Snart till salu


Burlöv - Arlöv

Hamngatan 35

Visa på karta

Vacker 50-talsvilla - Gästhus - Trädäck

SNART TILL SALU: Vacker, friliggande familjevilla fördelat på 9 rum och kök samt ett s.k. gästhus med egen ingång, stort rum och helkaklat badrum. I gäststugan är det förberett för möjligheten att sätta in ett kök om man vill använda gästhuset för ex uthyrning eller generationsboende. Villan är belägen på stor hörntomt med stort trädäck. Trädgården är stor och är i behov av lite kärlek. Här har du/ni möjlighet att skapa er alldeles egna trädgårdsoas. Promenadavstånd till både skola och förskola. Mycket bra kommunikationer till Malmö/Lund med såväl buss som tåg. Varmt välkomna att boka tid för visning!

I korthet

Utgångspris 4 475 000 kr
Rum 9
Boarea 184 Kvm
Biarea 58 Kvm
Tomtarea 802 Kvm
Typ 1 1/2-plansvilla med källare
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1950
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Ing-Marie Bengtsson

Anna Carlstedt Mörk

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Välkommen

Välkommen till Hamngatan 35 - Vacker familjevilla på stor hörntomt med uthyrningsmöjligheter alternativt generationsboende! 

Alla bilder

Kök

Snyggt, helrenoverat kök (Invita, 2012) med klinkergolv i öppen planlösning med vardagsrum. Matplats för 4-5 personer. Utrustning: Spishäll, spisfläkt, kombinerat kyl- och frysskåp, inbyggnadsugn och diskmaskin. 

Alla bilder

Vardagsrum

Ljust vardagsrum med klinkergolv i öppen planlösning med kök.

Alla bilder

Matsal

Från vardagsrummet är det 2 trappsteg ner till matsalen med klinkergolv och stort fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Här finns plats för matsalsbord till 4-6 personer. 

Alla bilder

Gäst-wc

På bottenvåningen finns en helkaklad gästtoalett med WC och handfat med kommod. 

Alla bilder

Trappa

Hall med trägolv och vacker trappa i massiv ek till ovanvåningen. 

Alla bilder

Hall

Hallen på ovanvåningen är modell mindre och har laminatgolv. Från hallen nås sovrum 2, 3 och 4 samt badrummet.

Alla bilder

Sovrum 1

Huvudbyggnaden har 4 stora sovrum samt ett mindre rum som passar perfekt som ex arbetsrum eller walk in closet.
Det första sovrummet är beläget på bottenvåningen och har laminatgolv. De övriga sovrummen ligger på ovanvåningen. Se planskisser. 

Alla bilder

Sovrum 2

Stort sovrum med laminatgolv och garderober.

Alla bilder

Sovrum 3

Även sovrum nr 3 är stort och har laminatgolv samt både takkupa och fönster. Fönstren är i 2 väderstreck och ger ett mycket fint ljusinsläpp.

Alla bilder

Sovrum 4

Precis som sovrum 3 har det fjärde sovrummet också laminatgolv, takkupa och fönster i 2 väderstreck. 

Alla bilder

Badrum - Övre plan

Helkaklat badrum med dusch, WC och handfat med kommod. 

Alla bilder

Källare

Källare med genomgående klinkergolv och här finns förutom badrum med badkar och tvättstuga även pannrum med uppgång till trädgården och 2 stora rum med härliga ytor - perfekta som hobbyrum, gillestuga eller förrådsutrymmen. 

Alla bilder

Badrum - Källare

Stort badrum med klinkergolv och fönster. Utrustning: Badkar, WC och handfat. 

Alla bilder

Tvättstuga

Tvättstuga med klinkergolv och fönster. Utrustning: Tvättmaskin och torktumlare. 

Alla bilder

Gäststuga

Separat 1-plans gästhus om 42,1 m² med egen ingång. Hall och stort rum med laminatgolv. Rummet har fönster i 2 väderstreck och här är det förberett om man önskar sätta in ett litet kök/kökspentry. Perfekt om man väljer att använda gästhuset för uthyrning eller generationsboende. 

Alla bilder

Badrum - Gästhus

Stort, helkaklat badrum med fönster. Utrustning: Dusch med duschväggar, WC och handfat med kommod. 

Alla bilder

Mäklaren i Burlöv

Kul att ni visar intresse för denna fastighet!

Mitt namn är Ing-Marie Bengtsson och jag har arbetat som fastighetsmäklare i Burlöv sedan 2003, då jag tog min högskoleexamen som fastighetsmäklare. Jag har bott med min familj i Åkarp i 15 år och därför har Burlövs kommun på ett naturligt sätt blivit mitt gebit. Som person är jag driven, målinriktad och social. Ska jag göra något – ska det göras ordentligt – gärna med ett leende på läpparna. År efter år är jag den mäklare som förmedlar flest bostäder och får flest rekommendationer i Burlövs kommun (källa: Hitta mäklare). Jag lovar att göra mitt bästa för att ni ska få korrekt information och att alla ska få samma möjligheter att tänka, bjuda och köpa.

Eftersom jag mestadels ägnar dagarna åt att prata med människor så brukar det vara enklast att nå mig via mejl. Så snart jag får en lucka så hör jag av mig med ett svar, eller ett telefonsamtal. Normalt är fredagar och lördagar lediga dagar för mig, men undantag förekommer.

Har ni frågor så är ni varmt välkomna att skicka dessa via:
i-m.bengtsson@bulowlind.se.

Är ni i behov av hjälp med lånelöfte eller en värdering/samtal kring eget nuvarande boende så står jag gärna till tjänst, och all förhandsrådgivning är självklart gratis.

Mina tidigare uppdragsgivare har betygsatt mitt arbete och skrivit egna kommentarer kring hur de tycker att jag skött mig. Allt finns att läsa på >> www.hittamaklare.se/ingmarie.bengtsson

Alla bilder

Trädgård

Stor trädgård om 802 kvm med stort trädäck, med utgång från köket. Trädgården är i behov av lite kärlek! Här kan du/ni skapa er alldeles egna trädgårdsoas. 
Säljaren berättar: Det finns äppel- och plommonträd samt vinranka. Det finns en brunn som är nergrävd. 

Alla bilder

Område

Arlöv ligger på utmärkt pendlingsläge med goda kommunikationer med såväl buss som tåg och dessutom är det en jättefin cykelbana till Malmö och Lund. Man promenerar snabbt och lätt till både busshållplatser och tågstationen i Arlöv. Till Sockerbitstorget som är Arlöv centrum är det gångavstånd och här finns jourbutik, bibliotek, restauranger, frisör mm. Gång-/cykelavstånd är det också till både Burlöv Center och Burlövsbadet. Burlöv Center erbjuder allt du behöver inom shopping. Burlövsbadet är Burlövs toppmoderna badhus. Här kan du ta ett dopp i någon av de fyra bassängerna, gymma med virtuell personlig tränare eller testa på interaktiv gruppträning i deras aktivitetsrum.

Alla bilder

Instagram

Den som vill vara först med att få reda på kommande bostadsförsäljningar i Åkarp och Arlöv följer lämpligen mitt konto på Instagram som heter: Maklaren_i_Burlov. Nya uppdrag visas alltid där allra först, oftast flera veckor före det syns på öppna internetsidor.

Alla bilder

Försäljningsinformation, fastighet

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten. 

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av båda parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 875 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.  

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planskiss Hamngatan 35 - bv

Med reservation för avvikelser

Planskiss Hamngatan 35 - ov

Med reservation för avvikelser

Planskiss Hamngatan 35 - kv

Med reservation för avvikelser

Fakta

   
Utgångspris 4 475 000 kr
Adress Hamngatan 35
Kommun Burlöv
Område Arlöv
Typ 1 1/2-plansvilla med källare
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 9
Boarea 184 Kvm (Uppmätning enligt SS 21054:2020)
Biarea 58 Kvm (Uppmätning enligt SS 21054:2020)
Tomtarea 802 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1950
Grundläggning Källare
Stomme Sten respektive trä i tillbyggnad?
Fasad Puts
Tak Takpannor
Ventilation Självdrag
Uppvärmning Luft/vatten värmepump (2013)
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster 3-glas (~2010), förutom 2 källarfönster som är 2-glas och äldre.
TV/Internet Fiber?
Driftskostnad 44 190 kr/år varav:
El: 36 000 kr
Vatten/Avlopp: 6 000 kr
Renhållning: 2 190 kr
I kostnaden för el ingår uppvärmning.
Beräknat på 3 person(er)
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 193 000 kr
Summa pantbrev 3 420 000 kr

Boka en kostnadsfri värdering här!