Malmö - Kvarnby - Husie

Kjellanders gata 17

Visa på karta

Välplanerad familjeidyll - 3 rymliga sovrum - Vidbyggt garage

Trevligt och välplanerat parhus med två badrum från 2012, tre rymliga sovrum, kök med burspråk och trivsamt vardagsrum. Vidbyggt garage med gästrum/förråd. Friköpt och lummig trädgård i soligt söderläge med skyddad överbyggd uteplats. Här lever man livet på på lugn och barnvänlig gata nära fina lekplatser, golfbana och Gyllins vackra natur. Varmt välkommen på visning!

I korthet

Utgångspris 4 195 000 kr
Rum 4
Boarea 117 Kvm
Tomtarea 382 Kvm
Typ Parhus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1990
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Andreas Bülow

Direkt:
Mobil: 070-830 13 05

Ansvarig mäklare: Andreas Bülow
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls om:

2 dagar
Visa alla

Välkommen

Välkommen till Kjellanders gata 17. På denna mycket lugna gata så möts man av en trevlig framsida med vidbyggt garage och biluppställningsplats. 

Alla bilder

Trädgård

Lummig trädgård i härligt söderläge där man gärna kopplar av på den skyddade uteplatsen som känns som en avslappnande Bodega. Trädgården sprudlar av växtlighet och här finns bland annat äppleträd, plommonträd, kiwi, rabarber, lavendel och mycket mer. 

På framsidan finns det också en uteplats där man gärna tar sitt morgonkaffe. Intill finns också biluppställningsplats vid garaget.

Alla bilder

Uteplats

Uteplats i söderläge där man sitter skyddat och bara trivs.

Alla bilder

Entré

Välkomnande hall med fina avhängningsmöjligheter. Plastmatta på golvet och trappa som leder oss till ovanvåningen.

 

Alla bilder

Kök

Kök med inredning i vitt och inbjudande matplats med burspråk mot den fridfulla gatan. Köket är utrustat med diskmaskin 2016 (Bosch), kyl i fullhöjd 2007 (Electrolux), frys i fullhöjd 2007 (Electrolux), Spis med häll och dubbla ugnar 2005 (Electrolux) samt fläkt. 

Alla bilder

Badrum - nedre plan

Snyggt badrum som renoverats 2012 och GVK intyg finns. Helkaklade väggar och klinker på golvet. Dusch, wc, handfat med kommod och vattenburen handdukstork

Alla bilder

Vardagsrum

Trivsamt vardagsrum med parkettgolv och ljusa väggar. Från vardagsrummet har man access till den mysiga uteplatsen och trädgården. 

Alla bilder

Grovkök

Intill köket finns grovköket som har våtrumsmatta på golv och väggar. Tvättmaskin 2014, torkskåp och vask. Gaspannan från 2017 finns även här. 

Alla bilder

Hall - övre plan

Luftig hall där man har access till både en klädkammare och vind som erbjuder fina förvaringsmöjligheter. 

Alla bilder

Sovrum 1

Rejält sovrum med plastmatta och vita väggar med blå fondvägg. Utsikt mot den lugna gatan och man har även vy mot Gyllins trädgård. 

Alla bilder

Sovrum 2

Stort sovrum med parkettgolv från 2014, väggar i vitt och utgång till balkong i söderläge. 

Alla bilder

Balkong

Från sovrum 2 har man access till en balkong i soligt söderläge.

Alla bilder

Sovrum 3

Även detta sovrum är rejält och har fönster mot trädgården i söderläge. Parkettgolv från 2014 och ljusa väggar. 

Alla bilder

Badrum - övre plan

Även detta badrum renoverades 2012 och det finns GVK intyg här med. Till största del våtrumsmatta på väggar och golv och här finns ett badrum som barnen trivs i. Wc, handfat med kommod, skåp för handdukar och annat samt frostat fönster. 

Alla bilder

Förråd

Förråd som tidigare använts som tonårsrum

Alla bilder

Övrigt

2019 Inplåtning av övre gavel samt gavel på garaget. Även vindskivorna plåtades in i samband med detta.

2017 Gaspanna. 

2012 Renovering av båda badrummen och intyg från GVK. 

Centraldammsugare. 

Larma via Sector kan övertas. 

Fiber ej installerat men finns i gatan. 

Samma ägare sedan 1990 vilket inte är konstigt eftersom att man verkligen trivs här.  

 

Alla bilder

Område

Mycket trevligt boende i en barnvänlig idyll. Gatan är fin med varierad bebyggelse. Nära finns tre lekplatser och man promenerar snabbt till Gyllins trädgårds vackra skogsmiljö där det finns massor av klätterträd. Bra cykelväg till den populära Bäckagårdsskolan (F-9) och den nybyggda Toftanässkolan (F-9). I stadsdelen finns det dessutom många bra förskolor. Även fina cykelvägar både in till stan och ut till bokskogen. Bra kommunikationer. På bara 2 minuter är man ute på Yttre Ringvägen och för dig som åker buss ligger busshållplatsen någon minuts promenad bort. Ca 700 meter till Kvarnby Golfklubb med sina öppna, fina och gröna omgivningar där man även kan stanna till på Kvarnby Byakrog. Nära till Toftanäs och dess affärer, såsom t. ex. välsorterade Ica Maxi, ÖB och Dollarstore. Här finns även två moderna gym. Citygross på Stora Bernstorp ligger också i närheten. Man promenerar också till både natursköna Husie Mosse och något längre bort finns Bulltofta rekreationsområde men det bästa måste ändå vara att man endast bor 300 meter från ansvarig mäklare. Kort och gott är Kvarnby ett område för dig som gillar att bo lugnt och tryggt med naturen inpå knuten. Välkommen du också!

Alla bilder

Byggnadsbeskrivning

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, totalt värde: 1 668 000 kr
Mark, totalt värde: 1 035 000 kr ().
Summavärde: 2 703 000 kr

Taxeringsår: 2021
Byggår: 1990
Värdeår: 1990

Alla bilder

Försäljningsinformation, fastighet

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten. 

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 875 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.  

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planlösning bottenvåning

Med reservation för avvikelser

Planlösning ovanvåning

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 4 195 000 kr
Adress Kjellanders gata 17
Kommun Malmö
Område Kvarnby - Husie
Typ Parhus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 4
Boarea 117 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 382 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1990
Grundläggning Krypgrund
Stomme Trä
Fasad Mexisten och fasadpanel
Tak Betongpannor
Plåtarbete Plåt
Ventilation Mekanisk frånluft
Uppvärmning Gas. Panna från 2017
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster 3-glas
TV/Internet Fiber finns i gatan men är ej installerat
Driftskostnad 35 033 kr/år varav:
Värme: 18 000 kr
El: 8 000 kr
Vatten/Avlopp: 4 800 kr
Renhållning: 1 490 kr
Försäkring: 2 743 kr
Fastighetsavgift på 8 874:-/år tillkommer.
Beräknat på 2 person(er)
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 703 000 kr
Summa pantbrev 1 243 000 kr

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning