Burlöv - Åkarp

Ringduvevägen 62

Visa på karta

1-plans atriumhus - Braskamin - Garage

Friköpt 1-planshus där den danskinspirerande arkitekturen tilltalar. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med magnifik takhöjd och braskamin. Lägg därtill stora fönsterpartier som ger ett ljus som överraskar. 3 bra sovrum och 2 stilrent, helkaklade badrum. Den kringbyggda, insynsskyddade atriumgården är mycket effektfull och skapar känsla utöver det vanliga åt detta hem. Garage samt uppfart med plats för 3-4 bilar. Mycket barnvänligt område. Goda kommunikationer till Malmö/Lund med såväl buss som tåg. Varmt välkomna att boka tid för visning!

I korthet

Utgångspris 5 475 000 kr
Rum 4
Boarea 131 Kvm
Tomtarea 246 Kvm
Typ Kedjehus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 2013
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Ing-Marie Bengtsson

Anna Carlstedt Mörk

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Budgivning pågår

Högsta bud: 5 300 000 kr – Visa budhistorik

Välkommen

Välkommen till Ringduvevägen 62 - ett 1-plans atriumhus som är byggt 2016 och är som i absolut nyskick.

Alla bilder

Entréhall

Hall med praktiskt klinkergolv direkt innanför entrédörren. Här finns en praktisk skjutdörrsgarderob med spegelglas. Den komfortabla golvvärmen känner man redan under klinkerplattorna som sedan övergår till varmt och skönt ekparkettgolv i resten av huset. 

Alla bilder

Kök

Husets hjärta - kök med matplats, köksö och vardagsrum i öppen planlösning är en underbar sällskapsyta för familj och gäster med extra takhöjd, tilltalande rymd och ett generöst ljus. Det smakfulla köket kommer från Vedum och samtliga vitvaror från Electrolux. Parkettgolv med golvvärme och utgång till den inhägnade och insynsskyddade atriumgården med stor, stenlagd uteplats i soligt västerläge. Utrustning: Induktionshäll, spisfläkt, kyl och frys i fullhöjd, inbyggnadsugn och -mikro samt diskmaskin. Matplats för 6-8 personer.

Alla bilder

Vardagsrum

Vardagsrummet - i öppen planlösning med kök och matplats - har parkettgolv med golvvärme och braskamin. Vardagsrummet har gott om plats för en stor soffgrupp och altandörrar ut till den stora, stenlagda uteplatsen. Den öppna planlösningen är tilltalande och man har fin kontakt med atriumgården genom de stora fönsterpartierna som ger ett underbart ljusinsläpp.

Alla bilder

Hall

Hallen från vardagsrummet mot sovrum 1 har parkettgolv med golvvärme och ett sagolikt ljus, tack vare det stora fönsterpartiet. 

Alla bilder

Sovrum 1

Stort sovrum, det s.k. föräldrasovrummet, har parkettgolv med golvvärme och här finns garderober med skjutdörrar och utgång till atriumgården.

Alla bilder

Sovrum 2

Det andra sovrummet har också parkettgolv med golvvärme. 

Alla bilder

Sovrum 3

Även sovrum 3 har parkettgolv med golvvärme.

Alla bilder

Badrum

Stilrent, helkaklat badrum med golvvärme och fönster. Utrustning: Duschväggar, WC, handfat med kommod och handdukstork. 

Alla bilder

Badrum / Tvättstuga

Stilrent, helkaklat badrum med golvvärme och fönster. Utrustning: Duschväggar, WC, handfat med kommod, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare, tvättho, värmepanna och städskåp. 

Alla bilder

Mäklaren i Burlöv

Kul att ni visar intresse för denna fastighet!

Mitt namn är Ing-Marie Bengtsson och jag har arbetat som fastighetsmäklare i Burlöv sedan 2003, då jag tog min högskoleexamen som fastighetsmäklare. Jag har bott med min familj i Åkarp i 15 år och därför har Burlövs kommun på ett naturligt sätt blivit mitt gebit. Som person är jag driven, målinriktad och social. Ska jag göra något – ska det göras ordentligt – gärna med ett leende på läpparna. År efter år är jag den mäklare som förmedlar flest bostäder och får flest rekommendationer i Burlövs kommun (källa: Hitta mäklare). Jag lovar att göra mitt bästa för att ni ska få korrekt information och att alla ska få samma möjligheter att tänka, bjuda och köpa.

Eftersom jag mestadels ägnar dagarna åt att prata med människor så brukar det vara enklast att nå mig via mejl. Så snart jag får en lucka så hör jag av mig med ett svar, eller ett telefonsamtal. Normalt är fredagar och lördagar lediga dagar för mig, men undantag förekommer.

Har ni frågor så är ni varmt välkomna att skicka dessa via:
i-m.bengtsson@bulowlind.se.

Är ni i behov av hjälp med lånelöfte eller en värdering/samtal kring eget nuvarande boende så står jag gärna till tjänst, och all förhandsrådgivning är självklart gratis.

Mina tidigare uppdragsgivare har betygsatt mitt arbete och skrivit egna kommentarer kring hur de tycker att jag skött mig. Allt finns att läsa på >> www.hittamaklare.se/ingmarie.bengtsson

Alla bilder

Uteplats

Stor, stenlagd uteplats med markis. Här finns gott om plats för både lounge- och sittgrupp. Uteplatsen är belägen i soligt västerläge, dvs eftermiddags-/kvällssol.

Alla bilder

Atriumgård

Inhägnad och insynsskyddad atriumgård med uteplats, välanlagd stenläggning och gräsmatta. 

Alla bilder

Garage

Garage/förråd om 23,7 kvm med fjärrstyrd garageport. Utanför garaget finns också laddstolpen så att du kan ladda din el-/hybridbil. 

Alla bilder

Område

Åkarp är lugnt och barnvänligt och ligger endast 9 km från både Malmö och Lund. Det finns flera förskolor och tre skolor. På bara någon minuts promenad kommer man till matbutik, pizzeria, restaurang/pub. Åkarp ligger på utmärkt pendlingsläge med goda kommunikationer med såväl buss som tåg. Man promenerar snabbt och lätt till både busshållplatser och tågstationen i Åkarp. Det är dessutom bara 3 km till både Burlöv Center och Burlövsbadet. Burlöv Center erbjuder allt du behöver inom shopping. Burlövsbadet är Burlövs toppmoderna badhus. Här kan du ta ett dopp i någon av deras fyra bassänger, gymma med virtuell personlig tränare eller testa på interaktiv gruppträning i deras aktivitetsrum.

En järnvägstunnel om 400 meter genom Åkarp är i full gång. Du kan läsa mer om arbetet på: http://www.trafikverket.se/flackarp-arlov. Projektet "Flackarp-Arlöv" beräknas bli klart, efter många års arbete, under hösten 2023. 

Alla bilder

Fastighet

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, totalt värde: 2 482 000 kr
Mark, totalt värde: 901 000 kr ().
Summavärde: 3 383 000 kr

Taxeringsår: 2021
Byggår: 2013
Värdeår: 2013

Alla bilder

Instagram

Alla bilder

Försäljningsinformation, fastighet

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten. 

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av båda parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 825 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.  

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planskiss Ringduvev 62

Med reservation för avvikelser

Fakta

   
Utgångspris 5 475 000 kr
Adress Ringduvevägen 62
Kommun Burlöv
Område Åkarp
Typ Kedjehus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 4
Boarea 131 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 246 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 2013
Grundläggning Platta på mark
Stomme Trä
Fasad Tegel och träpanel
Tak Takpannor
Plåtarbete Plåt
Ventilation Mekanisk frånluft
Uppvärmning Frånluftsvärmepanna med vattenburen värme i golv
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster 3-glas med aluminiumklädd utsida
TV/Internet Fiber
Driftskostnad 59 288 kr/år varav:
El: 44 053 kr
Vatten/Avlopp: 6 415 kr
Sotning: 500 kr
Samfällighet: 6 000 kr
Renhållning: 2 320 kr
I kostnaden för el ingår uppvärmning, hushållsel samt laddning elbil. (Förbrukning 12.872 kWh/år, varav laddning elbil 2.229 kWh)
Beräknat på 2 person(er)
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 3 383 000 kr
Summa pantbrev 3 354 000 kr
Servitut/GA Gemensamhetsanläggning BURLÖV ÅKARP GA:33

Boka en kostnadsfri värdering här!

Budgivning pågår

Högsta bud: 5 300 000 kr

Bud Budgivare Datum Tid
5 300 000 kr Budgivare 1 2023-06-06 14:50