Burlöv - Åkarp

Idrottsvägen 5

Visa på karta

Kvadratsmart - Stort uterum med golvvärme - Barnvänligt

Kvadratsmart, friköpt gavelradhus om 4 rum och helrenoverat Marbodalkök. Rymligt vardagsrum i vinkel med utgång till stort, inglasat uterum med klinkergolv och golvvärme. 3 bra sovrum, 2 helkaklade badrum och separat tvättstuga. Inhägnad, insynsskyddad trädgård i soligt söderläge. Stort garage/förråd om ca 36 kvm. Lugnt, barnvänligt område med gångavstånd till skola/förskola. Riktigt bra kommunikationer till Malmö/Lund med såväl buss som tåg. Varmt välkomna att boka tid för visning!

I korthet

Utgångspris 3 395 000 kr
Rum 4
Boarea 109 Kvm
Tomtarea 351 Kvm
Typ Kedjehus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1984
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Ing-Marie Bengtsson

Anna Carlstedt Mörk

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Budgivning pågår

Högsta bud: 3 450 000 kr – Visa budhistorik

Välkommen

Välkommen till Idrottsvägen 5 - mycket välplanerat gavelradhus som är belägen i lugn, trygg och barnvänlig miljö. Trädgården på baksidan, med bland annat uterum och uteplats, är belägen i soligt söderläge och är både inhägnad och insynsskyddad. 

Alla bilder

Hall

Rymlig, välkomnande hall med klinkergolv direkt innanför dörren, därefter snyggt laminatgolv. Trappa till ovanvåning. Under trappan finns ett praktiskt förvaringsutrymme med dörr - perfekt för bl.a. skor, barnvagn, skateboard etc. Härifrån når man även garage/förråd. 

Alla bilder

Kök

Rymligt, helrenoverat Marbodalkök (2006) med snyggt laminatgolv (samma som i hallen). Köksluckorna är av massiv ek. Utrustning: Spishäll, spisfläkt (med ny motor 2021), kyl och frys i fullhöjd, inbyggnadsugn och -mikro samt diskmaskin (2021). I köket finns också matplatsen som rymmer 4-6 personer. Fönstren i köket är nya från ca 2017. 

Alla bilder

Uterum

Stort, härligt uterum om 23 kvm med klinkergolv och golvvärme. Uterummet nås från altandörren i vardagsrummet. Uterummet blir som ett härligt extrarum med nära och kära från tidiga våren till sena hösten. 

Alla bilder

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum i vinkel med laminatgolv och utgång till uterum, uteplats och trädgården som är belägen i soligt söderläge. Vardagsrummet rymmer både soff- och matsalsgrupp. Fönstren i burspråket är nya från ca 2017.

Alla bilder

Badrum - Entréplan

Rymligt, helkaklat badrum med golvvärme (el) - bv: Utrustning: Dusch med duschvägg, WC, handfat med kommod och handdukstork (el). 

Alla bilder

Sovrum 1

Det största sovrummet, som är det s.k. föräldrasovrummet, har trägolv, stor takkupa med 2 fönster och garderobsvägg med spegelskjutdörrar. 

Alla bilder

Sovrum 2

Sovrum 2 har trägolv, takkupa och linneskåp. Perfekt som som barn-, gäst- eller arbetsrum. 

Alla bilder

Sovrum 3

Sovrum 3 har också trägolv och takkupa. Passar alldeles utmärkt som barn-, gäst- eller arbetsrum. 

Alla bilder

Badrum - Övre plan

Till-/ombyggt, helkaklat badrum med golvvärme (el) och takfönster - ov: De stora takfönstren ger ett fint ljusinsläpp. Utrustning: Bubbelbadkar, WC, handfat med kommod och handdukstork (el).

Alla bilder

Hall - Övre plan

Nätt hall på ovanvåningen med trägolv och lucka till golvad vind. Golvytan på vinden är ca 36 kvm.

Alla bilder

Tvättstuga

Separat tvättstuga med klinkergolv, tvättmaskin, torktumlare, tvättho och värmepanna (vattenburen el). Här bjuds på bra arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen. 

Alla bilder

Mäklaren i Burlöv

Kul att ni visar intresse för denna fastighet!

Mitt namn är Ing-Marie Bengtsson och jag har arbetat som fastighetsmäklare i Burlöv sedan 2003, då jag tog min högskoleexamen som fastighetsmäklare. Jag har bott med min familj i Åkarp i 15 år och därför har Burlövs kommun på ett naturligt sätt blivit mitt gebit. Som person är jag driven, målinriktad och social. Ska jag göra något – ska det göras ordentligt – gärna med ett leende på läpparna. År efter år är jag den mäklare som förmedlar flest bostäder och får flest rekommendationer i Burlövs kommun (källa: Hitta mäklare). Jag lovar att göra mitt bästa för att ni ska få korrekt information och att alla ska få samma möjligheter att tänka, bjuda och köpa.

Eftersom jag mestadels ägnar dagarna åt att prata med människor så brukar det vara enklast att nå mig via mejl. Så snart jag får en lucka så hör jag av mig med ett svar, eller ett telefonsamtal. Normalt är fredagar och lördagar lediga dagar för mig, men undantag förekommer.

Har ni frågor så är ni varmt välkomna att skicka dessa via:
i-m.bengtsson@bulowlind.se.

Är ni i behov av hjälp med lånelöfte eller en värdering/samtal kring eget nuvarande boende så står jag gärna till tjänst, och all förhandsrådgivning är självklart gratis.

Mina tidigare uppdragsgivare har betygsatt mitt arbete och skrivit egna kommentarer kring hur de tycker att jag skött mig. Allt finns att läsa på >> www.hittamaklare.se/ingmarie.bengtsson

Alla bilder

Trädgård

Den inhägnade och insynsskyddade trädgården är välanlagd med stenpartier och uteplats. Trädgården, med bland annat uterum och uteplats, är belägen i soligt söderläge. Tack vare att Idrottsvägen 5 är ett gavelhus är det ett av de få husen på Idrottsvägen som man kan gå runt huset på ena sidan. 

Alla bilder

Fastighet

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, totalt värde: 1 513 000 kr
Mark, totalt värde: 967 000 kr ().
Summavärde: 2 480 000 kr

Taxeringsår: 2021
Byggår: 1984
Värdeår: 1984

Alla bilder

Område

Åkarp är lugnt och barnvänligt och ligger endast 9 km från både Malmö och Lund. Det finns flera förskolor och tre skolor. På bara någon minuts promenad kommer man till matbutik, pizzeria, restaurang/pub. Åkarp ligger på utmärkt pendlingsläge med goda kommunikationer med såväl buss som tåg. Man promenerar snabbt och lätt till både busshållplatser och tågstationen i Åkarp. Det är dessutom bara 3 km till både Burlöv Center och Burlövsbadet. Burlöv Center erbjuder allt du behöver inom shopping. Burlövsbadet är Burlövs toppmoderna badhus. Här kan du ta ett dopp i någon av deras fyra bassänger, gymma med virtuell personlig tränare eller testa på interaktiv gruppträning i deras aktivitetsrum.

En järnvägstunnel om 400 meter genom Åkarp är i full gång. Du kan läsa mer om arbetet på: http://www.trafikverket.se/flackarp-arlov. Projektet "Flackarp-Arlöv" beräknas bli klart, efter många års arbete, under hösten 2023. 

Alla bilder

Instagram

Den som vill vara först med att få reda på kommande bostadsförsäljningar i Åkarp och Arlöv följer lämpligen mitt konto på Instagram som heter: Maklaren_i_Burlov. Nya uppdrag visas alltid där allra först, oftast flera veckor före det syns på öppna internetsidor.

Alla bilder

Försäljningsinformation, fastighet

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten. 

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av båda parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 825 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.  

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planskiss Idrottsv 5 - bv

Med reservation för avvikelser

Planskiss Idrottsv 5 - ov

Med reservation för avvikelser

Fakta

   
Utgångspris 3 395 000 kr
Adress Idrottsvägen 5
Kommun Burlöv
Område Åkarp
Typ Kedjehus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 4
Boarea 109 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 351 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1984
Grundläggning Platta på mark
Stomme Trä
Fasad Tegel
Tak Takpannor
Ventilation Mekanisk frånluft
Uppvärmning Vattenburen el
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster 3-glas
TV/Internet TV/Bredband via Comhem
Driftskostnad 32 994 kr/år varav:
El: 24 914 kr
Vatten/Avlopp: 5 760 kr
Samfällighet: 0 kr
Renhållning: 2 320 kr
Beräknat på 1 person(er)
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 480 000 kr
Summa pantbrev 600 000 kr
Servitut/GA Gemensamhetsanläggning BURLÖV ÅKARP GA:17

Boka en kostnadsfri värdering här!

Budgivning pågår

Högsta bud: 3 450 000 kr

Bud Budgivare Datum Tid
3 450 000 kr Budgivare 3 2023-06-06 18:34
3 400 000 kr Budgivare 2 2023-06-06 18:30
3 350 000 kr Budgivare 3 2023-06-06 17:29
3 300 000 kr Budgivare 2 2023-06-06 17:08