Lund - Gunnesbo

Rudeboksvägen 530

Visa på karta

Nära till tåg, buss, förskola & skola - Välplanerade ytor - Uteplats i sydväst

På Rudeboksvägen 530 och populära Gunnesbo finner ni ett av de eftertraktade parhusen med 140 välplanerade kvadratmeter. Ytorna är fördelade på två plan. Ni har de sociala delarna kök, matplats och vardagsrum på entréplan och de två sovrummen och ett allrum (som kan göras om till två sovrum) finns rofyllt på övre plan. Båda badrummen är helkaklade varav ett har en bastu. Det finns plats för tre bilar som kan parkeras i carport eller på uppfarten. Trädgården går runt gaveln på huset och bjuder på allt från två uteplatser, blomsterrabatter och ett växthus. Det är promenadavstånd till skola, förskola och tågstation (tåg i riktning mot Malmö och Helsingborg). Stadsbussen avgår ca 100 m från huset och ni når Lund C på ca 10 minuters cykelavstånd. I närområdet finns omtyckta Nöbbelövs mosse med trevliga promenadstråk samt en 4H-gård. Större matbutiker och shopping finns i området. Varmt välkommen!

I korthet

Utgångspris 5 500 000 kr
Rum 4
Boarea 140 Kvm
Tomtarea 485.5 Kvm
Typ Parhus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1989
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Magnus Lind

Direkt:
Mobil: 070-626 73 13

Ansvarig mäklare: Magnus Lind
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls:

Idag!
  • Söndag 19 mars 11:00 - 11:45
    • Vänligen ring eller maila för tidsbokning!
Visa alla

Välkommen

Huset är beläget i ett lugnt och barnvänligt område. Ni har carport och uppfart med totalt tre bilplatser. I anslutning till carport (med ingång från trädgården) finns ett rymligt förråd. Flera gästparkeringar finns inom området.

Alla bilder

Trädgård

Trädgården går runt gaveln på huset vilket ger sol under stora delar av dagen under sommarhalvåret. Framsidan är belägen i sydvästläge och baksidan i nordostläge. Ni har en uteplats med trätrall på framsidan och en stensatt uteplats på baksidan. På baksidan finns ett växthus till den odlingsintresserade. Trädgården har variation av gräsmatta, blomsterrabatter och fruktträd.

Alla bilder

Hall

Rymlig hall som har praktiskt klinkergolv och vita väggar. Här finns gott om utrymme att hänga av ytterplagg och ställa undan skor. Hallen har plats för extra förvaringsmöbler. Härifrån leds ni vidare till badrum, tvättstuga, vardagsrum, kök samt trappan upp till övre plan.

Alla bilder

Kök

Välplanerat kök med mycket förvaringsskåp och arbetsytor. Luckorna är av massivt trä och bänkskivan är gjord av sten. Köket är utrustat med kyl/frys, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, fläkt, spishäll och diskmaskin. Matplats finns för 6-8 personer. Väggarna är vita och golvet är klätt med trämönstrad laminat. Härifrån har ni utgång till den väl tilltagna uteplatsen på framsidan.

Alla bilder

Vardagsrum

Stort och rymligt vardagsrum som har gott om plats för både soffgrupp och matmöbler. Ni får in fint ljusflöde genom fönsterpartierna ut mot trädgården. Väggarna är vita och golvet är klätt med parkett.

Alla bilder

Tvättstuga

Tvättstuga utrustad med fjärrvärmecentral, tvättmaskin, tvättho, arbetsbänk, förvaringsskåp och tre garderober. Golvet är klätt med ljus klinker och väggarna är kaklade till hälften. Härifrån har ni utgång till trädgården.

Alla bilder

Badrum - entréplan

Helkaklat badrum som är utrustat med handfat, spegel, WC, förvaringsskåp, dusch och handdukstork (el). I anslutning till badrummet har ni en bastu.

Alla bilder

Övre plan

På övre plan kommer ni upp till hall som leder er vidare till allrum (som enkelt kan delas upp till två sovrum), badrum och två sovrum. Här finns en lucka upp till vinden.

Alla bilder

Allrum / sovrum

Stort allrum som har tapetserade väggar och golv klätt med massivt trägolv. Perfekt utrymme för hobbyn eller som ett extra TV-rum. För den som är i behov av fler sovrum går det utmärkt att dela av och skapa två sovrum.

Alla bilder

Badrum - övre plan

Helkaklat badrum i ljusa kulörer. Utrustningen består av handfat, spegelskåp, WC och dusch. Ett litet fönster släpper in naturligt ljus.

Alla bilder

Sovrum 1

Det största sovrummet med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler. Längs med ena väggen finns det garderober och från sovrummet har ni tillgång till en rymlig klädkammare. Väggarna är tapetserade vita och golvet är klätt med massivt trägolv.

Alla bilder

Sovrum 2

I det andra sovrummet finns det plats för säng, skrivbord och förvaringsmöbel. Väggarna är vita och golvet är klätt med massivt trägolv.

Alla bilder

Samfällighet

Huset är del av samfälligheten Gånggriften. Årskostnaden för samfälligheten är 5500 kr/år. Samfälligheten har fyra gemensamma trädgårdsdagar varje år. Deltar man vid minst tre tillfällen får man reduktion på avgiften. Varje hushåll får även bredband och telefoni via samfälligheten och levereras av Tele2. Kostnaden för bredband och telefoni är 660 kr/kvartal.

Deras hemsida: http://gånggriften-båtyxan.se/

Alla bilder

Område

Gunnesbo är en stadsdel i nordvästra Lund där stora delar av bostadsområdet byggdes under 80-talet. Området präglas av närhet till naturen med Nöbbelövs Mosse och Gunnesbo 4H-gård alldeles intill. I mitten av Gunnesbo ligger en gammal vikingakulle, Räfvs hög, varifrån man kan se ända till Turning Torso i Malmö.

Utbildning
Centralt i området finns Gunnesboskolan som består av två delar, Gunnesboskolan F–6 med fritidshem och Gunnesboskolan 7–9.

Det finns även flera förskolor i Gunnesbo. Mer om dem kan man läsa på Lund Kommuns hemsida: https://www.lund.se/utbildning--forskola/

Närservice
På Traktorvägen ligger Mobilia där ni bland annat finner Stora Coop och ICA Kvantum. Ni har nära till köpcentret Nova Lund med stort urval av olika butiker och restauranger. Ni tar er till Nöbbelöv på ett par minuter där ni har Ica Jägaren och även vårdcentral och tandläkare.

Kommunikation
Bilpendling: Från Gunnesbo når du de stora motorvägarna E6:an och E22:an.

Busspendling: Stadsbuss nummer 4 tar dig från Gunnesbo mot centrala Lund. Stadsbuss nummer 3 går från Nöbbelöv och åker i riktning mot Linero.

Tågpendling: Från Gunnesbo station finns mycket goda möjligheter till tågpendling både söderut till Lund-Malmö-Köpenhamn samt norrut till bl a Landskrona och Helsingborg.

Alla bilder

Försäljningsinformation - Fastighet

ALLMÄN INFORMATION
De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten.

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se

LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.

BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.

LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 875 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad

BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Handelsbanken Ideon för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning.Handelsbanken Ideon hjälper dig/er gärna, ring dem på 046-15 95 90.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till
fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen. Önskar du inte bli kontaktad så meddelar du bara det så tar vi bort dig ur våra register.

Alla bilder

Entréplan

Med reservation för avvikelser

Övre plan

Med reservation för avvikelser

Alternativ planlösning övre plan

Med reservation för avvikelser

Fakta

   
Utgångspris 5 500 000 kr
Adress Rudeboksvägen 530
Kommun Lund
Område Gunnesbo
Typ Parhus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 4
Boarea 140 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 485.5 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1989
Grundläggning Gjuten betongplatta
Stomme Trä
Fasad Tegel & puts
Tak Betongpannor
Plåtarbete Plåt
Ventilation Mekanisk till- & frånluft
Uppvärmning Fjärrvärme
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster 3-glas
Driftskostnad 53 599 kr/år varav:
Värme: 14 000 kr
El: 23 000 kr
Vatten/Avlopp: 5 500 kr
Samfällighet: 8 140 kr
Renhållning: 2 959 kr
Driftkostnaden är kostnad för fjärrvärme, el, vatten/avlopp och samfällighet. Driftkostnaden kommer att variera beroende på val av leverantör och förbrukning. Fastighetsavgift 2023: 9 287 kr. Försäkring och fastighetsavgift är ej medräknat i driftkostnaderna.
Beräknat på 2 person(er)
Energiprestanda 96 kWh/kvm/år
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 3 711 000 kr
Summa pantbrev 769 000 kr
Servitut/GA Ledningsratt fjärrvärme
Gemensamhetsanläggning LUND NÖBBELÖV GA:15

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

  • Söndag 19 mars 11:00 - 11:45
    • Vänligen ring eller maila för tidsbokning!
    • 11:15 FULLBOKAD!
    • 11:30 FULLBOKAD!