttre Ringvägen och för dig som åker buss ligger busshållplatsen ca 200 meter bort. Ca 300 meter till Kvarnby Golfklubb med sina öppna, fina och gröna omgivningar där man även kan stanna till på Kvarny Byakrog. Nära till Toftanäs och dess affärer, såsom t. ex. välsorterade Ica Maxi, Dollarstore, två gym, Blomsterlandet och Öb. Även Citygross på Stora Bernstorp ligger nära. Man promenerar också till natursköna Gyllins trädgårde samt Husie Mosse och lite längre bort finns Bulltofta rekreationsområde. Kort och gott är Kvarnby ett område för dig som gillar att bo lugnt och tryggt med naturen inpå knuten. Välkommen du också!

Alla bilder

Samfälligheter

Samfällighet MALMÖ SALLERUP S:18 - ändamål vattning.
samfallighet_7

Samfällighet MALMÖ SALLERUP S:16 - ändamål vattning.
samfallighet_6

Samfällighet MALMÖ SALLERUP S:8 - ändamål väg, med belastande ledningsrätt för tele.
samfallighet_5

Samfällighet MALMÖ SALLERUP S:7 - ändamål väg.
samfallighet_4

Samfällighet MALMÖ SALLERUP S:6 - ändamål väg, med belastande ledningsrätt för tele.
samfallighet_3

Samfällighet MALMÖ SALLERUP S:5 - ändamål väg, med belastande ledningsrätt för gas och tele.
samfallighet_2

Samfällighet MALMÖ SALLERUP S:4 - ändamål väg, med  belastande ledningsrätt för gas och tele.
samfallighet_1

Alla bilder

Försäljningsinformation, fastighet

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten. 

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av båda parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 825 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.  

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planlösning entréplan

Med reservation för avvikelser

Planlösning övre plan

Med reservation för avvikelser

Planlösning källarplan

Med reservation för avvikelser

Fakta

   
Utgångspris 4 495 000 kr
Adress Lindells väg 3
Kommun Malmö
Område Husie - Kvarnby
Typ 2-plansvilla med källare
Ägandeform Friköpt - Småhus
Boarea 236 Kvm (Fastighetsregistret)
Biarea 121 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 812 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1949
Grundläggning Källare
Stomme Sten
Fasad Tegel
Tak Papp
Plåtarbete Plåt
Ventilation Självdrag
Uppvärmning Gas
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster 3-glas
Driftskostnad 92 691 kr/år varav:
Värme: 58 334 kr
El: 23 321 kr
Vatten/Avlopp: 9 546 kr
Renhållning: 1 490 kr
Driftskostnaderna är beräknade på fyra olika lägenheter med totalt fem hyresgäster. Fastighetsavgift tillkommer med 9 287:-/år.
Beräknat på 5 person(er)
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 4 284 000 kr
Summa pantbrev 2 412 650 kr
Servitut/GA Avtalsservitut ledning
Samfällighet MALMÖ SALLERUP S:4
Samfällighet MALMÖ SALLERUP S:5
Samfällighet MALMÖ SALLERUP S:6
Samfällighet MALMÖ SALLERUP S:7
Samfällighet MALMÖ SALLERUP S:8
Samfällighet MALMÖ SALLERUP S:16
Samfällighet MALMÖ SALLERUP S:18
Avtalsservitut

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.