Malmö - Varvsstaden

Bassängkajen 26

Visa på karta

Nybyggt - Välplanerad - Söderbalkong med havsutsikt

Välplanerad studiolägenhet på 6:e våningen med rejäl söderbalkong där man har utsikt mot havet och Öresundsbron samt Malmö Live och Centralstationen. Närheten till både Centralstationen och Malmö Universitet gör att lägenheten lämpar sig perfekt för studenten eller som en övernattningslägenhet för pendlaren. Helt nybyggd och här blir man den förste att flytta in. Välkommen på visning!

I korthet

Utgångspris 1 775 000 kr
Månadsavg. 2 520 kr
Rum 1
Boarea 30.4 Kvm
Våning 6
Hiss Ja
Balkong Ja
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår 2023
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Andreas Bülow

Visning

Nästa visning hålls:

Imorgon
  • Söndag 24 september 16:15 - 16:35
Visa alla

Välkommen

Välkommen till denna nybyggda och välplanerade studiolägenhet. Här bor man med havsutsikt på ett mycket centralt och bra läge.

Alla bilder

Balkong

Rymlig balkong i soligt söderläge och med härlig havsutsikt mot Ribersborg samt mot Malmö Live och Centralstationen. Här tillbringar man gärna sin lediga tid.

Alla bilder

Rummet

Trevligt rum med stora fönsterpartier som skänker härligt ljus. Rummet ligger öppet mot köket och har en generös takhöjd på cirka 2,7 meter. På golvet ligger fin ekparkett och väggarna är målade i grått.

Alla bilder

Kök

Modernt och inbjudande kök från Vedum i en sval skandinavisk stil med släta grå luckor. Matchande bänkskiva som löper vidare en bit upp på väggen som stänkskydd. Spishäll, fläkt, ugn, inbyggd micro, integrerad diskmaskin samt kyl/frys. Samtliga vitvaror från Siemens.

Alla bilder

Badrum

Snyggt och helkaklat badrum med egen tvättmaskin dold under en praktiskt arbetsbänk. Duschhörna med glasvägg. Wc, vask med kommod, spegelskåp samt värmande handdukstork.

Alla bilder

Hall

Välkomnande och mycket välplanerad hall med gott om förvaring i flera garderober. Säkerhetsdörr.

Alla bilder

Övrigt

Förråd i källaren.

Föreningen har en gemensam takterrass med orangeri och pergola som medlemmar har tillgång till.

Alla bilder

Förening

Brf Neptuni Brygga har lämnat följande uppgifter om fastigheten och föreningen. Vi uppmanar den slutlige köparen att själv bekräfta denna information med någon representant för styrelsen.

Föreningen består av 42 lägenheter fördelade på tre trapphus. Simpleko sköter den ekonomiska förvaltningen. En överlåtelseavgift om 2,5% av prisbasbeloppet (1313 kr 2023) samt en pantsättningsavgift om 1% av prisbasbeloppet (525 kr 2023) debiteras köparen.

Fastigheten ingår i 4 gemensamhetsanläggningar, samtliga GA kommer att ingå i en samfällighetsförening.

AVGIFT
I avgiften ingår värme, kallvatten och bostadsrättstillägg. Ett obligatoriskt tillägg för TV och bredband tillkommer om 198 kr/månad. Föreningen har gemensamma avtal och individuell mätning av hushållsel och varmvatten - leverantör är Elvaco. Varje hushåll debiteras kvartalsvis utifrån faktisk förbrukning via föreningens ekonomiska förvaltare Simpleko.

TV & INTERNET
Fiber och digital-TV finns via Telia. För detta tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 198 kr/månad.

PARKERING
Under föreningens byggnad finns en garageanläggning. Föreningen har rätt att nyttja 20 p-platser, varav 4 platser för elbilsladdning. En vanlig parkeringsplats i garaget kostar 1250 kr/mån och 1625 kr/mån för en elbilsplats. Föreningen hyr ut p-platserna i andrahand till föreningens medlemmar. Separata hyresavtal tecknas mellan medlemmen och föreningens ekonomiska förvaltare.

ÖVRIGT
Föreningen har en gemensam takterrass med orangeri, pergola och härlig utsikt samt en grönskande gård med pergola. Det finns cykelrum i källare samt cykelparkering utomhus på gård, mot kaj samt mot gata. Det finns plats för lastcyklar både på gård och i källare.

Alla bilder

Område

I Varvsstaden bor du på ett av Malmös allra bästa lägen med närhet till både strand, park och storstadspuls. Här kan du  strosa längs kajpromenaden, sola på bryggan eller ta en picknick i parken. Vill du ta dig ett dopp i havet är det inte långt till Ribersborgsstranden och Västra Hamnen som båda erbjuder salta bad. Precis utanför dörren finns Citadellskajen med sina restauranger och vinbarer vid de vackra kanalerna. Bara ett stenkast bort ligger Malmö Universitet, Malmö Live-kvarteret med Saluhallen, konsertsal och Clarion-hotells skybar och på 5 minuters promenadavstånd nås Centralstationen. Dessutom är kommunikationerna utmärkta, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden. 

Alla bilder

Planritning

Med reservation för avvikelser

Fakta

   
Utgångspris 1 775 000 kr
Månadsavg. 2 520 kr
Ingår i avgift Värme, kallvatten och bostadsrättstillägg. För internet och kabel-tv tillkommer ett obligatoriskt tillägg.
Adress Bassängkajen 26
Kommun Malmö
Område Varvsstaden
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 1
Boarea 30.4 Kvm (Föreningens information)
Våning 6
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggår 2023
Förening Brf Neptuni Brygga
Bostadsrättens nettoskuldsättning 503 102 kr
Kommentar nettoskuldsättning Bostadsrättens nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Den baseras på föreningens räntebärande skulder minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlag för beräkningen kommer från den ekonomiska planen då en årsredovisning ännu inte existerar. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.
Andel i föreningen 1.35021
Pantsatt Ja
Byggnadssätt
Uppvärmning Fjärrvärme, radiatorer
TV/Internet Fiber via Telia
Driftskostnad 9 000 kr/år varav:
Värme: 1 800 kr
El: 5 400 kr
Försäkring: 1 800 kr
Driftskostnaderna är uppskattade eftersom ingen bott i lägenheten.
Beräknat på 1 person(er)
Energiprestanda 61 kWh/kvm/år

Boka en kostnadsfri värdering här!