Lund - Värpinge

Gamlemark 731 A

Visa på karta

Ca. 3000kvm tomt med positivt förhandsbesked

Plan tomt med med fritt läge längst ut mot fälten i Gamlemark. Vidsträckt vy över landskapet och Lund. Närhet till Nova. Positivt förhandsbesked för att bygga. Bygglov kan sökas fram till april 2024. Ritningar utförda av arkitekt medföljer. En verkstadsbyggnad finns idag på tomten.

I korthet

Utgångspris 2 500 000 kr
Boarea 0 Kvm
Biarea 0 Kvm
Tomtarea 3000 Kvm
Typ Tomt
Ägandeform Friköpt - Tomt
Byggår 1993 ca
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Ulf Björk

Direkt:
Mobil: 070-145 88 48

Ansvarig mäklare: Ulf Björk
Kontakta

Visning

Vid intresse ring 070 145 88 48 Visa alla

Budgivning pågår

Högsta bud: 2 000 000 kr – Visa budhistorik

Flygbild

Stor tomt med positivt förhandsbesked för att bygga. Fastigheten är under bildande och skall inom kort utgöra en egen.fastighet. Kostnader för avlopp och el tillkommer.

Alla bilder

Tomten

Fler bilder från tomten med befintlig verkstad.

Alla bilder

Tomtkarta

Alla bilder

Byggnad

Byggnad i betongblock med tilläggsisolering. Betongplatta och plåttak.

Alla bilder

Värpinge

Värpinge är en stadsdel i västra Lund i Sverige. Den omfattar både landsbygd (längst västerut), den gamla Värpinge by (vid Höje å) samt nyare bostadsområden (närmast centrala Lund). Stora delar av området byggdes under slutet av 1980-talet och början av 1990-talet. Större vägar genom stadsdelen är Västra Ringen (del av länsväg 108) i nord-sydlig riktning och Trollebergsvägen i öst-västlig riktning.

Värpinge delas in i Värpinge Norr och Värpinge Söder. Värpinge Norr är inget bostadsområde, utan består av jordbruksfält, Värpinge Golfbana och Pilsåkers företagsområde. Pilsåker räknas dock ibland som en självständig stadsdel.

Värpinge har haft tidigare namn som både Trolleberg (innan där fanns några bostadshus) och Västra Fäladen (tillsammans med Gunnesbo innan där byggdes ett område).

Stadsdelen gränsar till Kobjer, Väster och Klostergården. I området finns Fågelskolan (F-9) och Gråsparvsskolan (F-4).

Värpinge IF är en förening för de boende i Värpinge och på väster. Det är en unik föreningsidé med prova på-verksamhet. Inom Värpinge IF finns även Zumba, en parkourförening, ett basketlag och ett fotbollslag för barn det finns även ett fotbollslag för ungdomar.

Alla bilder

Försäljnings­information

Meddela mäklaren så fort du känner dig intresserad av bostaden.

Som köpare har du undersökningsplikt. Utgångspunkten är att bostaden köps i befintligt skick, som den ser ut på avtalsdagen, med hänsyn till dess ålder, pris och användning. Du själv, eller någon du anlitar, uppmanas att noggrant undersöka fastighetens eller bostadsrättens alla delar. Eventuella fel som rimligen hade upptäckts vid en noggrann undersökning ansvarar köparen för. Säljaren ansvarar däremot för dolda fel. Dolda fel är fel som varken säljaren eller köparen känt till. Det är fel som inte kunnat upptäckas ens vid en noggrann undersökning och inte heller kunnat räknas med på grund av bostadens ålder, pris, skick och användning. Om säljaren ger en utfästelse så krävs på denna punkt ingen vidare undersökning. Om säljaren påtalat problem kan det just på denna punkt innebära en utökad undersökningsplikt.

Mäklaren har sökt förmå säljaren att lämna så omfattande och relevanta upplysningar som möjligt. Mäklaren har att lita på säljarens uppgifter och gör kontroller enligt fastighetsmäklarlagen. Ekonomisk ersättning vid förmedling av sidotjänster förekommer inte.

Öppen budgivning tillämpas när det finns flera intressenter. Säljaren bestämmer vem som får köpa, tidpunkten för överenskommelsen och priset. Muntliga bud är inte juridiskt bindande. Mäklaren är skyldig att vidarebefordra alla bud som inkommer innan kontrakt är undertecknat, därför är kontraktsskrivning önskvärt snarast möjligt efter avslutad budgivning.

Handpenningen är 10 % av köpesumman och placeras normalt på mäklarens klientmedelskonto. Tillträde sker oftast i köparens bank eller hos mäklaren. Slutbetalning görs då och nycklar överlämnas. Mäklaren upprättar också en likvidavräkning och försäljningsjournalen överlämnas.

Alla bilder

Planlösning

Med reservation för avvikelser

Fakta

   
Utgångspris 2 500 000 kr
Adress Gamlemark 731 A
Kommun Lund
Område Värpinge
Typ Tomt
Ägandeform Friköpt - Tomt
Boarea 0 Kvm
Biarea 0 Kvm
Tomtarea 3000 Kvm (Säljarens information)
Byggår 1993 ca
Pantsatt Nej
Byggnadssätt
Grundläggning Gjuten betongplatta
Stomme Sten
Fasad Tilläggsisolerat hus av betongblock
Tak Plåt
Plåtarbete Svart plåt
Taxeringskod 220

Boka en kostnadsfri värdering här!

Budgivning pågår

Högsta bud: 2 000 000 kr

Bud Budgivare Datum Tid
2 000 000 kr Budgivare 3 2023-03-02 13:10