Malmö - Videdal - Husie

Nolhögsgatan 11

Visa på karta

Smakfullt renoverat 2018 - Trädgård i soligt söderläge - Inglasat uterum

Välkommen till detta stilrent renoverade och välplanerade kedjehus i ett plan med stor och härlig trädgård i soligt söderläge. Huset bjuder på ett snyggt renoverat kök med en luftig matplats, fyra bra sovrum med möjlighet till fler, två fina badrum med dubbla tvättmöjligheter samt härliga sociala ytor i både vardagsrum och allrum. Trädgården ligger insynsskyddad i soligt söderläge och har härliga lekytor för barnen. Här bor man i en barnvänlig idyll med närhet till skolor, Coop samt Bulltofta rekreationsområde.

I korthet

Utgångspris 4 495 000 kr
Rum 6
Boarea 132 Kvm
Tomtarea 652 Kvm
Typ Kedjehus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1961
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Cassandra Bülow

Direkt:
Mobil: 073-314 43 63

Ansvarig mäklare: Cassandra  Bülow
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls om:

3 dagar
  • Söndag 5 februari 13:15 - 13:45
Visa alla

Entré

Välkomnande entré som nås via en fin stenlagd gång från uppfarten. Vid entrén finns även en stor härlig gräsplätt som ligger insynsskyddad tack vare tujorna som ramar in huset. Hallen har vita väggar med praktisk mörk klinker på golvet och spotlight i taket. Längs ena sidan finns garderob med spegelskjutdörrar som löser förvaringen.

Alla bilder

Sovrum 1

Till vänster från hallen finns det första sovrummet som har vita väggar och originalparkett på golvet. Fönsterpartierna skänker härligt ljusinsläpp.

Alla bilder

Kök

Väldigt snyggt och stilrent renoverat kök med vit köksinredning som kontrasterar snyggt mot den mörka klinkern på golvet samt det mörka kaklet på väggarna. Fönsterpartierna med utsikt mot trädgården skänker behagligt dagsljus medan spotlighten i taken bidrar med härligt ljus kvällstid. Eftersom köket är u-format skapar det många fina arbetsytor samt förvaring. Utrustat med integrerad ugn, integrerad microvågsugn, spishäll, fläkt, diskmaskin samt två kyl/frys - allt från 2018 då köket renoverades.

Alla bilder

Matplats

Rymlig matplats som ligger i relation till köket och som har gott om plats för en större matgrupp. Precis som i köket är väggarna vita, mörk klinker på golvet samt spotlight i taket som skapar ett behagligt ljus. Här finns även möjlighet för att skapa ytterligare ett sovrum, då matplatsen var ett sovrum tidigare.

Alla bilder

Sovrum 2

Bostadens andra sovrum har ljusa väggar, slitstarkt golv samt spotlight i taket. Rummet har egen dörr som ger access till den trevliga trädgården och garderoben löser förvaringen.

Alla bilder

Sovrum 3

Intill sovrum 2 ligger ytterligare ett generöst tilltaget  sovrum som ger utrymme för både dubbelsäng samt arbetshörna om så önskas. Även här är väggarna vita, golvet slitstarkt och garderoben löser förvaringen.

Alla bilder

Badrum 1

Smakfullt renoverat helkaklat badrum från 2018 med klinker samt kakel i marmorimitation. Utrustat med dusch med glasdörrar, handdukstork, handfat med kommod, wc, spegelskåp, tvättmaskin samt torktumlare - allt från 2018 då bostaden renoverades. Behaglig golvvärme på golvet och spotlight i taket.

 

 

Alla bilder

Vardagsrum

Ljust och trivsamt vardagsrum med vita väggar, ljus klinker på golvet med behaglig golvvärme samt spotlight i taket som skapar ett behagligt ljus. Rummet går enkelt att möblera med större soffgrupp samt en matgrupp om så önskas. Från vardagsrummet nås även den härliga trädgården.

Alla bilder

Allrum

Från vardagsrummet nås husets tidigare garage som numera är ombyggt och används som allrum, sovrum samt badrum. Allrummet har vita väggar samt ljus klinker på golvet och passar perfekt att använda som t.ex. lekrum för barnen. Klädkammaren löser förvaringen. Från allrummet nås det sista sovrummet.

Alla bilder

Sovrum 4

Generöst tilltaget sovrum med vit panel som väggar samt tak och på golvet vilar vacker parkett. Härligt ljusinsläpp från två olika väderstreck och gott om plats för både dubbelsäng, garderob samt arbetshörna om så önskas.

Alla bilder

Badrum 2

Husets andra badrum är även detta snyggt renoverat med vit kakel på väggarna samt ljus klinker på golvet med behaglig golvvärme. Utrustat med dusch med glasdörrar, handdukstork, wc, handfat med kommod, spegelskåp, tvättmaskin samt torktumlare - allt från 2018 då badrummet byggdes.

Alla bilder

Uterum

I trädgården finns ett mysigt inglasat uterum som förlänger sommaren. Rummet rymmer enkelt en större loungegrupp och är perfekt för regniga sommardagar.

Alla bilder

Trädgård

Stor och härlig trädgård i härligt söderläge som består av en gräsmatta samt en stenlagd uteplats. Tack vare att huset ligger i hörna är trädgården väldigt stor och kan även nås från framsidan. Trädgården ramas in av tujor som skyddar mot insyn.

Alla bilder

Område

Här bor man i lugn idyll med bra gångväg till skolan och även nära till förskola. Beläget alldeles vid Videdalsparken där det finns roliga lekplatser. Kort promenadavstånd till Coop, pizzeria, kinarestaurang och hamburgerrestaurang.  Ca 10 minuters promenad bort finns natursköna Bulltofta rekreationsområde med motionsslingor, gym, dammar, minigolfbanor, pulkabackar och fantastisk natur. Här bor man i Husie stadsdel med Virentofta, Stenkällan och Riseberga som grannområden. Man cyklar enkelt till stan på bra cykelvägar och busshållplatsen ligger bara ca. 100 meter bort. Med bil tar man sig snabbt ut på både yttre och inre Ringvägen och Öresundsbron nås på ca 12-15 minuter. Andra naturmiljöer som Bokskogen ute vid Torup är endast 10 minuter bort.

Alla bilder

Försäljningsinformation, fastighet

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten. 

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av båda parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 825 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.  

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Bottenvåning

Med reservation för avvikelser

Fakta

   
Utgångspris 4 495 000 kr
Adress Nolhögsgatan 11
Kommun Malmö
Område Videdal - Husie
Typ Kedjehus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 6
Boarea 132 Kvm (Uppmätning enligt SS 21054:2020)
Tomtarea 652 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1961
Grundläggning Krypgrund i huvudbyggnad och betongplatta i övrig del
Stomme Trä
Fasad Tegel och fasadpanel
Tak Plåt på huvudbyggnad och i övrigt papp
Plåtarbete Plåt
Ventilation Självdrag
Uppvärmning Fjärrvärme
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster 3-glas och 2-glas
Driftskostnad 44 900 kr/år varav:
Värme: 14 400 kr
El: 21 600 kr
Vatten/Avlopp: 3 800 kr
Försäkring: 5 100 kr
Fastighetsavgift på 8 874:-tillkommer.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 244 000 kr
Summa pantbrev 2 423 000 kr

Boka en kostnadsfri värdering här!

Dokument

  • Inga dokument tillgängliga

Boka visning

  • Söndag 5 februari 13:15 - 13:45