Malmö - Kastanjegården

Spelmansgatan 62

Visa på karta

Välplanerat med fint kök och två helkaklade badrum - Uterum - Garage

Välplanerad villa i 1,5-plan, belägen i trivsamt villakvarter med fina sällskapsutrymmen och stort kök som är nytt från 2021. Två fina helkaklade badrum - även de från 2021 - och ett stort uterum som vetter mot den egna trädgården. Vidare finns här fyra bra sovrum och en hel källarvåning som ger gott om extra utrymme som kan användas för allt från boyta till hobby och förvaring. Insynsskyddad och grönskande trädgårdstomt i soligt sydvästläge med stora gräsmattor och bra ytor för barnlek och spring. Garage i generös storlek med anslutande carport och asfalterad uppfart. Beläget i lugnt villaområde med mycket omgivande grönska. Varmt välkommen på visning!

I korthet

Utgångspris 5 195 000 kr
Rum 5
Boarea 134 Kvm
Biarea 103 Kvm
Tomtarea 693 Kvm
Typ 1 1/2-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1973
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Andreas Bülow

Paul Eriksson
Bitr. mäklare

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Välkommen

Välkommen till Spelmansgatan 62 - ett bra boende för hela familjen!

Alla bilder

Kök

Ljust och luftigt kök med rymlig matplats samt ett stort skjutparti i glas som leder vidare till uterummet. Nytt från 2021 med inredning i svart som går i vinkel, vilket ger fina arbetsytor och gott om skåpsutrymme. Den centralt placerade köksön är förutom en källa till extra förvaring och arbetsyta ett komplement till matplatsen där man kan få sällskap till matlagningen, äta mindre mål eller låta barnen göra läxorna. Kyl och frys i rostfritt utförande (2021), integrerad diskmaskin (2021), inbyggd mikrovågsugn i rostfritt och i praktisk arbetshöjd (2021), spishäll (2021), inbyggd ugn i rostfritt (2021) samt spisfläkt (2021). Ljus bänkskiva i marmordesign och mosaik ovanför som stänkskydd. Golvet matchar bänkskivan, väggarna är vita och i taket finns infällda spotlights som ger en jämn och fin belysning.

Alla bilder

Uterum

Från köket nås uterummet med stora fönsterpartier och skjutdörrar ut mot trädgården. Här finns gott om plats för  loungemöblemang med soffa men även matbord och stolar om så önskas. Här sitter man gärna när kvällarna börjar bli kyliga eller det svenska sommarvädret bjuder på en regnskur - inglasningen förlänger utesäsongen! Vita väggar och spotlights i taket.

Alla bilder

Vardagsrum

Vardagsrum i bra storlek med stora fönsterpartier mot trädgården på husets sida. Ljusa väggar med spotlights i en list runt taket.

Alla bilder

Mäklaren

Vad roligt att du är intresserad av det här huset! Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta mig på 0708-301305 eller via mail: andreas.bulow@bulowlind.se

Alla bilder

Sovrum 1

Det första sovrummet är beläget på entréplan med fönster mot trädgården och inrett i ljusa färger. I taket finns här, precis som i vardagsrummet, en list runt taket med infällda spotlights som ger effektfull och fin belysning.

Alla bilder

Badrum - Entréplan

Badrum på entréplan är nytt från 2021 med smakfullt helkaklade väggar i ljus marmordesign och klinkergolv som går ton i ton. Vägghängd wc, handfat med kommod, badrumsspegel, handdukstork samt ett högt sittande med fönster med frostad ruta som släpper in dagsljuset utan att ge insyn. Duschplatsen i hörnan omgärdas av vikbara glasdörrar som kan fällas undan när duschen inte används och på så sätt ge mer golvyta.

Alla bilder

Hall

Stor och luftig entréhall med gott om plats för avhängning av ytterkläderna. Ljusa väggar och golv samt spotlights i taket Härifrån går trappan upp till ovanvåningen och ned till källarplan.

Ovanför trappan till ovanvåningen finns ännu en ljus hall. Härifrån nås alla sovrummen samt badrummet och bakom praktiska vikdörrar finns två klädkammare som erbjuder gott om förvaringsyta. Vita väggar, ljust golv, spotlights i taket och lucka upp till vinden.

Alla bilder

Badrum - Övre plan

Generöst tilltaget badrum, nytt från 2021, i ljusa nyanser på både de helkaklade väggarna och klinkergolvet. Wc, handfat med kommod och badrumsspegel. Dusch med väggar i glas, handdukstork, spotlights i taket samt ett fönster som ljusinsläpp.

Alla bilder

Sovrum - Övre plan

På ovanvåningen finns tre sovrum i bra storlek. Alla tre har samma ljusa fina golv och vita väggar, charmiga snedtak samt var sitt fönster.

Alla bilder

Källare

Källarvåningen är stor och har gott om utrymme som kan användas som allt från boyta till hobbyverksamhet eller förvaring. En gillestuga med klinkergolv och vita väggar har tre högt sittande fönster som ger ljus och jagar bort "källarkänslan".
Innanför tvättstugan finns ytterligare ett stort rum med anslutande förvaringsutrymme. Grått klinkergolv och vita väggar även här samt en kaklad hörna med en extra duschplats.

Alla bilder

Tvättstuga

Tvättstugan är belägen i källaren med samma klinkergolv som följer oss genom större delen av våningsplanet. Här finns ett fönster som dagsljusinsläpp, tvättmaskin samt rostfri vask med vidhängande arbetsyta.

Alla bilder

Garage

Garaget är stort med bra yta för att parkera bilen men ändå med plats över för förvaring eller för hemmafixarens arbetsbänk och verktyg.

Alla bilder

Trädgård

Trädgården har de stora ytorna i soligt sydvästläge. Lättskött med gröna gräsmattor som inbjuder till lek och spring och häckar som skyddar från insyn och avskärmar mot grannarna.

På husets framsida finns en asfalterad uppfart som leder upp till carporten - tillsammans med garaget finns här plats att parkera flera bilar.

Alla bilder

Övrigt

Nuvarande ägare har larm via Sector alarm.

I en tillbyggnad bakom garaget finns ett extra förrådsutrymme som kan passa bra för förvaring av trädgårdsredskapen.

Alla bilder

Område

Kastanjegården är perfekt för barnfamiljen! Lugnt och grönskande med närhet till fina grönområden och lekplatser. Här bor man nära Hyllie, Svågertorp, kommunikationer och skolor. I närheten ligger Lindängelunds park anlagd med strövområden och fågelsjöar. I närheten ligger även ett av Malmös största idrottsområden med fotbollsplaner, tennisbanor och motionsslinga. På gångavstånd finns daglighandel med apotek och postpaketservice.

Goda kommunikationer såväl kommunalt som för den bilburne - man tar sig lätt och smidigt ut på både inre och yttre ringvägen och därifrån lätt vidare mot Köpenhamn. Man har även gång- och cykelavstånd till Hyllie och Svågertorp med Emporia shoppingcenter, tågstationen och alla stormarknaden och butiker på detta stora handelsområde.

Alla bilder

Försäljningsinformation, fastighet

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten. 

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av båda parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 825 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.  

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planlösning entréplan

Med reservation för avvikelser

Planlösning övre plan

Med reservation för avvikelser

Planlösning källare

Med reservation för avvikelser

Fakta

   
Utgångspris 5 195 000 kr
Adress Spelmansgatan 62
Kommun Malmö
Område Kastanjegården
Typ 1 1/2-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 5
Boarea 134 Kvm (Fastighetsregistret)
Biarea 103 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 693 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1973
Grundläggning Källare
Stomme Trä
Fasad Tegel
Tak Eternit
Plåtarbete Lackerad plåt
Ventilation Självdrag
Uppvärmning Fjärrvärme, ny växlare 2023
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster 3-glas samt 2-glas
TV/Internet Ej fiber
Driftskostnad 43 844 kr/år varav:
Värme: 24 000 kr
El: 11 000 kr
Vatten/Avlopp: 6 344 kr
Renhållning: 2 500 kr
Fastighetsavgift på 9 287:- samt kostnad för försäkring är ej medräknad i driftskostnaden.
Beräknat på 5 person(er)
Energiprestanda 128 kWh/kvm/år
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 777 000 kr
Summa pantbrev 3 995 000 kr

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.