Malmö - Husie

Vannagårdsgatan 222

Visa på karta

Uteplats i soligt västerläge - Social planlösning - Lugnt och barnvänligt område

Välkommen på visning till detta trevliga radhus i tre plan med social planlösning och en mysig uteplats i soligt västerläge. Bostaden erbjuder ett trivsamt vardagsrum med fransk balkong och härligt ljusinsläpp, praktiskt kök som ligger med luftig planlösning mot vardagsrummet, två bra sovrum, ett rymligt allrum samt två badrum med tvättmöjligheter i ena. Dessutom tillhör en egen parkeringsplats. Radhuset ligger i populära Husie med närhet till många bra skolor, förskolor samt naturen. För pendlaren ligger både inre och yttre ringvägen nära.

I korthet

Utgångspris 1 995 000 kr
Månadsavg. 6 250 kr
Rum 4
Boarea 91 Kvm
Våning 1-3
Hiss Nej
Balkong Uteplats
Typ Bostadsrättsradhus
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår 2006-2007
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Cassandra Bülow

Direkt:
Mobil: 073-314 43 63

Ansvarig mäklare: Cassandra  Bülow
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls om:

6 dagar
Visa alla

Vardagsrum

Ljust och trivsamt vardagsrum som ligger med luftig planlösning mot köket -  perfekt då du kan laga mat samtidigt som du socialiserar dig med middagsgästerna eller barnen. Vardagsrummet har gott om ljusinsläpp tack vare det stora fönsterpartiet samt den franska balkongen. Går enkelt att möblera med en soffgrupp samt matplats.

Alla bilder

Kök

Praktiskt kök som ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet med endast en bardisk som skärmar av. Utrustat med spis (ca 2016), ugn (ca 2016), fläkt, diskmaskin (2021) samt kyl/frys.

Alla bilder

Badrum / Tvättstuga

Helkaklat badrum med fönster. Utrustat med wc, handfat med kommod, belyst spegel, tvättmaskin, torktumlare samt förvaringsskåp. I nuläget finns det ingen duschslang då rummet används mestadels som tvättrum men allt är förberett inför en dusch. Säljarna informerar om sprickor i några av plattorna.

Alla bilder

Allrum / Sovrum

En trappa upp finns ett numera öppet allrum. Perfekt rum för arbetshörna, lekrum eller sovrum. I dagsläget används rummet som ett sovrum. På golvet vilar vacker ekparkett och väggarna är ljusa. 

Alla bilder

Sovrum 1

Generöst tilltaget sovrum med heltäckningsmatta och ljusa väggar. Rummet går enkelt att möblera med både dubbelsäng samt arbetshörna om så önskas. Garderob med skjutdörrar löser förvaringen.

Alla bilder

Badrum - övre plan

Helkaklat badrum utrustat med wc, handfat med kommod, spegelskåp samt dusch.

Alla bilder

Sovrum 2

Högst upp i huset finns ytterligare ett sovrum. Rummet är rymligt med karaktär tack vare sluttningen på taket. Här finns gott om plats för både dubbelsäng samt soffgrupp. Slitstarkt golv, vita väggar och bra ljusinsläpp från fönstret.

Alla bilder

Entré

Välkomnande entré där man direkt möts av härligt ljus från vardagsrummet. Det finns en garderob med skjutdörrar som löser förvaringen. Entrén nås via bostadens härliga uteplats.

Alla bilder

Uteplats

Mysig uteplats i västerläge där man gärna njuter av eftermiddagssolen. Uteplatsen består av trädäck som ramas in av staket. Här ryms en loungedel och en matgrupp om så önskas. Utanför uteplatsen finns en lekplats som är perfekt för de minsta. Här kan barnen leka av sig medan man själv har koll på både grillen och barnen. 

Alla bilder

Förening

Föreningen har lämnat följande muntliga uppgifter om fastigheten. Vi uppmanar den slutlige köparen att själv bekräfta denna information med någon representant för styrelsen.

Brf Allén består av 4 hus fördelat på 3 fastigheter belägna på adresserna Husie Kyrkoväg 13-27 resp Vannagårdsgatan 216-238. Det är en äkta förening som äger marken och totalt finns 17 bostadsrätter samt 2 uthyrningslokaler. Föreningen bildades 2005 och 2006-2007 var fastigheterna färdigbyggda. SBC sköter den ekonomiska förvaltningen och tar ut en överlåtelseavgift på 1207,5 kr som debiteras köparen samt en pantsättningsavgift på 483 kr/pant.

AVGIFT
Senaste avgiftshöjningen var 4 år sedan med 5%. Det finns ingen planerad avgiftshöjning i nuläget. Det som ingår i avgiften är kallvatten, kabel-TV (Telia), parkering, bostadsrättstillägg samt bredband (1000/1000) via ett obligatoriskt tillägg på 170 kr/mån. Varmvatten samt el mäts individuellt efter faktisk förbrukning och faktureras kvartalsvis.

RENOVERINGAR / UNDERHÅLL
2021 Taken på två av fastigheterna lades om. Fiber drogs in till fastigheten.
2022 Fönster på de två äldre fastigheterna ommålade.

Planerat: Byta ytterdörrar.

TV & INTERNET
Kabel-TV via Telia där basutbudet ingår i avgiften. Bredband via Telia med hastighet 1000/1000 är tillkommer som ett obligatoriskt tillägg på 170 kr/mån.

PARKERING
En parkeringsplats tillhör varje bostad. Om man vill hyra fler parkeringsplatser är detta möjligt för en kostnad på 314 kr/mån. Kösystem råder då. Varje bostad har även parkeringstillstånd som går att nyttjas i området.

För mer information besök föreningens hemsida: http://brfallen.se/

 

Alla bilder

Område

Här bor man på ett barnvänligt område nära natursköna Husie Mosse. Andra vackra områden här ute är Bulltofta rekreationsområde och Gyllins trädgård. Nära till flera bra skolor. Även fina cykelvägar både in till stan och ut till bokskogen. Här bor man granne med andra populära områden som Virentofta, Videdal, Stenkällan och Riseberga. På bara någon minut är man ute på Yttre Ringvägen och för dig som åker buss ligger busshållplatsen precis utanför. Ca 800 meter till Kvarnby Golfklubb med sina öppna, fina och gröna omgivningar. Nära till Toftanäs och dess affärer, såsom t. ex. välsorterade Ica Maxi och Citygross. Kort och gott är Husie ett område för dig som gillar att bo tryggt med naturen inpå knuten. Välkommen du också!

Alla bilder

Försäljningsformation, bostadsrätt

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån berörd förening och/eller dess förvaltare. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av bostadsrätten.  

 

BUDGIVNING
Vid köp av bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Det kan förekmomma andra bud än de som vi redovisar på hemsidan. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
ÖVERLÅTELSE- & PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5 % av prisbasbeloppet, det varierar om den faller på säljaren eller köparen. I regel tas också en pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbeloppet per pant, om man pantsätter bostaden.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Köplagens § 20. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående.

 

MÄTINFORMATION
Information om bostadens boarea hämtas i regel från berörd föreningen, dess förvaltare eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

 

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Bottenplan

Med reservation för avvikelser

mittenplan

Med reservation för avvikelser

Ovanplan

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 1 995 000 kr
Månadsavg. 6 250 kr
Ingår i avgift Kallvatten, Parkeringsplats, Kabel-Tv, bostadsrättstillägg
Adress Vannagårdsgatan 222
Kommun Malmö
Område Husie
Typ Bostadsrättsradhus
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 4
Boarea 91 Kvm (Föreningens information)
Våning 1-3
Hiss Nej
Balkong Uteplats
Byggår 2006-2007
Förening Brf Allén
Pantsatt Ja
Förråd Ja
Byggnadssätt
Driftskostnad 16 020 kr/år varav:
El: 13 980 kr
Övrigt: 2 040 kr
Kostnaden för uppvärmning är medräknat i kostnaden som står för elen. Övrigt avser ett obligatoriskt tillägg på 170 kr för bredband.
Beräknat på 4 person(er)
Energiprestanda 176 kWh/kvm/år

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning