Burlöv - Arlöv

Bäckvägen 120

Visa på karta

Toppskick - Inglasat uterum - Garage

På mycket barnvänligt område finns detta brf-radhus om 4 rum och kök i toppskick med härlig trädgård - i soligt västerläge - som bjuder på inglasat uterum, stort trädäck och fri utsikt mot grönområde. I mån.avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband, bostadsrättstillägg samt garage med fjärrstyrd garageport. Varmt välkommen att boka tid för visning!

I korthet

Utgångspris 1 995 000 kr
Månadsavg. 7 521 kr
Rum 4
Boarea 103.5 Kvm
Balkong Uterum, trädäck och uteplats
Typ Bostadsrättsradhus
Ägandeform Bostadsrätt - Småhus
Byggår 1983
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Ing-Marie Bengtsson

Anna Carlstedt Mörk

Visning

Nästa visning hålls:

Imorgon
Visa alla

Välkommen

Välkommen till detta superfina bostadsrättsradhus i toppskick. Detta är ett av de få husen på området som har en lite större trädgård. Förutom det inglasade uterummet bjuds här även ett stort, härligt trädäck och liten grästäppa med fri utsikt mot grönområde med eftermiddags-/kvällssol. Till huset hör garage i separat länga samt förråd. Bilfritt område som är mycket trevligt och barnvänligt med lekplats för de små.

Alla bilder

Trädäck

Förutom det inglasade uterummet finns också ett stort, uppbyggt trädäck med plats för flera sittgrupper, läge väster. Här bjuds på ljuvlig utsikt mot grönområde. Här finns också en liten trädgårdstäppa med staket samt grind för direkt anslutning till grönområdet bakom. Trädäcket fräshcades upp med nya och målade brädor 2022.

Alla bilder

Trädgård

Inhägnad, lättskött trädgårdstäppa med fri utsikt mot grönområde med eftermiddags-/kvällssol. 

Alla bilder

Hall

Välkommen in! Renoverad hall med laminatgolv, målade väggar (2019), dubbelgarderob med spegeldörrar, skoskåp och trappa till ovanvåningen. Under trappan finns ett bra utrymme för sparkcyklar och fotbollar etc. eller varför inte en byrå eller en skön fåtölj för att avnjuta bästa boken tillsammans med en god kopp kaffe. 

Alla bilder

Kök

Helrenoverat, stilrent kök (Ikea, 2016) med laminatgolv (2018) och halvt burspråk. Utrustning: Spis med häll (2016), spisfläkt (2016), kyl och frys (2018) samt diskmaskin (2015). Matplats med plats för 4-6 personer. 

Alla bilder

Vardagsrum

Ljust, trevligt vardagsrum med parkettgolv och målade väggar (2019). Utgång till stort, inglasat uterum. 

Alla bilder

Uterum

Stort, inglasat uterum, om ca 15 kvm, i soligt västerläge! Härifrån kommer vi direkt ut till det uppbyggda trädäcket och trädgårdstäppan. 

Alla bilder

Badrum - Entréplan

Snyggt, helkaklat badrum (2008). Utrustning: Badkar, WC och tvättställ med kommod.

Alla bilder

Tvättstuga

Separat tvättstuga, med plastmatta och målade väggar, finns också och nås från köket. Utrustning: Tvättmaskin (2019) och tvättho. Tvättstugan fräschades upp 2022 med nya skåp samt ny diskbänk. 

Alla bilder

Hall - Övre plan

Nätt hall med laminatgolv och stor klädkammare med heltäckningsmatta.  

Alla bilder

Sovrum 1

Sovrum 1 har laminatgolv och halvt burspråk. Det här är det största av de tre sovrummen. Vid behov av ytterligare ett rum som ex barn- eller arbetsrum finns möjlighet att dela av Sovrum 1 - se alternativ planskiss ovanvåning. 

Alla bilder

Sovrum 2 & 3

Både sovrum 2 och 3 har laminatgolv. Det andra sovrummet är rymligt och kan fungera som föräldrasovrum. Det tredje sovrummet är mindre och är ett perfekt barnrum.  

Alla bilder

Badrum - Övre plan

Utbyggt, läckert, helkaklad badrum (2017) med duschväggar. Utrustning: Dusch med duschväggar, WC, tvättställ med kommod samt extra väggskåp. Självklart är inredningen i badrummet också från 2017. 

Alla bilder

Mäklaren i Burlöv

Kul att ni visar intresse för detta bostadsrättsradhus!

Mitt namn är Ing-Marie Bengtsson och jag har arbetat som fastighetsmäklare i Burlöv sedan 2003, då jag tog min högskoleexamen som fastighetsmäklare. Jag har bott med min familj i Åkarp i 15 år och därför har Burlövs kommun på ett naturligt sätt blivit mitt gebit. Som person är jag driven, målinriktad och social. Ska jag göra något – ska det göras ordentligt – gärna med ett leende på läpparna. År efter år är jag den mäklare som förmedlar flest bostäder, till högst värde och får flest rekommendationer i Burlövs kommun (källa: Hitta mäklare). Jag lovar att göra mitt bästa för att ni ska få korrekt information och att alla ska få samma möjligheter att tänka, bjuda och köpa.

Eftersom jag mestadels ägnar dagarna åt att prata med människor så brukar det vara enklast att nå mig via mejl. Så snart jag får en lucka så hör jag av mig med ett svar, eller ett telefonsamtal. Normalt är fredagar och lördagar lediga dagar för mig, men undantag förekommer.

Har ni frågor så är ni varmt välkomna att skicka dessa via: 
i-m.bengtsson@bulowlind.se.

Är ni i behov av hjälp med lånelöfte eller en värdering/samtal kring eget nuvarande boende så står jag gärna till tjänst, och all förhandsrådgivning är självklart gratis.

Mina tidigare uppdragsgivare har betygsatt mitt arbete och skrivit egna kommentarer kring hur de tycker att jag skött mig. Allt finns att läsa på >> www.hittamaklare.se/ingmarie.bengtsson

Alla bilder

Uteplats - framsida

På framsidan av huset finns den inhägnade, stenlagda uteplatsen med nymålat staket 2023. Här finns plats för cafégrupp. Här avnjutes med fördel morgonkaffet i förmiddagssolen. På framsidan finns även förrådet som tillhör huset. 

Alla bilder

Förening

Föreningen har lämnat följande uppgifter om fastigheten. Vi uppmanar den slutlige köparen att själv bekräfta denna information med någon representant för styrelsen.

Föreningens fastighet med beteckningen Burlöv Tågarp 15:140 bebyggdes 1982-1983 med inflyttning fr o m mars 1983. Den består av 46 st bostadsrättsradhus med fördelningen 24 st 3 r.ok. och 22 st 4 r.o.k samt en samlingslokal/skyddsrum. Föreningen Brf Burlövshus nr. 5 är en äkta förening som registrerades 1982. Tomten är friköpt, vilket innebär att månadsavgiften inte kan komma att påverkas av eventuella höjningar av tomträttsavgäld. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna men bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring. Vatten, värme och bredband ingår i månadsavgiften. Riksbyggen sköter den ekonomiska förvaltningen. En pantsättningsavgift på 525 kr/pant samt en överlåtelseavgift på 1313 kr debiteras köparen.

AVGIFT: Senaste höjningen av månadsavgiften skedde 1/1-2023 med 2%. I dagsläget finns enligt styrelsen ingen ytterligare planerad höjning av månadsavgiften, beslut fattas när behovet uppstår.

RENOVERINGAR/UNDERHÅLL:
2022 Byte av förrådsdörrar
2020 Tvättning och målning av staket, pergola, broar samt förråd
2020 Radonmätning
2019 Markytor - Färg till plank
2019 Installationer - Belysning samt vägguttag
2017 Asfaltering vid garage
2017 Renovering samlingsokal
2016/2017 Byte tak och fönster

PLANERADE RENOVERINGAR/UNDERHÅLL: Framöver finns planer på att asfaltera om innergården, i dagsläget tror man att arbetet kommer att genomföras under 2025 men slutgiltigt beslut är ännu inte fattat. Även mindre underhållsarbeten som omläggning av några rabatter etc. kommer framöver.

BREDBAND OCH KABEL TV:Föreningen är ansluten till kabel-TV via Tele 2 (grundutbudet ingår i månadsavgiften för ett obligatoriskt tillägg på 55:-/mån). Bredband ingår också i månadsavgiften och fås även det via Tele2. För den som önskar utökat utbud och aktuella priser se www.tele2.se.

PARKERING/GARAGE: Vart hus har en egen garageplats. Det finns även några 4-timmars gästparkeringar som kan användas vid behov.

GEMENSAMMA UTRYMMEN:
-Det finns en samlingslokal med två rum som kan hyras för tillställningar för 400:-. Där finns bord och stolar, mikrovågsugn samt visst porslin/bestick.
-För intresserade finns i föreningen en trädgårdsgrupp där den som önskar kan bli medlem och få ta hand om några av föreningens rabatter.
-Föreningen har en egen hemsida med adressen: https://www.burlovshus5.se

 

 

 

Alla bilder

Säljaren berättar

Finns det något i omgivningen som är specifikt positivt?
- "Fantastisk utsikt, nära förskola, skola och pendlingsväg. Barnvänligt och bilfritt område."
Vad har ni gillat mest med ert radhus:
- "Fantastisk uteplats och utsikt, närhet till skola, bra grannar, nyrenoverad lekplats/idrottsplats. Bra förråd, bra walk-in-closet. Bra garage. Kan se på solnedgången."

Dörr mellan kök och tvättstuga finns i förrådet.
Kända brister och fel: Ena dörren i uterummet går inte att "låsa". Kranen i badrummet på bottenvåningen droppar om man inte brider den mot kallt. 

Alla bilder

Område

Mycket barnvänligt område. Husen är byggda runt en innergård  - som är helt bilfri - och bjuder på en riktigt fin lekplats för barnen. Garaget är beläget i separat garagelänga. 

Orten Arlöv ligger på utmärkt pendlingsläge med goda kommunikationer med såväl buss som tåg. Man promenerar snabbt och lätt till både busshållplatser och tågstationen i Arlöv. Dessutom är det gångavstånd till Sockerbitstorget som är Arlöv centrum och här finns jourbutik, bibliotek, restauranger, frissör mm. Gångavstånd är det också till både Burlöv Center och Burlövsbadet. Burlöv Center erbjuder allt du behöver inom shopping och på Burlövsbadet finns förutom badet även ett omtyckt gym.

4-spår, projekt "Flackarp-Arlöv", pågår och när det är klart blir Burlövs station en pendlarstation. Du kan läsa mer om arbetet på: http://www.trafikverket.se/flackarp-arlov. Projektet "Flackarp-Arlöv" beräknas bli klart, efter många års arbete, under hösten (2023). 

Alla bilder

Instagram

Den som vill vara först med att få reda på kommande bostadsförsäljningar i Åkarp och Arlöv följer lämpligen mitt konto på Instagram som heter: Maklaren_i_Burlov. Nya uppdrag visas alltid där allra först, oftast flera veckor före det syns på öppna internetsidor.

Alla bilder

Försäljningsformation, bostadsrätt

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån berörd förening och/eller dess förvaltare. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av bostadsrätten.  

 

BUDGIVNING
Vid köp av bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
ÖVERLÅTELSE- & PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5 % av prisbasbeloppet, det varierar om den faller på säljaren eller köparen. I regel tas också en pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbeloppet per pant, om man pantsätter bostaden.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Köplagens § 20. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående.

 

MÄTINFORMATION
Information om bostadens boarea hämtas i regel från berörd föreningen, dess förvaltare eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planskiss - bv

Med reservation för avvikelser

Planskiss - ov

Med reservation för avvikelser

Alternativ planskiss - ov

Med reservation för avvikelser

Fakta

   
Utgångspris 1 995 000 kr
Månadsavg. 7 521 kr
Ingår i avgift Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband 250 Mbit/s, Garage och bostadsrättstillägg
Adress Bäckvägen 120
Kommun Burlöv
Område Arlöv
Typ Bostadsrättsradhus
Ägandeform Bostadsrätt - Småhus
Rum 4
Boarea 103.5 Kvm (Föreningens information)
Balkong Uterum, trädäck och uteplats
Byggår 1983
Förening Riksbyggen Brf Burlövshus nr 5
Bostadsrättens nettoskuldsättning 372 431 kr
Kommentar nettoskuldsättning Bostadsrättens nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Den baseras på föreningens räntebärande skulder minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlag för beräkningen kommer från den senast tillgängliga årsredovisningen. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.
Andel i föreningen 2.23879
Förråd Ja, fristående på framsidan
Ventilation Mekanisk
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas (2016/2017)
TV/Internet Kabel-TV ingår i mån.avg. Internet: Bredband, ingår i mån.avg.
Driftskostnad 7 300 kr/år varav:
El: 7 300 kr
Beräknat på 3 person(er)
Energiprestanda 120 kWh/kvm/år

Boka en kostnadsfri värdering här!