Malmö - Bulltofta - Husie

Sallerupsvägen 216

Visa på karta

Balkong i söderläge med fantastisk utsikt - Byggt 2019 - Optimal genomgående planlösning

Högst upp i huset finns denna fantastiska lägenhet som har allt man kan önska sig. Underbar söderbalkong med fin utsikt, kök med luftig matplats, två bra sovrum, trivsamt vardagsrum samt helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Dessutom är lägenheten genomgående med enhetligt ekparkett och allting känns nytt och fräscht eftersom bostaden byggdes 2019. Här bor du även med närhet till härlig grönska på bulltofta rekreationsområde, coop, burger king, m.m. Bra kommunikation med busshållplats utanför som går in till stan samt närhet till både inre och yttre ringvägen med bil. Varmt välkomna på visning!

I korthet

Utgångspris 2 295 000 kr
Månadsavg. 6 413 kr
Rum 3
Boarea 80 Kvm
Våning 5 av 5
Hiss Ja
Balkong Ja
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår 2019
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Cassandra Bülow

Direkt:
Mobil: 073-314 43 63

Ansvarig mäklare: Cassandra  Bülow
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Kök

Snyggt och stilrent kök från Vedum med vit köksinredning och spotlights under väggskåpen. Generöst med arbetsytor samt förvaring på båda sidor om köket, varav ena sidan är från Ikea (2021) och skapar ytterligare förvaringsmöjligheter. Köket är utrustat med induktionshäll (electrolux), ugn (electrolux), fläkt, microvågsugn, diskmaskin (electrolux), kylskåp (electrolux) samt frys (electrolux). Köket ger access till den trivsamma balkongen och har även utrymme för en större matplats med fantastisk utsikt.

Alla bilder

Balkong

Underbar balkong i soligt söderläge med gott om plats för en loungedel. Här sitter man gärna och njuter av den fantastiska utsiketen! 

Alla bilder

Sovrum 1

Generöst tilltaget sovrum med vita väggar och vacker ekparkett på golvet. Härligt ljusinsläpp från fönsterpartierna och fin utsikt. I rummet finns en rymlig klädkammare som löser förvaringen.

Alla bilder

Klädkammare

Sovrummets klädkammare är så pass stor att den i nuläget används som ett extra sovrum.

Alla bilder

Sovrum 2

Rymligt sovrum med vita väggar och på golvet vilar vacker ekparkett. Härligt ljusinsläpp och garderober som löser förvaringen.

Alla bilder

Vardagsrum

Ljust och trivsamt vardagsrum med vita väggar och på golvet vilar samma vackra ekparkett som i resterande del av bostaden. 

Alla bilder

Badrum

Snyggt badrum med helkaklade vita väggar som kontrasterar snyggt mot den svarta klinkern på golvet. Utrustat med vägghängd wc, dusch med glasdörrar, handfat med kommod, tvättmaskin, torktumlare, handdukstork samt förvaringsskåp.

Alla bilder

Entré

Välkomnande och ljus entré med avhängningsmöjligheter, vita väggar och vacker ekparkett på golvet.

Alla bilder

Förening

Föreningen har lämnat följande uppgifter om fastigheten. Vi uppmanar den slutlige köparen att själv bekräfta denna information med någon representant för styrelsen.

Brf Startfältet bildades år 2018 då de även köpte marken som de äger. I föreningen finns det 128 lägenheter som alla upplåts med bostadsrätt. Nabo sköter den ekonomiska förvaltningen och tar ut en överlåtelseavgift på ca 1 208 kr som debiteras köparen samt en pantsättningsavgift på 483 kr/pant.

AVGIFT
För att säkerställa att föreningen har en god ekonomi framöver höjdes avgiften nyligen med 30%. I nuläget är ingen ytterligare avgiftshöjning planerad men eventuellt kommer avgiften att höjas lite årligen för att undvika fler större höjningar.

RENOVERINGAR & UNDERHÅLL
Eftersom byggnaderna är uppförda år 2019 finns det inga utförda eller planerade renoveringar i nuläget.

TV OCH BREDBAND
Föreningen har tecknat ett gruppavtal via Telenor som kostar 165 kr per månad och läggs som ett obligatoriskt tillägg. I avtalet ingår bredband med hastighet på 250/250 mbit/s, kabel-TV samt telefoni.

PARKERING
Föreningen har inga egna parkeringsplatser men det finns ett stort nybyggt P-hus som aimo park sköter beläget precis bakom Sallerupsvägen 220. Som boende får man specialpris.  En vanlig p-plats kostar ca 700 kr och en p-plats med laddstation kostar ca 1030 kr.

GEMENSAMMA UTRYMMEN:
Gemensamma utrymmen i föreningen är cykelförråd, miljöhus samt barnvagnsrum. Den grönskande innergården med fruktträd och planteringar ger ett gemensamt uterum för de boende i kvarteret. Här hittar man flera olika sittplatser, några under tak och det finns gott om plats för lek och långa härliga grillkvällar.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information: https://www.brfstartfaltet.se/

Alla bilder

Område

Här bor man i naturskönt läge med vackra Bulltofta rekreationsområde som sin granne. Här finns härlig skog, dammar, motionsslingor, gym, tennisbanor, minigolfbanor, pulkabackar och helt enkelt fantastisk natur. Kort promenadavstånd till välsorterad Coop butik, kinarestaurang, Burger King och pizzeria. Bra kommunikationmöjligheter med buss. Man cyklar enkelt till stan på bra cykelvägar. Med bil tar man sig snabbt ut på både yttre och inre Ringvägen och Öresundsbron nås på ca 15 minuter. Andra naturmiljöer som Bokskogen ute vid Torup är endast 10 minuter bort. Skolor och förskolor finns även i närheten.

Alla bilder

Försäljningsformation, bostadsrätt

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån berörd förening och/eller dess förvaltare. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av bostadsrätten.  

 

BUDGIVNING
Vid köp av bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Det kan förekmomma andra bud än de som vi redovisar på hemsidan. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
ÖVERLÅTELSE- & PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5 % av prisbasbeloppet, det varierar om den faller på säljaren eller köparen. I regel tas också en pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbeloppet per pant, om man pantsätter bostaden.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Köplagens § 20. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående.

 

MÄTINFORMATION
Information om bostadens boarea hämtas i regel från berörd föreningen, dess förvaltare eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

 

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planlösning

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 2 295 000 kr
Månadsavg. 6 413 kr
Ingår i avgift Värme, kallvatten, avlopp
Adress Sallerupsvägen 216
Kommun Malmö
Område Bulltofta - Husie
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 3
Boarea 80 Kvm (Föreningens information)
Våning 5 av 5
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggår 2019
Förening Brf Startfältet
Pantsatt Ja
Förråd I trappan bredvid
Byggnadssätt
Driftskostnad 18 600 kr/år varav:
Värme: 4 140 kr
El: 10 680 kr
Försäkring: 1 800 kr
Övrigt: 1 980 kr
Övrigt avser obligatoriskt tillägg för bredband, telefoni samt TV
Beräknat på 4 person(er)
Energiprestanda 68 kWh/kvm/år

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.