Malmö - Hindby

Kastanjegatan 6B

Visa på karta

Öppen planlösning med nytt kök - Uterum - Välplanerat och familjevänligt

Välkommen till ett välplanerad och trivsamt radhus i mycket fint skick, beläget på lugnt och barnvänligt område. Luftigt öppen planlösning på bottenvåningen med härliga sällskapsytor, nytt kök med köksö från Marbodal och två fräscha helkaklade badrum. Idag finns här tre bra sovrum med möjlighet till ett fjärde. Rymligt uterum och välskött trädgård med vackra planteringar samt uteplats i både öst- och västerläge. Ett utmärkt område för barnfamiljen med närhet till skolor och förskolor, bra buss/tågförbindelser samt all vardaglig service. Varmt välkommen på visning!

I korthet

Utgångspris 3 995 000 kr
Rum 4
Boarea 124 Kvm
Tomtarea 168 Kvm
Typ Radhus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1990
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Andreas Bülow

Direkt:
Mobil: 070-830 13 05

Ansvarig mäklare: Andreas Bülow
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls:

Imorgon
  • Söndag 24 september 15:00 - 15:20
Visa alla

Välkommen

Välkommen till Kastanjegatan 6b - välplanerat och familjevänligt boende i fint skick!

Alla bilder

Vardagsrum

Ljust och luftigt vardagsrum som ligger helt öppet mot köket och ger härliga sociala ytor. Stora fönster och glasdörr släpper in dagsljuset och vetter mot trädgården på husets baksida. Nymålade vita väggar, stiligt klinkergolv med vattenburen golvvärme och spotlights i taket. Här ryms enkelt både soffgrupp och matsalsmöblemang. Den som önskar kan även enkelt dela av med en vägg och på så sätt få ett fjärde sovrum men ändå ha kvar ett rymligt vardagsrum. 

Alla bilder

Kök

Påkostat och mycket snyggt kök från 2021 med inredning i skinande vitt från Marbodal. Vitrin med infälld belysning i överskåpen samt praktisk rostfri diskbänk med glasskiva ovanför som stänkskydd - här man kan byta bakgrundsbild och på så sätt förnya inredningen efter smak och tycke. En praktisk köksö med bänkskiva i granit är förutom en källa till extra förvaring och arbetsyta ett komplement till matplatsen där man kan få sällskap till matlagningen, äta mindre mål eller låta barnen göra läxorna. Kyl (Siemens 2021), frys med kallvattenfunktion (Siemens 2021) - båda i rostfritt utförande. Integrerad diskmaskin (Siemens 2021), spis med induktionshäll (Smeg 2021), inbyggd mikrovågsugn (Siemens 2021) och spisfläkt i snygg design från (Siemens 2021). Klinkergolv med nyinstallerad vattenburen golvvärme följer oss obrutet in i vardagsrummet - vilket ger en trevligt enhetlig känsla - väggarna är vita och i taket finns infällda spotlights. 

Alla bilder

Uterum

Trivsamt uterum mot husets framsida med burspråk och stora skjutbara glaspartier. Här öppnar man gärna upp under varma sommardagar och låter inomhus och utomhus mötas. Härifrån nås husets ytterdörr, vilket innebär att entrén är skyddad från väder och vind. Klinkergolv, spotlights i taket samt ingång till förrådet.

Alla bilder

Badrum - Entréplan

Helkaklat badrum från 2010 i marmorerat vitt och beige med en dekorativ bård samt matchande klinkergolv. En rainshowerdusch bakom duschvägg i glas är vardagslyx, wc, handfat och belyst spegelskåp. 

Alla bilder

Hall

Entréhallen välkomnar direkt in i den öppna planlösningen med kök och vardagsrum - ett intryck av ljus, luft och rymd är det första som möter den som kliver över tröskeln. Direkt till vänster finns dörr in till grovköket med plats för avhängning av ytterkläderna.

Alla bilder

Grovkök

Groventrén nås från hallen. Här ryms både ytterkläderna och extra skåp för förvaring. Tvättmaskin (2022), torktumlare (2015) samt vask med avställningsyta och förvaring undertill. Här inne huserar även husets värmepump. Praktiskt klinkergolv och våtrumstapet på väggarna.

Alla bilder

Hall - Övre plan

Övre hallen öppnar upp ovanför trappan. Härifrån nås samtliga sovrum, badrummet och en rymlig klädkammare. Parkettgolv och ljusa tapetserade väggar.

Alla bilder

Badrum - Övre plan

Fräscht och smakfullt helkaklat badrum från 2010 med vita väggar och mosaikdetaljer. Vikbara duschväggar i glas som kan fällas undan när duschen inte används och på så sätt ge mer golvyta. Klinkergolv i sobert mörkgrått med elburen golvvärme som är skönt för bara fötter och takfönster som ljusinsläpp.

Alla bilder

Sovrum 1

Väl tilltaget sovrum med takkupa där två dörrar öppnar upp mot en härlig fransk balkong med utsikt över området. Lamellgardiner fälls för som solskydd när så önskas. Parkettgolv, tapetserade väggar i blått samt plats för både sängen i en passande sovalkov med snedtak och skrivbord med hemarbetsplats vid full takhöjd.

Alla bilder

Sovrum 2

Nästa sovrum har även det parkettgolv och här går väggarna i vitt. Tre inbyggda garderober ger gott om förvaringsyta och takfönster i charmigt snedtak släpper in dagsljuset. 

Alla bilder

Sovrum 3

Vårt tredje sovrum är i dag i bruk som allrum - parkettgolv, vita väggar och två inbyggda garderober. Snedtak med stort takfönster.

Alla bilder

Mäklaren

Vad roligt att du är intresserad av den här fastigheten! Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta mig på 0708-301 305 eller via mail: andreas.bulow@bulowlind.se

Jag heter alltså Andreas Bülow och driver tillsammans med min kollega Magnus Lind mäklarfirman Bülow&Lind Fastighetsförmedling. Under åren som gått har jag hunnit skaffa mig mycket värdefull kunskap om nästan alla bostadsrättsföreningar och villaområden i staden. Jag har varit fastighetsmäklare sedan 1995 och kan staden på mina fem fingrar.

Ett glatt och positivt bemötande, hög kompetensnivå och en utpräglad servicekänsla är de egenskaper många uppskattar hos mig. Nöjda köpare och säljare ger mig en stor kick och målsättningen är att även överträffa dina förväntningar.

Eftersom jag mestadels ägnar dagarna åt att prata med människor så brukar det vara enklast att nå mig via mejl. Så snart jag får en lucka så hör jag av mig med ett svar, eller ett telefonsamtal. Normalt är lördagar lediga dagar för mig, men undantag förekommer.

Mina tidigare uppdragsgivare har betygsatt mitt arbete och skrivit egna kommentarer kring hur de tycker att jag skött mig. Allt finns att läsa på >> www.hittamaklare.se/andreas.bulow

Alla bilder

Trädgård

Trädgården på husets baksida ligger i öster med härlig morgonsol. Prydlig stenläggning och rabatter med stenkant där det om sommaren prunkar i alla färger. En riktig oas där man gärna njuter en stund - markiser kan fällas ut för svalka de dagar solen skiner för starkt. Ett högt staket med grind skyddar mot insyn.

Alla bilder

Framsida

Husets framsida ligger i väster - en grind öppnar upp mot fint stenlagt utrymme med konstfullt utformade rabatter i olika nivåer längs sidorna. Här växer många olika sorters blommor och ett fint litet päronträd. Härifrån finns dörr in till ett praktiskt förråd samt genom uterummet in till ytterdörren.

Lättskött men ändå mycket effektfull trädgård på båda sidor om huset! 

Alla bilder

Säljarnas bilder

Sommarbilder från trädgården, tagna av nuvarande ägare, visar härlig grönska och välskötta planteringar.

Alla bilder

Övrigt

-Nuvarande ägare har bland annat utfört följande renoveringar och förbättringar av fastigheten:

-2005 Uterum, isolerat

-2010 Badrum entréplan och ovanvåning.

-2015 Värmepump från IVT, torktumlare

-2021 Installation av vattenburen golvvärme i kök och vardagsrum samt ny klinker. Nytt kök med nya maskiner. Nytt ventilationsaggregat till den mekaniska från och tilluftsventilationen och nymålade väggar i vardagsrum/kök.

-2022 Tvättmaskin

Fiber finns indraget i fastigheten och bredband levereras via samfälligheten.

App-styrd belysning i kök och vardagsrum.

Genom samfälligheten har man eget garage med fjärrstyrd port och utrymme för förvaring. Önskar man även parkeringsplats så kostar det ca 150-200:-

Alla bilder

Område

Populärt och barnvänligt villaområde med närhet till bland annat välsorterade Ica Maxi, apotek, Max hamburgerrestaurang, Falaffel nr. 1 samt allehanda vardaglig service. Både skola och förskola finns i närområdet. Nära till bra kommunikationer med bara någon minuts gångväg till bussar som tar dig in till centrala Malmö samt även till Persborgs tågstation där tågen går både mot centralen och vidare ut i Skåne. Cykelväg in till Malmö City och med bil tar man sig snabbt ut på såväl Yttre som Inre Ringvägen.

Alla bilder

Försäljningsinformation, fastighet

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten. 

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av båda parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 825 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.  

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 

Alla bilder

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Malmö Ängsrutan GA:1 ändamål: Ledningar för konsumtionsvatten-dag och spillvatten inkl.brunnar, kommunikationsytor, lekplatser, garagebyggnader, garageplatser, belysningsanläggning, kabel-tv anläggning

Samfällighet: Malmö Ängsrutan S:1
I samfällighetsavgiften ingår vatten, garage, sophämtning och fiber - denna är medräknad i driftskostnaderna. 

Alla bilder

Planlösning entréplan

Med reservation för avvikelser

Planlösning ovanvåning

Med reservation för avvikelser

Fakta

   
Utgångspris 3 995 000 kr
Adress Kastanjegatan 6B
Kommun Malmö
Område Hindby
Typ Radhus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 4
Boarea 124 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 168 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1990
Grundläggning Betongplatta
Stomme Trä
Fasad Tegel och trä
Tak Betongpannor
Plåtarbete Plåt
Ventilation Mekanisk till- och frånluftsventilation med återvinnning - FTX
Uppvärmning Luft vattenvärmepump
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster 3-glas
TV/Internet Ja
Driftskostnad 42 304 kr/år varav:
El: 21 236 kr
Samfällighet: 16 268 kr
Försäkring: 4 800 kr
I samfällighetsavgiften ingår vatten, garage, sophämtning och fiber. Driftskostnaderna avser 2022 och nuvarande ägare har endast förbrukat 6 469kWh el. Fastighetsavgift på 9 287:- tillkommer. Vill man ha en extra parkeringsplats tillkommer - ca 150-200:-/månaden
Beräknat på 3 person(er)
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 414 000 kr
Summa pantbrev 1 780 000 kr
Servitut/GA Gemensamhetsanläggning MALMÖ ÄNGSRUTAN GA:1
Samfällighet MALMÖ ÄNGSRUTAN S:1
Avtalsservitut
Avtalsservitut gångtrafik

Boka en kostnadsfri värdering här!