Malmö - Riseberga

Lönnbergagränd 4

Visa på karta

Underbart och gediget boende på populära Riseberga

Tillfälle att förvärva ett fantastiskt boende. På natursköna och lugna Riseberga ligger detta fina hus. Smakfullt renoverat badrum och kök samt välplanerade och ljusa ytor gör trivselfaktorn hög. På köpet får man en lummig och skyddad trädgård med sol mest hela dagen. Huset är beläget på en lugn återvändsgata på barnvänligt och tryggt område.

I korthet

Utgångspris 4 495 000 kr
Rum 5
Boarea 120 Kvm
Biarea 0 Kvm
Tomtarea 403 Kvm
Typ Kedjehus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1958
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Paul Eriksson

Direkt: 073-152 54 34
Mobil: 073-152 54 34

Ansvarig mäklare: Paul Eriksson
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls om:

2 dagar
Visa alla

Välkommen

Välkommen till detta fina hus. Gediget och väl omhändertaget så det är bara att flytta in. Förutom den härliga bostaden så njuter man av en härligt grönskande tomt som ligger i bästa solläge. Allt är smakfullt så det förslår och känslan av "jag vill ha" är total. Förutom alla andra fina ytor så är även taket omlagt så sent som juli 2022 (den del med betongpannor).

Alla bilder

Vardagsrum

Fint och trivsamt och centralt placerat. Här är gott om plats till både soffgrupp, tv - möblemang och mer därtill. Det fina fiskbensmönstrade parkettgolvet är rustikt och vackert på samma gång. Trevligt...

Alla bilder

Uterum

Här är helt magiskt! Vi benämner det som uterum men det är för känslan av att vara ute/inne. Rummet är en uppvärmd del av det övriga boendet, här mår man bara så bra och kan sitta timvis. Bara njuta vinter som sommar, ja oavsett, detta rum tillför så mycket helt enkelt. 

Alla bilder

Kök

Riktigt snyggt kök från 2018, allt genomtänkt och smakfullt renoverat. Gott om plats för förvaring samt goda arbetsytor gör det väldigt användarvänligt. Här är även plats till ett rejält matbord vilket ger en härlig social yta där man gärna umgås.

Alla bilder

Sovrum

Här har man tre riktigt stora sovrum. Helt perfekt, både vuxna och barn får sitt egna utrymme som väl räcker till. Precis som i övriga bostaden så har man ett härligt ljusflöde in från fönsterparti.

Alla bilder

Walk in closet

Perfekt med gott om plats till förvaring, detta hus bjuder på det bästa av det mesta...

Alla bilder

Badrum

Badrum med badkar renoverat 2014 (kvalitétsdokument finns). Här är helkaklade väggar samt klinkergolv och bra med utrymme. 

Alla bilder

Hall

Här är så fint ju...

Alla bilder

Uteplats

Trivsam och mysig uteplats, här njuter man gärna både frukost och middagen om sommaren.

Alla bilder

Trädgård

Vilken trädgård! Solig, lummig och grönskande. En skyddad oas där man njuter av solbad och härliga grillkvällar i goda vänners lag. Platsen räcker även till barnens lek och stoj. Här är trivselfaktorn hög helt enkelt.

Alla bilder

Framsida

Förutom oasen på baksidan så har man även fantastisk trevliga ytor på husets framsida. Perfekt för morgonkaffet kanske... Här finns även uppfart till bilen.

Alla bilder

Övrigt

Vad skall man säga, såå fint...

Alla bilder

Område

Alla bilder

Försäljningsinformation, fastighet

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten. 

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 875 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.  

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planlösning

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 4 495 000 kr
Adress Lönnbergagränd 4
Kommun Malmö
Område Riseberga
Typ Kedjehus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 5
Boarea 120 Kvm (Säljarens information)
Biarea 0 Kvm (Säljarens information)
Tomtarea 403 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1958
Grundläggning Platta på mark
Stomme Lättbetong
Fasad Tegel
Tak Betongpannor (2022) ,samt papp
Plåtarbete Lackerad plåt
Ventilation Självdrag
Uppvärmning Vattenburen el
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster 2-glas
TV/Internet Fiber
Driftskostnad 42 000 kr/år varav:
Värme: 34 800 kr
Vatten/Avlopp: 4 700 kr
Renhållning: 2 500 kr
I driftskostnaden ingår ej kostnad för fastighetsavgift samt försäkring.
Energiprestanda 222 kWh/kvm/år
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 294 000 kr
Summa pantbrev 1 451 500 kr

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning